Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 3000 ευρώ ταβάνι

Χρήση υπολογιστή : Deep Learning

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Keras, TensorFlow, PyTorch,

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι δεν θα χρειαστεί οθόνη ποτέ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχει σημασία γιατί θα γίνει παραγγελία σε συνεργάτη

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν έχει σημασία γιατί θα γίνει παραγγελία σε συνεργάτη

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ubuntu Server

Το μηχάνημα το θέλουμε για την δουλειά. Να πώ ότι:

Πρέπει να έχει 1 TB HDD για Back ups + 1 TB HDD για Storage. Πρέπει να έχει έναν SSD M.2, εγώ έβαλα τον EVO 500 GB, μας κάνει μια χαρά. Θέλουμε να έχει 2 GPU (2 χ RTX 2080 ή μία 2080 Ti και μία 2080). Θέλουμε τουλάχιστον 32GB RAM.

Εγώ στα γρήγορα έβγαλα αυτό

image.png.9d805457527854880421afc34b563556.png

Ο Xeon ίσως δεν είναι καλή ιδέα. Δεν ξέρω αν η motherboard χωράει M.2 + 2GPUs και δεν ξέρω αν πειράζει που οι GPUs θα είναι δίπλα δίπλα. Θα προτιμούσα να μην είναι. Επίσης καλό θα ήταν η Motherboard να υποστηρίζει 16χ και στις δύο θύρες όταν έχουμε 2 GPU επάνω.

Επεξ/σία από Blazz0r
Δημοσ.

Φίλε μου δεν θα μπω στην διαδικασία να σου προτείνω κάτι σχετικά με το μηχάνημα όσο αφορά το υπόλοιπο hardware αλλά θα σου πρότεινα να μην τσιγκουνευτείς στο τροφοδοτικό. Κοίτα κάτι σε Seasonic ή Superflower να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δες και ένα καλό UPS αν δεν έχεις ήδη κάποιο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...