Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πολυκατοικία που μένω έχω υπόγεια θέση στάθμευσης 

Ο χώρος είναι πολύ μικρός οπότε το αυτοκίνητο πρέπει να μπαίνει με την όπισθεν 

Το ζήτημα είναι ότι έχω παρατηρήσει (και μου έχουν πει και συνένοικοι) ότι στη μία πλευρά πλευρά προς την άκρη οι πλάκες (40x40 περίπου, με ραβδώσεις γωνίας 45 μοιρών) γλιστράνε υπερβολικά 

Το αποτέλεσμα είναι αφενός όταν μπαίνεις επειδή πρέπει να πας σιγά σιγά με φρένο προς τα πίσω, αν πας να σταματήσεις το αμάξι επειδή έχει πάρει φόρα να γλιστράει όλο προς τα πίσω με προφανή κίνδυνο να φύγει στις άκρες, αφετέρου αντιστοίχως όταν ανεβαίνεις, και επειδή λόγω της κλίσης πρέπει να βγεις με φόρα, σε ένα συγκεκριμένο σημείο να γλιστράει πάλι το αμάξι προς τα αριστερά, αντιστοίχως με κίνδυνο να φύγεις πάνω στο τοιχείο 

Έχετε να προτείνετε κάτι ; 

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα σε ανηφορικό στενο  παρκιν , ηρθε ομως ενας μαστορας και μου εριξε ενα ειδος τσιμέντου σε λωρίδες περιπου εκει που παταει το αμαξι,και οταν ηταν φρεσκο το χαραξε με ενα εργαλειο και ολα λουκουμι :P εριξε και ενα χρώμα μεσα στο τσιμέντο και δεν το βλεπεις καν :) .
μια αλλη λυση που ειχα δει ειναι πλαστικοι βιδωτοί  ταπιτες για παρκιν ξερεις αυτοι που ειναι μαυρο κιτρινο , αλλα ειχαν μεγαλύτερο κόστος και τελικα δεν τους εβαλα .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, darkman είπε

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα σε ανηφορικό στενο  παρκιν , ηρθε ομως ενας μαστορας και μου εριξε ενα ειδος τσιμέντου σε λωρίδες περιπου εκει που παταει το αμαξι,και οταν ηταν φρεσκο το χαραξε με ενα εργαλειο και ολα λουκουμι :P εριξε και ενα χρώμα μεσα στο τσιμέντο και δεν το βλεπεις καν :) .

Ενδιαφέρον ακούγεται αυτό αλλά χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες :P

Δημοσ.

Υπάρχουν ειδικά χρώματα και κονιάματα που χρησιμοποιούνται για αυτές τις δουλειές ένα παράδειγμα είναι το παρακάτω, καλύτερα ομως να μιλήσεις με έναν μάστορα

https://www.e-technostore.com/anti-slip-koniama.html

• Like 1
Δημοσ.

Μου είπαν ότι αυτά δεν έχουν διάρκεια ζωής, κοινώς λίγο καιρό μετά την εφαρμογή ουσιαστικά επανέρχεται στην πρότερη κατάσταση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια τι εβαλε , αλλα αν ρωτησεις καπου που εχουν δομικα υλικα φαντάζομαι θα ξερουν η αν εχεις καποιο μαστορα και του το πεις :) μπορω αν θες να σου βγαλω μια φωτογραφια και να στην στειλω σε pm να δεις πως ειναι :) 

εγω το εχω 3 χρονια η αληθεια ειναι οτι η γραμμες δεν ειναι τοσο εντονες οπως την πρωτη μερα αλλα η αποτελεσματικότητα του ειναι η ιδια .

Επεξ/σία από darkman
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darkman είπε

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια τι εβαλε , αλλα αν ρωτησεις καπου που εχουν δομικα υλικα φαντάζομαι θα ξερουν η αν εχεις καποιο μαστορα και του το πεις :) μπορω αν θες να σου βγαλω μια φωτογραφια και να στην στειλω σε pm να δεις πως ειναι :) 

εγω το εχω 3 χρονια η αληθεια ειναι οτι η γραμμες δεν ειναι τοσο εντονες οπως την πρωτη μερα αλλα η αποτελεσματικότητα του ειναι η ιδια .

Aν μπορείς ναι, θα με βοηθούσε 

Φαντάζομαι θα έβαλες κάτι αντίστοιχο με αυτό που λέει ο @NikosKallithea, απλά έγινε και με έναν συνδυασμό "επεξεργασίας" της παλιάς πλάκας 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Aν μπορείς ναι, θα με βοηθούσε 

Φαντάζομαι θα έβαλες κάτι αντίστοιχο με αυτό που λέει ο @NikosKallithea, απλά έγινε και με έναν συνδυασμό "επεξεργασίας" της παλιάς πλάκας 

Οχι απο κατω ηταν λουστραρισμενες πλακες μάρμαρο αρα καταλαβαίνεις οτι με λιγη βροχη δεν μπορουσα καν να μπω μεσα :( εγω απλα ειδα τον μαστορα που εκανε το χαρμανι και το άπλωνε σιγα σιγα στην ράμπα , εγω ετσι οπως το βλεπω για τσιμεντο μου μοιαζει τωρα αν εριξε μεσα τιποτα δεν ξερω :( 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, darkman είπε

Οχι απο κατω ηταν λουστραρισμενες πλακες μάρμαρο αρα καταλαβαίνεις οτι με λιγη βροχη δεν μπορουσα καν να μπω μεσα :( εγω απλα ειδα τον μαστορα που εκανε το χαρμανι και το άπλωνε σιγα σιγα στην ράμπα , εγω ετσι οπως το βλεπω για τσιμεντο μου μοιαζει τωρα αν εριξε μεσα τιποτα δεν ξερω :( 

A ok

Εμένα είναι ραβδωτές οι πλάκες

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχεις θεμα ισως να ειναι και καλύτερα γιατι το υλικο θα κάτσει ποιο καλα πανω τους :) οταν παω σπιτι θα σου στειλω μια φωτο να παρεις μια ιδεα και απο εκει και περα κανεις οτι θες :)

• Thanks 1
Δημοσ.

αμα ειναι πλακες που μπορει να πιασει τσιμεντοχρωμα , ριξε στο τσιμεντοχρωμα λιγη χοντρη αμμο θαλασσης και βαψτο.με δυο  φορες περασμα εισαι ενταξη.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...