chara_naxos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας σημερα χτυπησα τ αμαξι μου και δε ξερω σε ποιο φαναρτζη να παω και να μην με γδαρει οπως εγδαρα εγω τ αμαξι... μπορει καποιος ν μ πει περιπου ποσο τ κοστολογει η αν ξερει ενα καλο φανοποιο. Στελνω κα φωτο ...ευχαριστω πολυ !
Narayan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Επειδή δεν γράφεις να υποθέσουμε πως είσαι Λέσβο; Ή Κατερίνη ίσως;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, chara_naxos είπε Οχι αθηνα Περιοχη ?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Εισαι ατυχος η ζημια που εκανες ειναι δύσκολη και ακριβή η επισκευή 1
chara_naxos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Περιοχη ? Ειμαι κεντρο πολυγωνο
panoskatos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Κάνε μια βόλτα και ρώτα δύο τρεις να έχεις έναν μέσο όρο. Μπορεί να φτιαχτεί και τοπικά, δεν έχει μεγάλη ακτίνα η ζημιά. Ξέρω εγώ έναν καλό αλλά δεν είναι στην περιοχή σου.
chara_naxos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, panoskatos είπε Κάνε μια βόλτα και ρώτα δύο τρεις να έχεις έναν μέσο όρο. Μπορεί να φτιαχτεί και τοπικά, δεν έχει μεγάλη ακτίνα η ζημιά. Ξέρω εγώ έναν καλό αλλά δεν είναι στην περιοχή σου. Ναι η αληθεια ειναι στη περιοχη μου τσαλδαρη εχει πολλους αλλα σου λενε τραγικες τιμες..πιστευω και εγω οτι τοπικα φτιαχνετε γτ ειναι λιγο το βαθουλομα ...
gia_nnis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, chara_naxos είπε Ναι η αληθεια ειναι στη περιοχη μου τσαλδαρη εχει πολλους αλλα σου λενε τραγικες τιμες..πιστευω και εγω οτι τοπικα φτιαχνετε γτ ειναι λιγο το βαθουλομα ... Οπου και να πας τοπικα θα στο φτιαξουν..! Η διαφορα ειναι στο βερνικι... Εκτιμω με αυτον τον τροπο θα στο φτιαξουν:
christopher0016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Στις 14/2/2019 στις 7:15 ΜΜ, NikosKallithea είπε Εισαι ατυχος η ζημια που εκανες ειναι δύσκολη και ακριβή η επισκευή Γιατί δύσκολη και ακριβή;
NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, christopher0016 είπε Γιατί δύσκολη και ακριβή; Γιατι εχεις χτυπήσει σε δυο νευρα Το εύκολο είναι να στο παστωσουν στο στόκο και τελος, το δύσκολο είναι να στο "φερουν" Υπάρχουν κάποια εργαλεία όπως φαίνεται και στο βίντεο που φέρνουν τη λαμαρίνα έξω, αλλά αυτά τα έχουν λίγοι φαναρτζήδες 1
panoskatos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Εντάξει το πολύ εύκολο είναι να έχει βουλιαγμα σε λαμαρίνα, έτσι ακόμα και μόνος του μπορεί να το φέρει. Στο συγκεκριμένο μπορεί να έχει σε νεύρο αλλά δεν τρέχει κάτι, έρχεται και εννοείται ότι θα πέσει και στόκος, δεν επηρεάζει κάπου το αυτοκίνητο. Τα άσχημα είναι στο πλαίσιο. 1
christopher0016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Γιατι εχεις χτυπήσει σε δυο νευρα Το εύκολο είναι να στο παστωσουν στο στόκο και τελος, το δύσκολο είναι να στο "φερουν" Υπάρχουν κάποια εργαλεία όπως φαίνεται και στο βίντεο που φέρνουν τη λαμαρίνα έξω, αλλά αυτά τα έχουν λίγοι φαναρτζήδες Στην φωτογραφία πάντως δεν φαίνεται να έχει πάρει πολύ τα " νεύρα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα