ksenit13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα ειμαι κατοχος iphone απο το 5s μεχρι και τωρα xs max . θελω να αγορασω applewatch αλλα δεν ξερω ποιο να παρω .ποιες οι διαφορες απο το applewatch 3 σε σχεση με το 4 . και ποιο θα προτεινατε ...σας ευχαριστω
yazidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Το 4. Baseless, μεγαλυτερη οθονη, ηλεκτροκαρδιογράφημα μολις δωθει επισημα. Δε νομιζω να αξιζει να πας στο 3. Υπαρχουν πολλοι που με το φετινο ρολοι πουλησαν τα 3αρια για να το παρουν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, bahamut_zero said: To 3 ειναι αργο παρε το 4 Στην ταχύτητα των apps δεν θα καταλάβεις σημαντικές διαφορές ανάμεσα στο 3 και το 4. Το 4 όμως σαφώς είναι μια πιο future proof επιλογή μιας και έχει πιο σύγχρονο hardware και κυρίως τα ελάχιστα περιθώρια πλεον της οθόνης, το κάνουν πολύ πιο εντυπωσιακό στο μάτι σε σχέση με το 3! 1
bahamut_zero Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Σημερινο επεσα πανω και σε θυμηθηκα https://www.cnet.com/news/apple-watch-series-4-vs-series-3-which-one-should-you-buy-best/#ftag=CAD0610abe0f
ktf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Διάλεξε το 3 αν το βρεις σε αρκετά καλύτερη τιμή (μισή τιμή πχ), αλλιώς το 4άρι για την μεγαλύτερη οθόνη και για περισσότερη μελλοντική υποστήριξη.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 280 ευρω + έξοδα αποστολής το series 3 (42mm) space grey από Amazon Italia. https://www.amazon.it/Apple-Watch-alluminio-Grigio-Siderale-cinturino/dp/B07HKTD64S/ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από natural_sgf
leonidas_fs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Νομίζω οτι το 3 είναι πιο value for money! Εντάξει οι περισότεροι που έχουμε smartwatch πιστεύω θα συμφωνήσουμε οτι δεν είναι και η τεχνολογία του αιώνα, οπότε εγω προτείνω το 3! (Εκτός και αν σου περισσεύουν €€)
marmagia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Το ηλεκτροκαρδιογράφημα στο 4 δεν τποστηριζεται Ευρώπη και όπως το Βλέπω θα υποστηριχτεί όταν έρθει το series 5. Η μπαταρία είναι καλύτερη στο 3 αλλά πάλι εγω ειδικά για αυτό δεν θα έδινα σημασία γιατί φορτίσει εξαιρετικά γρήγορα όποτε όσο βα φας η να κανείς ένα ντουζ έχει φορτίσει αρκετά. Η οθόνη σαφής διαφορά. ,πιο ωραίο μέγεθος και προσωπικά μου φαίνεται μεγάλη βελτίωση. επισγς παρατηρώ πολύ ακριβέστερος αισθητήρες στο 4.
ababapanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 καλησπερα τωρα που εχει πεσει επισημα η τιμη του 3 στα 279 ευρω, πιστευετε αξιζει η αγορα ? με ενδιαφερει περισσοτερο για γυμναστικη μετριτη βηματων αποστασης κλπ. το καρδιογραφημα δεν με ενδιαφερει
digitalbot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, ababapanos είπε καλησπερα τωρα που εχει πεσει επισημα η τιμη του 3 στα 279 ευρω, πιστευετε αξιζει η αγορα ? με ενδιαφερει περισσοτερο για γυμναστικη μετριτη βηματων αποστασης κλπ. το καρδιογραφημα δεν με ενδιαφερει Δεν αξίζει το 3, καλύτερα να πάρεις το 4.
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, digitalbot είπε Δεν αξίζει το 3, καλύτερα να πάρεις το 4. Μα αν ειναι να δωσει 400+ευρω για το series 4,ας παει μια και καλη στο series 5 αν ειναι...... 1
marmagia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Το 3 έχεις σαφώς καλύτερη μπαταρία από το 4. Η οθόνη είναι μεν μικρότερη αλλά δε ξέρω κατά πόσον σε ενοχλεί αυτό. Ως προς αξιοπιστία θερμίδων απόστασης κλπ καθώς και συνδεσιμότητα δεν θα δεις διαφορά. Εφόσον δεν σε νοιάζει και το 4 και η διαφορά τιμής ναι μεγάλη πάρε το 3. Αν τώρα η διαφορά τιμής είναι του στυλ 30-50€ πάρε το 4 γιατί είναι πιο future proof
mchrisober Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 4 απο μενα για τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω. Ειναι αργο το 3.
mobile_32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2019 στις 3:45 ΜΜ, ababapanos είπε καλησπερα τωρα που εχει πεσει επισημα η τιμη του 3 στα 279 ευρω, πιστευετε αξιζει η αγορα ? με ενδιαφερει περισσοτερο για γυμναστικη μετριτη βηματων αποστασης κλπ. το καρδιογραφημα δεν με ενδιαφερει Έχω κάνει παραγγελία εδώ κ περίπου ένα μήνα για το 3 (σε επίσημο κατάστημα) και ακόμα δεν έχω παραλάβει καθώς όπως με ενημέρωσαν υπάρχει έλλειψη αλλά περιμένουν να έρθουν, το ποτέ δεν το ξέρουν ακόμα (παντως τα επίσημα κατάστημα όλα σχεδόν λένε αναμένεται σύντομα). εσυ το βρήκες από κατάστημα που δίνει επίσημη εγγύηση ? Αν θες στείλε μου pm το κατάστημα να πάω να το πάρω. ειμαι απλός χρήστης και αυτά που κάνει το 3 για εμένα είναι μια χαρά πιστεύω. Επίσης για εμένα η διαφορά χρημάτων δεν είναι και μικρή. δηλαδη το 3 τώρα (αν ξανά έρθει) έχει στα 279€ (42mm), το 4 στα 40 mm στα 359€, έχουν διαφορά 80€ δεν είναι κ λίγα ........ δεν ξέρω αν Black Friday βγάλουν καμία καλη προσφορά που δεν το νομίζω..... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από mobile_32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα