Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κέρδισα την κάρτα Manli GeForce GTX1060 6GB θέλω να την πουλήσω βλέπω τιμή στο κατάστημα 350ε, μπορείτε να με βοηθήσετε για την τιμή? θέλω να είμαι τίμιος αρχίκα την έβαλα 300 αλλά βλέπω ανάλογη gigabyte στα 250.

Επεξ/σία από sentenced13
Δημοσ.

Μονο γυρω στα 200ευρω μπορεις να την πουλησεις και ο λογος γιατι ειναι η καρτα εκτος εγγυησης,αρα αν παθει κατι του μενει του υποψηφιου αγοραστη στο χερι.

Δημοσ.

Οι καρτες που κερδιζεις απο διαγωνισμο κανονικα δεν εχουν εγγυηση.

Αν σου εδωσαν αποδειξη,τοτε ναι εχεις εγγυηση.

Δημοσ.

Θετικο αυτο(για την πωληση).

Τωρα σαν τιμη δεν αλλαζουν πολλα απο τα παραπανω που σου ειπα γιατι βλεπω οτι υπαρχει 1060 6gb με 215ευρω

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/694690/6GB.html?keyphrase=1060&o=1060+6gb&order_by=pricevat&order_dir=asc

Αρα γυρω στα 200-230 χοντρικα θα ελεγα και αυτο γιατι ειναι ψιλο αγνωστη η συγκεκριμενη εταιρεια(Manli)και στο κομματι της υποστηριξης/support.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Επειδη νομιζω οτι ειναι και με blower cooler,τοτε και το 200αρι βαρυ ειναι...

Βγαινει και με κανονικα φανακια παντως https://www.bestprice.gr/item/2155302786/manli-geforce-gtx-1060-6gb-twin-cooler.html

Βεβαια εννοειται οτι αν μιλαμε για την αλλη εκδοση με το Blower,τοτε ναι πρεπει να μπει φθηνοτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sentenced13 είπε

Άρα μου προτείνετε στο 150;

150 νομίζω είναι λίγα. Πιστεύω ότι στα 200 θα βρεισ αγοραστή, δοκίμασε στα 220 να δεις πως πάει. Πιστεύω από εκει και πάνω δεν έχεις ελπίδες. Επίσης μην κοιτάς την τιμή που είχε το συγκεκριμένο κατάστημα, στο άμαζον αυτή την στιγμή βρίσκεις με 320 ευρώ την 2060.

Επεξ/σία από armagedwnn
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...