bsp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ερωτηση, μπορω αν δεν εχει το smartphone μου εγκατεστημενο ραδιοφώνου FM, να βαλω εγω, χωρις ομως να εχω δεδομενα κινητου ανοιxτα, ή με wifi. Υπαρχει καποια εφαρμογη στο play store που μπορω να κατεβασω για ραδιο χωρις συνδεση??? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από bsp
manoskost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 δεν γινεται, εκτος αν βρεις καποιο bluetooth της sony που εχει ενσωματωμενο ραδιο, κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/7983757/Sony-SBH54.html
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Όχι. Όλα είναι με data ή WiFi. Αν δεν το έχει το ίδιο το κινητό.
AntiCambeR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, bsp είπε Ερωτηση, μπορω αν δεν εχει το smartphone μου εγκατεστημενο ραδιοφώνου FM, να βαλω εγω, χωρις ομως να εχω δεδομενα κινητου ανοιxτα, ή με wifi. Υπαρχει καποια εφαρμογη στο play store που μπορω να κατεβασω για ραδιο χωρις συνδεση??? Ποιό μοντέλο είναι;Δεν έχει stock εφαρμογή ραδιοφώνου;
bsp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν εχει stock (samsung s4) εφαρμογη ραδιοφωνου, το εψαξα χθες, ( εκτος αν υπαρχει κατι που δεν βρηκα ). Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από bsp
manoskost Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, bsp είπε Δεν εχει stock (samsung s4) εφαρμογη ραδιοφωνου, το εψαξα χθες, ( εκτος αν υπαρχει κατι που δεν βρηκα ). Στο s4 δεν υπαρχει ραδιο, μονο στο s4 mini.
AntiCambeR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, bsp είπε στο s4 mini υπαρχει, το γνωριζω. Αυτό έχω για 2ο κινητό,κυρίως για το ραδιόφωνο και έπειτα για απλή χρήση. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από AntiCambeR 1
manoskost Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Στις 15/2/2019 στις 8:20 ΜΜ, AntiCambeR είπε Αυτό έχω για 2ο κινητό,κυρίως για το ραδιόφωνο και έπειτα για απλή χρήση. αν γνωριζε η samsung το ποσο κακο ειναι να ακολουθει την apple στις ναυαρχιδες της και να μην βαζει ραδιο, να εισαι σιγουρος οτι θα την ξεπερνουσε στις πωλησεις. ( καποτε η nokia εκανε το μπαμ με το πρωτο κινητο που εβγαλε με τρελες πωλησεις τοτε, μαθαινοντας απο την sony, η samsung δυστηχως δεν μαθαινει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα