ooaris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, elorant είπε Παλικάρι όταν λέμε σχεδιασμός μιας αποστολής εννοούμε και το χρονικό διάστημα που αφορά τις μελέτες. Δεν μετράμε την κατασκευή από όταν πιάνουν τα κατσαβίδια, αλλά από όταν αρχίζει να σχεδιάζεται κάτι στο χαρτί. Προφανώς το καταλαβαίνεις αυτό, αφού το τονίζεις στην απάντηση σου, αλλά το προσπερνάς για να φτάσεις στο συμπέρασμα που θες. Όσον αφορά για projects της Nasa που έχουν ξεπεράσει σε σχεδιασμό τα 10 χρόνια χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι το Mars One που αφορά την αποστολή ανθρώπων στον Άρη. Ο αρχικός σχεδιασμός ξεκίνησε το 2011 με ορίζοντα υλοποίησης μετά το 2030. Υπάρχει επίσης το σχέδιο για αποστολή στον Πλούτωνα το οποίο ξεκίνησε να μελετάται το 1989 και η τελική αποστολή του New Horizons έγινε το 2006. Όπως σου ξαναείπα και σε σένα.... Ο τύπος στον οποίο αντέδρασα στην αρχή, ανέφερε 10 χρόνια τουλάχιστον για ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ . ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΆΛΛΑ, είπε, για σχεδίαση. Δεν πρόκειται να καθίσω να διαβάσω περαιτέρω για τον κάθε εσένα για να διαψεύσω τον κάθε φαντασμενο εδώ μέσα. Δωσε συγκεκριμένα λινκς. Εγώ σε αυτες τις πηγές που σου έδειξα, διαψευδεσαι. Μη μου αναφέρεις τώρα αποστολές για ανθρώπους στον Άρη και ταξίδια στον Πλούτωνα... Έλεος. Ήταν πολύ συγκεκριμένη η ένσταση μου. Για ένα γαμηδι ροβερ ξεκίνησε η κουβέντα, μην το συνεχίζεις με offtopic μπουρδολογιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexb_10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ναι και σε μερικές εκατοντάδες χρόνια, θα ειναι ο άρης γεμάτος πτώματα απο rovers κλπ κλπ σαν μάντρες αυτοκινήτων... Άραγε πάει κανεις να μαζέψει εκει τα σκουπίδια μας? Θα τα βλέπουν οι εξωγήινοι και θα γελάνε με τα χάλια μας και το σκουπιδαριό μας! Αίσχος 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα