Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Stamer είπε

Καταρχήν να σου πω εντελώς φιλικά (το εννοώ) οτι οι απαντήσεις σου είναι λίγο επιθετικές. Δεν τρολάρει κανένας εδώ (τουλάχιστον εως τώρα), λέμε γνώμες και βγάζουμε συμπεράσματα. Να ρωτήσω κάτι άλλο μήπως βοηθήσω... έστω οτι αγοράζεις τα components που λες. Τι και πόσες αλλαγές περιμένεις να δεις?

Αν απαντήσεις οτι δεν περιμένεις να δεις ιδιαίτερες αλλαγές τότε σκέψου απλά οτι θα δώσεις 500-600 ευρώ και εν τέλη δεν θα πεις από μέσα σου "ναι ρε φίλε, τι ωραία!". Απλά θα γίνεις παραπάνω future-proof. Γενικά το κακό είναι οτι συνέχεια βγαίνουν νέες τεχνολογίες με γοργούς ρυθμούς. Τι μας λέει οτι σε 1 χρόνο δεν θα βγουν ram/mb ddr5? 

Δεν σου προτείνω κάτι γιατί πραγματικά δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανα στην θέση σου ή ποιό είναι όντως το καλύτερο, απλά προσπαθώ να συμβάλλω με διάφορες σκέψεις που μπορεί να σε βοηθήσουν. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση. Είτε μείνεις έτσι, είτε προχωρήσεις, κανείς δεν μπορεί να πει οτι κάποια από τις 2 αποφάσεις είναι λάθος.

Ποιες απαντησεις μου ειναι επιθετικες ακριβως? Το "τρολαρεις" το εγραψα στο φιλο πιο πανω γιατι το σχολιο του στα ματια μου μου φανηκε ειρωνικο, δεν εγραψα πουθενα οτι καιγομαι να πουλησω σημερα το setup που εχω για να μην χασει μεταπωλητικη αξια, αντιθετως ειπα οτι βρηκα να το δωσω δε ψιλοκαλη τιμη και σκσφτομαι μηπως αξιζει καποια μεταβαση σε κατι νεο απο την 5ετη πλατφορμα που εχω μιας και εκατσε φαση.

Οποτε ποιες απαντησεις ακριβως ειναι επιθετικες?

Το εγραψα και πιο πανω οτι ναι δεν νοιωθω οτι χρειαζομαι αναβαθμιση, αν δεν ειχε καθησει ¨φαση" δεν θα γινοταν καν αυτη η κουβεντα αυτο το διαστημα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Ποιες απαντησεις μου ειναι επιθετικες ακριβως? Το "τρολαρεις" το εγραψα στο φιλο πιο πανω γιατι το σχολιο του στα ματια μου μου φανηκε ειρωνικο, δεν εγραψα πουθενα οτι καιγομαι να πουλησω σημερα το setup που εχω για να μην χασει μεταπωλητικη αξια, αντιθετως ειπα οτι βρηκα να το δωσω δε ψιλοκαλη τιμη και σκσφτομαι μηπως αξιζει καποια μεταβαση σε κατι νεο απο την 5ετη πλατφορμα που εχω μιας και εκατσε φαση.

Οποτε ποιες απαντησεις ακριβως ειναι επιθετικες?

Ίσως είναι το ύφος της γραφής σου, δεν ξέρω! Πάντως είχες ρωτήσει αρχικά τον leros αν τρολάρει (δες 1η σελίδα) και μετά το άλλο παιδί που λες αλλά θεωρώ οτι κανένα από τα 2 comments δεν ήταν τρολια. Τέλος πάντων, εκτός από την φιλική "παρατήρηση" που έκανα, σου έγραψα κι άλλα. Ελπίζω να σχολιάσεις και αυτά ή να σε βοηθήσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Stamer είπε

Ίσως είναι το ύφος της γραφής σου, δεν ξέρω! Πάντως είχες ρωτήσει αρχικά τον leros αν τρολάρει (δες 1η σελίδα) και μετά το άλλο παιδί που λες αλλά θεωρώ οτι κανένα από τα 2 comments δεν ήταν τρολια. Τέλος πάντων, εκτός από την φιλική "παρατήρηση" που έκανα, σου έγραψα κι άλλα. Ελπίζω να σχολιάσεις και αυτά ή να σε βοηθήσουν.

Δεν ξερω γενικα ο γραπτως λογος ειναι πολυ ευκολο να παρεξηγηθει, στον Leros το ειπα γιατι ετσι οπως εγραψε "παιζει ρολο και το ειδος τον παιχνιδιων που παιζεις" οντως νομιζα οτι τρολαρε😛

Αλλα εν τελη εκανα λαθος διοτι ο ανθρωπος εγραψε τοσα μυνηματα στην συνεχεια και προσπαθησε οντως να με βοηθησει.

Στα αλλα που γραφεις συμφωνω, αλλα απ την αλλη παντα θα βγαινει κατι καινουργιο, παντα.

Το θεμα ουσιαστικα ειναι απλο:

Βρεθηκε φιλος που προσφαρει αξιολογο ποσο για το υπαρχον συστημα που εχω και βρισκομαι σε διλλημα αν αξιζει να το δωσω και να παω σε κατι νεο, η να καθησω ως εχει κανα χρονο σιγουρα ακομα, γιατι ενα χρονο καλης ζωης τον εχει για πλακα σιγουρα ακομα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Είναι δύσκολη η απόφαση σου, είναι το μόνο σίγουρο. Πάντως εγώ θα έδινα πολύ παραπάνω από ενα χρόνο ζωης στο συστημα σου.

Κοίτα... αν αυτή τη στιγμή έχεις άνετα τα υπόλοιπα χρήματα και δεν πολυεχεις άλλες υποχρεώσεις, είναι ένα + προς την αναβαθμιση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Stamer είπε

Είναι δύσκολη η απόφαση σου, είναι το μόνο σίγουρο. Πάντως εγώ θα έδινα πολύ παραπάνω από ενα χρόνο ζωης στο συστημα σου.

Κοίτα... αν αυτή τη στιγμή έχεις άνετα τα υπόλοιπα χρήματα και δεν πολυεχεις άλλες υποχρεώσεις, είναι ένα + προς την αναβαθμιση

τα χρηματα που πρπει να συμπληρωσω για 9900κ+μοβο+16gbram ddr4 ειναι ακριβως 500 ευρω.

Υποχρεωσεις δεν εχω αλλα δεν μου τρεχουν και απ τα μπατζακια, αν δεν με ενοιαζε επουδενι το χρηματικο κοστος δεν θα ημουν εν ετη 2019 με 4790κ γιατι το μικροβιο το εχω γενικα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Ρε φιλε τρολαρεις? Δεν ειπα οτι με νοιαζει η μεταπωλητικη αξια, αλλωστε θεωρω οτι το συστημα τα εβγαλε και με το παραπανω τα λεφτα του σχεδον 5ετια το εχω,  ειπα οτι βρεθηκε τωρα ευκαιρια να το δωσω σε καλη τιμη αν δεν υηρχε αυτη η μεταβλητη δεν θα το σκεφτομουνα καν.

Και ναι οταν κανεις μια αναβαθμιση των ~800 ευρω για βαθος 4ετιας τουλαχιστον, τα 60-70 ευρω ειναι κλαιν τι 800 τι 860.

Όχι δεν τρολάρω, σου έγραψα την προσωπική μου άποψη. Διαβάζοντας τα σχόλια με μπέρδεψες και ήθελα να το πω. Την άποψη μου στην έγραψα θα έκανα υπομονή γιατί αναμένονται αρκετά φέτος. Επίσης αν θες να πας σε 9900Κ δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις. Αντικειμενικά είναι ένας πολύ δυνατός επεξεργαστής, δεν θα σε απογοητεύσει και είναι σίγουρο. Αλλά πρέπει να βγάλεις τον παράγοντα χρήματα απ' έξω.

Επεξ/σία από armagedwnn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...