AonDuine Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα έρθει , επιτέλους , το apple pay Ελλάδα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει μια κινητικότητα εδώ και καιρό και νομίζω πως πολύ σύντομα θα έχουμε την πρώτη τράπεζα που θα ανακοινώσει συνεργασία με την Apple και το Apple Pay. Το σημαντικό επίσης είναι πως όταν επιτέλους έρθει στην Ελλάδα, θα λειτουργήσει σαν επιλογή και για άλλες κάρτες τύπου Ν26 κλπ. 1
AonDuine Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, billdanos είπε Υπάρχει μια κινητικότητα εδώ και καιρό και νομίζω πως πολύ σύντομα θα έχουμε την πρώτη τράπεζα που θα ανακοινώσει συνεργασία με την Apple και το Apple Pay. Το σημαντικό επίσης είναι πως όταν επιτέλους έρθει στην Ελλάδα, θα λειτουργήσει σαν επιλογή και για άλλες κάρτες τύπου Ν26 κλπ. Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα για το πρώτο εξάμηνο του 2020 και ότι η apple δεν ενδιαφέρεται τόσο για την Ελλάδα στο κομμάτι του Pay και πως οι ελληνικές τράπεζες έχουν ρίξει το βάρος στις δικ΄ες τους εφαρμογές (alpha wallet στο android κτλ). Απογοήτευση γενικα......
zetabtk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Επίσημη ενημέρωση δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα. Μόνο δημοσιεύσεις που κάποιες έλεγαν ότι θα γίνει αυτό το έτος αλλά δεν "υπάρχει φως" ακόμα. Στην αναμονή λοιπόν και μακάρι να υπάρξει συνεργασία των ελληνικών τραπεζών με την υπηρεσία αυτή της Apple.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μήπως υπάρχει κόλπο να προσθέσουμε την εθνική τράπεζα; Γιατί έχω ως εναλλακτική την eurobank
Προτεινόμενες αναρτήσεις