sakis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Έστειλα e-mail σε όσους το ζήτησαν.<p>Αν κάνετε κάτι ενημερώστε και τους υπόλοιπους... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. Αν είναι να το γυρίσω σε telestet b-free.<p>Επίσης έμαθα ότι η telestet θα αλλάξει όλο της το software που ίσως αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει και αυτό το κομμάτι.<br>Όλα αυτά μέσα στο 2001.<p>Sakis<p>
gotchagr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Mipws to esteiles kai se mena? Giati den exw labei tipota akoma...
Anonymous Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Ean einai dynaton kai se emena?!<br>Thanks
gotchagr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Asto... Moy to edwse o terryman mesw IRC...<br>Den to blepw na leitoyrgei... Einai san na psaxnoyme psiloys st' axyra...<br>Gia rwta toys filoys soy, pws to ekanan na doylepsei?
LT13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Mporw na rwthsw gia ti pragma milate, h mpainw se ksena xwrafia??
zorg74 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑ8Ω ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.....
passenger57 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Den douleyei..to programma einai asxeto afou anaferetai se cartes visa amerikanikwn trapezwn diladi xestike o polydoras...kamia sxesi me Telestet
gotchagr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Να σας λύσω την απορία: ο sakis μας είχε πει ότι κάτι φίλοι του στον Πύργο είχανε ένα πρόγραμμα που "γεννά" αριθμούς ανανέωσης χρόνου για B-free.<br>Τελικά μπούρδες ήτανε αυτό, γιατί το πρόγραμμα είναι ένας Credit Card Generator για VISA-MASTERCARD Αμερικάνικων Τραπεζών, πρόγραμμα δηλαδή που μπορείς να βρεις σχετικά εύκολα στο Δίκτυο...<br>Είπα κι εγώ... Έγινε κανένα θαύμα...
Midnight_Madness Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Σωστά. Αλλά όπως έγραψα και στο e-mail που πήραν κάποιοι, οι αριθμοί ανανέωσης στηρίζονται πάνω στον αλγόριθμο αυτό.<p>Δηλαδή αν κάνεις validate ένα νούμερο ανανέωσης σου λέει ότι είναι σωστό.<p>Είπα απλώς μήπως κάποιος που ξέρει περισσότερα από εμένα και έχει χρόνο βγάλει άκρη.<p>Μη βαράτε...<p>Sakis
passenger57 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Λοιπόν....Το validate είναι άσχετο έως<br> τυχαίο.Δεν μπορείς να λές ότι έβαλα τον <br>αριθμό της κάρτας Bfree και μου εδειξε <br>σωστά...άρα βρήκα τον αλγόριθμο.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!<br> Ο αλγόριθμος είναι μια επαναληπτική διαδικασία-που μπορεί να είναι περιπλοκη - κατα την οποία δημιουργούνται αριθμοί που έχουν σχέση μεταξύ τους.Στην περίπτωση αυτή των αριθμών,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ να βγάλεις τον αλγόριθμο, το πιό πιθανό είναι να χρειάζεται pc.Το validate που έβγαλε το πρόγραμμα ήταν αναμενώμενο αφού κάθε αριθμός, είναι αποτέλεσμα απείρων ακολουθιών που μπορούν να δημιουργηθούν..άλλά δεν ξέρουμε ποιά απο αυτές τις ακολουθίες είναι τις TELESTET.Η πιθανότητα να λειτουργήσει είναι για εμένα 1 στο άπειρο.Αυτό που μπορώ να κάνω ώς τελειόφοιτος μαθηματικός, είναι -έτσι για την πλάκα μου δηλαδή- να πάρω 100-200 ή και περισσότερα νούμερα καρτών που έχουνε, και να προσπαθήσω να βρώ μία ακολουθία...
gotchagr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 ʼντε ρε passenger και μεις μαζί σου... με την σκέψη... )<br>Ακόμα κι αν βάλει κανείς σαν prefix τους πρώτους 4 αριθμούς (π.χ. 0154) και σου βγάλει 100 κάρτες, πρέπει να τις δοκιμάσεις 1 προς 1 να δεις ποια είναι... Ψίλοι στ' άχυρα δηλαδή...
Kafa0 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2000 Gia na min kourazeste allo as valei kapoios 5 fores lathos kodiko ananeosis kai meta as dokimasei na valei ena sosto,kai ta ksanaleme.<p>Kafao...
pW Δημοσ. 25 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2000 GOTHAGR MPOREIS NA MOU PEIS POU MPORO NA BRO PROGRAMMA GIA VISA?????????? PLS EMAIL ME
seventh_son Δημοσ. 25 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2000 Kafao ti ennoeis?Ti tha ginei dhladh an kapoios kanei afto pou les?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.