AristidisZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Στην πολυκατοικία που μένω έχω υπόγεια θέση στάθμευσης Ο χώρος είναι πολύ μικρός οπότε το αυτοκίνητο πρέπει να μπαίνει με την όπισθεν Το ζήτημα είναι ότι έχω παρατηρήσει (και μου έχουν πει και συνένοικοι) ότι στη μία πλευρά πλευρά προς την άκρη οι πλάκες (40x40 περίπου, με ραβδώσεις γωνίας 45 μοιρών) γλιστράνε υπερβολικά Το αποτέλεσμα είναι αφενός όταν μπαίνεις επειδή πρέπει να πας σιγά σιγά με φρένο προς τα πίσω, αν πας να σταματήσεις το αμάξι επειδή έχει πάρει φόρα να γλιστράει όλο προς τα πίσω με προφανή κίνδυνο να φύγει στις άκρες, αφετέρου αντιστοίχως όταν ανεβαίνεις, και επειδή λόγω της κλίσης πρέπει να βγεις με φόρα, σε ένα συγκεκριμένο σημείο να γλιστράει πάλι το αμάξι προς τα αριστερά, αντιστοίχως με κίνδυνο να φύγεις πάνω στο τοιχείο Έχετε να προτείνετε κάτι ;
Γιαούρτι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 πάρε ένα καλέμι και άρχισε να τρως τις πλάκες 1
AristidisZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Με σκοπό να βαθύνω τα αυλάκια τους ;
darkman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα σε ανηφορικό στενο παρκιν , ηρθε ομως ενας μαστορας και μου εριξε ενα ειδος τσιμέντου σε λωρίδες περιπου εκει που παταει το αμαξι,και οταν ηταν φρεσκο το χαραξε με ενα εργαλειο και ολα λουκουμι εριξε και ενα χρώμα μεσα στο τσιμέντο και δεν το βλεπεις καν . μια αλλη λυση που ειχα δει ειναι πλαστικοι βιδωτοί ταπιτες για παρκιν ξερεις αυτοι που ειναι μαυρο κιτρινο , αλλα ειχαν μεγαλύτερο κόστος και τελικα δεν τους εβαλα .
AristidisZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, darkman είπε Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα σε ανηφορικό στενο παρκιν , ηρθε ομως ενας μαστορας και μου εριξε ενα ειδος τσιμέντου σε λωρίδες περιπου εκει που παταει το αμαξι,και οταν ηταν φρεσκο το χαραξε με ενα εργαλειο και ολα λουκουμι εριξε και ενα χρώμα μεσα στο τσιμέντο και δεν το βλεπεις καν . Ενδιαφέρον ακούγεται αυτό αλλά χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχουν ειδικά χρώματα και κονιάματα που χρησιμοποιούνται για αυτές τις δουλειές ένα παράδειγμα είναι το παρακάτω, καλύτερα ομως να μιλήσεις με έναν μάστορα https://www.e-technostore.com/anti-slip-koniama.html 1
AristidisZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μου είπαν ότι αυτά δεν έχουν διάρκεια ζωής, κοινώς λίγο καιρό μετά την εφαρμογή ουσιαστικά επανέρχεται στην πρότερη κατάσταση...
darkman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω να σου πω την αληθεια τι εβαλε , αλλα αν ρωτησεις καπου που εχουν δομικα υλικα φαντάζομαι θα ξερουν η αν εχεις καποιο μαστορα και του το πεις μπορω αν θες να σου βγαλω μια φωτογραφια και να στην στειλω σε pm να δεις πως ειναι εγω το εχω 3 χρονια η αληθεια ειναι οτι η γραμμες δεν ειναι τοσο εντονες οπως την πρωτη μερα αλλα η αποτελεσματικότητα του ειναι η ιδια . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από darkman 1
AristidisZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, darkman είπε Δεν ξερω να σου πω την αληθεια τι εβαλε , αλλα αν ρωτησεις καπου που εχουν δομικα υλικα φαντάζομαι θα ξερουν η αν εχεις καποιο μαστορα και του το πεις μπορω αν θες να σου βγαλω μια φωτογραφια και να στην στειλω σε pm να δεις πως ειναι εγω το εχω 3 χρονια η αληθεια ειναι οτι η γραμμες δεν ειναι τοσο εντονες οπως την πρωτη μερα αλλα η αποτελεσματικότητα του ειναι η ιδια . Aν μπορείς ναι, θα με βοηθούσε Φαντάζομαι θα έβαλες κάτι αντίστοιχο με αυτό που λέει ο @NikosKallithea, απλά έγινε και με έναν συνδυασμό "επεξεργασίας" της παλιάς πλάκας
darkman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Aν μπορείς ναι, θα με βοηθούσε Φαντάζομαι θα έβαλες κάτι αντίστοιχο με αυτό που λέει ο @NikosKallithea, απλά έγινε και με έναν συνδυασμό "επεξεργασίας" της παλιάς πλάκας Οχι απο κατω ηταν λουστραρισμενες πλακες μάρμαρο αρα καταλαβαίνεις οτι με λιγη βροχη δεν μπορουσα καν να μπω μεσα εγω απλα ειδα τον μαστορα που εκανε το χαρμανι και το άπλωνε σιγα σιγα στην ράμπα , εγω ετσι οπως το βλεπω για τσιμεντο μου μοιαζει τωρα αν εριξε μεσα τιποτα δεν ξερω
AristidisZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, darkman είπε Οχι απο κατω ηταν λουστραρισμενες πλακες μάρμαρο αρα καταλαβαίνεις οτι με λιγη βροχη δεν μπορουσα καν να μπω μεσα εγω απλα ειδα τον μαστορα που εκανε το χαρμανι και το άπλωνε σιγα σιγα στην ράμπα , εγω ετσι οπως το βλεπω για τσιμεντο μου μοιαζει τωρα αν εριξε μεσα τιποτα δεν ξερω A ok Εμένα είναι ραβδωτές οι πλάκες
darkman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δεν νομιζω να εχεις θεμα ισως να ειναι και καλύτερα γιατι το υλικο θα κάτσει ποιο καλα πανω τους οταν παω σπιτι θα σου στειλω μια φωτο να παρεις μια ιδεα και απο εκει και περα κανεις οτι θες 1
mp123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 αμα ειναι πλακες που μπορει να πιασει τσιμεντοχρωμα , ριξε στο τσιμεντοχρωμα λιγη χοντρη αμμο θαλασσης και βαψτο.με δυο φορες περασμα εισαι ενταξη.
AristidisZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, mp123 είπε αμα ειναι πλακες που μπορει να πιασει τσιμεντοχρωμα Πως θα το καταλάβω αυτό ;
darkman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα sorry που αργησα αλλα καταφερα σημερα να τις βγαλω 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα