Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά βρε άνθρωπε που ζητάς και συγνώμη, για όνομα του Θεού 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, εμένα είναι εντελώς διαφορετικές οι πλάκες, θα τις βγάλω και εγώ φωτό μπας και καταλάβουν τα παιδιά καλύτερα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αυλακωματα στης πλάκες υποτίθεται είναι για να μην γλυστραει.. αλλά όταν έχει υγρασία κτλπ δεν κάνουν τίποτα..έχω φίλο με παρόμοιες πλάκες στο γκαράζ όταν έχει υγρασία βροχή γλίτσα κτλπ γλυστραει απίστευτα

Μπορείς να ρίξεις τσιμέντο με χαλίκι να φτιάξεις σαθρά πάτηματα για της ροδες . Αισθητικά ίσως να μην είναι ωραίο αλλά  δεν θα σου γλυστραει σίγουρα όπως τώρα

Επεξ/σία από christopher0016
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/2/2019 στις 12:52 ΜΜ, AristidisZ είπε

Πως θα το καταλάβω αυτό ; :P

ειδα τις φωτογραφιες. ανετα βαβονται. σκουπισμα , πλυσιμο ,και βαψιμο δυο φορες με καλη τσιμεντομπογια με λιγη χοντρη αμμο θαλασσης μεσα.. φυσικα αυτο που λεω ειναι μια πολυ οικονομικη λυση που θα κοστισει 10 - 15 ευρω  με το πολυ δυο ωρες δουλεια χωρις μαστορες κλπ.. . 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Τα αυλακωματα στης πλάκες υποτίθεται είναι για να μην γλυστραει.. αλλά όταν έχει υγρασία κτλπ δεν κάνουν τίποτα..έχω φίλο με παρόμοιες πλάκες στο γκαράζ όταν έχει υγρασία βροχή γλίτσα κτλπ γλυστραει απίστευτα

Μπορείς να ρίξεις τσιμέντο με χαλίκι να φτιάξεις σαθρά πάτηματα για της ροδες . Αισθητικά ίσως να μην είναι ωραίο αλλά  δεν θα σου γλυστραει σίγουρα όπως τώρα

3 ώρες πριν, mp123 είπε

ειδα τις φωτογραφιες. ανετα βαβονται. σκουπισμα , πλυσιμο ,και βαψιμο δυο φορες με καλη τσιμεντομπογια με λιγη χοντρη αμμο θαλασσης μεσα.. φυσικα αυτο που λεω ειναι μια πολυ οικονομικη λυση που θα κοστισει 10 - 15 ευρω  με το πολυ δυο ωρες δουλεια χωρις μαστορες κλπ.. . 

Τοπικά στο σημείο που έχω πρόβλημα ή σε όλη τη ράμπα ; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Τοπικά στο σημείο που έχω πρόβλημα ή σε όλη τη ράμπα ; 

οπως λεει ο christopher0016 κανε για αρχη στα πλαγια εκει που παταν οι ροδες. παρε ενα 3κιλο και βλεπεις. αμα περισεψει βαψτο ολο αμα δεν βαριεσε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...