Προς το περιεχόμενο

Beverly αγορά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ... Σκέφτομαι να πάρω ένα καινούργιο μηχανάκι και έχω καταλήξει σε beverly 300-350 λόγω ομορφιάς πιο πολύ όμως δεν ξέρω αν είναι η σωστή επιλογή, αν βγάζει προβλήματα ή αν καεί πάρα πολύ... Εσεις ποιο beverly μου προτείνετε; και τι κατανάλωση παίζει; 

Επίσης μεταχειρισμένο η καινούργιο; 🤔

Επεξ/σία από bullkill
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bullkill είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ... Σκέφτομαι να πάρω ένα καινούργιο μηχανάκι και έχω καταλήξει σε beverly 300-350 λόγω ομορφιάς πιο πολύ όμως δεν ξέρω αν είναι η σωστή επιλογή, αν βγάζει προβλήματα ή αν καεί πάρα πολύ... Εσεις ποιο beverly μου προτείνετε; και τι κατανάλωση παίζει; 

Επίσης μεταχειρισμένο η καινούργιο; 🤔

Καλημερα, εγω εχω το beverly 250cc γενικα δεν καει πολυ γεμιζει το ντεποζιτο με 13-14 ευρω μεχρι τερμα και σε παει ΠΑΝΤΟΥ οταν λεμε παντου παντου απλα πρεπει να του αλλαζεις τα λαδια οποτε χρειαζεται , καποια προβληματα που ειχα εγω το πισω φτερο ειναι κακης ποιοτητας και με λιγο βαρος πισω (αν εχεις αλλο ατομο) και πας να κατεβεις κανενα πεζοδρομιο μπορει να σου μεινει στα χερια και να μην εχεις ουτε φτερο ουτε πινακιδα, ειχα προβλημα καπου στις 60,000χιλ δεν επαιρνε μπρος και επρεπε να καθαρισω το καρμπυρατερ και κατι σολινακια που περνουσε η βενζινα γενικα λιγο ακριβα ανταλακτικα αλλα απο service αρκετα καλα (για λαδια πληρωνω 10ε στα 3.000 - 5.000χιλ) και με φιλτρο μαζι 15ε (το μεγαλο σερβισ μου ειπε 200 κοντα)

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή το ψάχνω και εγώ μετά από πολλές συζητήσεις κατάλαβα ότι το 300cc είναι ποίο αξιόπιστο .

Εγώ πάω για το medley λόγο κατανάλωσης είναι 150cc το θέλω μόνο μέσα στην Αθήνα. 

Αν μπορείς καινούργιο θα έχεις εγγύηση. 

Είναι πολύ ωραίο σκούτερ, αρκετά αξιόλογο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα...και εγω για το 300 s  το καινουργιο ενδιαφερομαι...αλλα τα παιδια απο το φορουμ μου προτιναν το x-town 300 και το τσεκαρα σημερα το special edision και ειναι τελειο...οτι και να αποφασισεις προσπαθησε να το κανεισ βολτα για να το δεις και μονοσ σου

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, roympos1994 είπε

Καλημερα, εγω εχω το beverly 250cc γενικα δεν καει πολυ γεμιζει το ντεποζιτο με 13-14 ευρω μεχρι τερμα και σε παει ΠΑΝΤΟΥ οταν λεμε παντου παντου απλα πρεπει να του αλλαζεις τα λαδια οποτε χρειαζεται , καποια προβληματα που ειχα εγω το πισω φτερο ειναι κακης ποιοτητας και με λιγο βαρος πισω (αν εχεις αλλο ατομο) και πας να κατεβεις κανενα πεζοδρομιο μπορει να σου μεινει στα χερια και να μην εχεις ουτε φτερο ουτε πινακιδα, ειχα προβλημα καπου στις 60,000χιλ δεν επαιρνε μπρος και επρεπε να καθαρισω το καρμπυρατερ και κατι σολινακια που περνουσε η βενζινα γενικα λιγο ακριβα ανταλακτικα αλλα απο service αρκετα καλα (για λαδια πληρωνω 10ε στα 3.000 - 5.000χιλ) και με φιλτρο μαζι 15ε (το μεγαλο σερβισ μου ειπε 200 κοντα)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου με βοήθησε αρκετά... Πόσα χλμ βγάζει περίπου για να καταλάβω με ένα γέμισμα; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, bullkill είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου με βοήθησε αρκετά... Πόσα χλμ βγάζει περίπου για να καταλάβω με ένα γέμισμα; 

στο περιπου 200-300 χιλ πιστευω δηλαδη να σου δωσω να καταλαβεις μπορεις απο κεντρο να πας γλυφαδα πηγαινε ελα να το κανεις 4-5 φορες και να κανεις και καμια βολτα 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμενε λιγο να ρθει το νεο Sym HD 300 που ειναι στο στυλ του Beverly και θα ειναι φανταζομαι αρκετα φθηνοτερο.

Επεξ/σία από arisg90
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...