Gi4NN1S Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα παιδια!! Θα ηθελα τα φωτα σας στο παρακατω θεμα.Εχω καποια μικρα λεοφωρεια και το καθενα εχει ενα mobile modem της vodafone για παροχη internet στους πελατες! Θελω οι πελατες να μη μπορουν να μπαινουν στο youtube!Απο τη Vodafone μου ειπαν οτι αυτοι δε μπορουν να κανουν κατι και οτι μονο με καποιο προγραμμα μεσω υπολογιστη μπορω να κανω ρυθμιση!! Ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο προγραμμα?
zx1234r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Θα πρέπει να μπεις στο interface του modem απο κάποιο λάπτοπ και να το ρυθμίσεις απο κει.
CyberWolf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 θα πρεπει να ψαξεις λιγο το modem γιατι εγω αν δεν ειμαι εκει δεν μπορω να το ξερω απλα να κλεισεις και το "youtube.com" και την ιδια του την IP δηλαδη "192.168.2.1" (δεν ειναι αυτη η IP) απλα κλεισε και IP και URL
zx1234r Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Εδώ ίσως χρειαστείς κάποιον που να γνωρίζει λιγάκι από δίκτυα η έστω από πληροφορική γενικοτερα για να το δει από κοντά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα