Προς το περιεχόμενο

XPERIA XZ2 399 EURO you.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Axelq είπε

Άμα ήταν το Dual SIM θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια.

Dual έχουν Cosmote και Γερμανός μόνο, θα το κατεβάσουν και αυτοί λογικά 😉

Επεξ/σία από x8diesel
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Παίζει σε παρόμοια (ή χαμηλότερη) τιμή εδώ και καιρό:

https://www.amazon.it/Sony-Xperia-Smartphone-Display-Intenso/dp/B07B99JWQS/

Τα καταστήματα εδώ όμως έχουν ελληνικής αντιπροσωπείας και δίνει δώρο original θήκη, βάση ασύρματης φόρτισης και ακουστικά Bluetooth, καλύτερα δεν γίνεται.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, x8diesel είπε

Τα καταστήματα εδώ όμως έχουν ελληνικής αντιπροσωπείας και δίνει δώρο original θήκη, βάση ασύρματης φόρτισης και ακουστικά Bluetooth, καλύτερα δεν γίνεται.. 

Ποιος τα δίνει δώρο αυτά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, x8diesel είπε

Δεν ξέρω αν δίνουν τέτοια δώρα καθώς δεν αναφέρεται κάπου.

Και με το Amazon, πέρα από το καλύτερο after sales ever, έχεις δικαίωμα αναιτιολόγητης επιστροφής για τον οποιονδήποτε λόγο. Π.χ. δε σου αρέσει η αυτονομία ή η οθόνη έχει ελαφρύ light bleed ή απλά δεν το γουστάρεις. Καλή τύχη να το κάνεις αυτό με χρησιμοποιημένο κινητό από ελληνικό κατάστημα...

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσας τα 11,1 χλ πάχος... Πολύ χοντρό όταν τα περισσότερα κινητά είναι γύρω στα 8.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, xristoslet είπε

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσας τα 11,1 χλ πάχος... Πολύ χοντρό όταν τα περισσότερα κινητά είναι γύρω στα 8.

Δεν είναι ενοχλητικό γιατί αναφέρεται στο πιο χοντρό σημείο που είναι στο κέντρο, έτσι δεν προεξέχει η κάμερα και κάθεται πολύ καλά στο χέρι. 😉

3 ώρες πριν, vadergr είπε

Ποιος τα δίνει δώρο αυτά?

Όλοι όσοι το φέρνουν από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία 😉 

Δημοσ.

Υπάρχει άνθρωπος που παίρνει κινητά Sony εν έτει 2019;
Δεν το λέω ειρωνικά απλά είναι μια εύλογη απορία που έχω μιας και η Sony έχει μείνει σε χοντροκομμένα κινητά του 2013.
Εγώ προσωπικά σταμάτησα να παρακολουθώ την Sony μετά το Xperia Mini Pro το οποίο ήταν αρκετά όμορφο και πρακτικό για την εποχή του.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, thedrpapa είπε

Υπάρχει άνθρωπος που παίρνει κινητά Sony εν έτει 2019;
Δεν το λέω ειρωνικά απλά είναι μια εύλογη απορία που έχω μιας και η Sony έχει μείνει σε χοντροκομμένα κινητά του 2013.
Εγώ προσωπικά σταμάτησα να παρακολουθώ την Sony μετά το Xperia Mini Pro το οποίο ήταν αρκετά όμορφο και πρακτικό για την εποχή του.

Το XZ3 δεν το έχεις ακούσει; Ούτε τις ταχύτερες αναβαθμίσεις (εξαίρεση Pixel, Android one, κτλ) από οποιαδήποτε άλλη εταιρία...

Το κινητό του θέματος δεν είναι καθόλου χοντροκομμένο. Εκτός αν π.χ. θα έλεγες χοντροκομμένο το LG G6. Ίδιο πλάτος, οθόνη 18:9 έχουν.

Τα λίγο μεγαλύτερα πάνω-κάτω bezels υπάρχουν αλλά δεν είναι όπως παλιά.

Τα 11.1 χιλιοστά, όπως ειπώθηκε, είναι το μέγιστο πλάτος μόνο στο κέντρο της πλάτης. Λοφίσκο στο κέντρο κάνει με απλά λόγια, ο οποίος βοηθά στο πιάσιμο.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Το XZ3 δεν το έχεις ακούσει; Ούτε τις ταχύτερες αναβαθμίσεις (εξαίρεση Pixel, Android one, κτλ) από οποιαδήποτε άλλη εταιρία...

Το κινητό του θέματος δεν είναι καθόλου χοντροκομμένο. Εκτός αν π.χ. θα έλεγες χοντροκομμένο το LG G6. Ίδιο πλάτος, οθόνη 18:9 έχουν.

Τα 11.1 χιλιοστά, όπως ειπώθηκε, είναι το μέγιστο πλάτος μόνο στο κέντρο της πλάτης.

Όντως αυτό δεν το είχα δει. Πανέμορφο και σχετικά λεπτό. Η οθόνη του παίζει να είναι τρομερή.

Δημοσ.

Τα δώρα που αναφέρει ο φίλος παραπάνω, τα έδινε η Sony όταν πρωτοκυκλοφόρησε το κινητό σαν προσφορά γνωριμίας! (τότε κόστιζε 800 ευρώ)
Όποιος τώρα ενδιαφέρετε για τα "δωράκια" , μπορεί με 700 ευρουλάκια να τα πάρει! ---->> https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz2-dual-promo-pack/20371994/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...