nikolees Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Το έκανα αυτό που μου είπες με το diskpart , σε ποιο βήμα πάμε τώρα , στο rufus ; 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Με diskpart θα το κάνεις https://www.dell.com/support/article/gr/el/grbsdt1/sln208516/steps-required-to-convert-a-gpt-partition-to-mbr-to-allow-installation-of-microsoft-windows-7?lang=en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, nikolees είπε Το έκανα αυτό που μου είπες με το diskpart , σε ποιο βήμα πάμε τώρα , στο rufus ; Ναι Rufus MBR και legacy mode όχι UEFI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolees Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι Rufus MBR και legacy mode όχι UEFI Όταν πάω να το κάνω σε MBR λέει ότι λείπει ένα αρχείο και δεν συνεχίζει.. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από nikolees Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, nikolees είπε Όταν πάω να το κάνω σε MBR λέει ότι λείπει ένα αρχείο και δεν συνεχίζει.. Πάτα ναι και θα το κάνει download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolees Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Πάτα ναι και θα το κάνει download Δεν το κάνει download μόνο του αυτό θέλω να σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nikolees είπε Δεν το κάνει download μόνο του αυτό θέλω να σου πω Παράξενο έφτιαξα αντίστοιχα ενα με Rufus πρίν 2 έβδομο και μου το κατέβασε Τι κάνει όταν πατάς ναι? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolees Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Παράξενο έφτιαξα αντίστοιχα ενα με Rufus πρίν 2 έβδομο και μου το κατέβασε Τι κάνει όταν πατάς ναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, nikolees είπε Google is your friend μάθε λίγο να ψάχνεις ειδικά με το Linux θα σου χρειαστεί 😁 https://github.com/pbatard/rufus/issues/1232 Φιλικά στο λέω μην με παρεξηγήσεις, αν έγραφες το μήνυμα στο google με τις πρώτες 3 λέξεις θα το έβρισκες. Οπότε ή κάνεις update τα windows ή κατεβάζεις με το χέρι τα αρχεία Πάω να την πέσω καλή συνέχεια ενημέρωσε πως πήγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, nikolees είπε Χωρίς να είμαι ειδικός σε linux, η εγκατάσταση ubuntu είναι γενικά εύκολη υπόθεση (εγώ τα πέρασα σε ένα Acer Aspire 5790 και μπήκαν με την πρώτη. Φαντάζομαι πως ίσως να δοκιμάσεις να κάνεις ένα βαθύ format κι όχι "quick" ή να δοκιμάσεις κάποιο άλλο "γρήγορο" στικάκι (κι όχι "πολύ παλιό και αργό") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolees Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, έβαλα τελικά το mint και όλα καλά. Κάνω κάτι update τώρα και όλα δουλεύουν ωραία! Ευχαριστώ για την βοήθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα