john_petrucci7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Παλιό πασοκ ορθόδοξο.. Χρηματιστήριο, μπουζούκια, καγιεν κλπ. Α ρε μπαγάσα δάκρυσα πάλι τι μου θύμησες..
stock_bros Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Καλησπέρα , Ως επαγγελματίας πλέον day trader Αμερικανικού Χρηματιστηρίου ,εχω να σου πώ οτι είναι ένας απο τους πιο δύσκολους χώρους που μπορεί κάποιος να επιλέξει,απαιτεί γερά νεύρα. Ξεφεύγει απο τα όρια του ''επαγγέλματος'' και μετατρέπεται σε ενα ταξίδι συνεχο'υς αυτοβελτίωσης. Μετά απο 10.000+ ώρες μπροστά απο τον υπολογιστη,αναλύοντας γραφήματα οι συμβουλες μου ειναι οι εξής: 1ο Βήμα : Εκμάθηση βασικής και και προχωρημένης τεχνικής ανάλυσης 2ο Βήμα: Εκμάθηση στρατηγικών και εφαρμογή τους σε πλατφορμα (paper trading) μέχρι να δεις ενα constistency. 3o Βήμα: Αυτογνωσία και συνεχής αυτοβελτίωση.Ειναι άθλημα όπως έιπες και συγκεριμένα πρωταθλητισμός. Αν εχεις ερωτήσεις,διατηρώ ενα instagram stock_bros που ανεβάζω καθημερινά αποτελέσματα,μπορείς να μου στείλεις εκει.
Kronor25 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, stock_bros είπε Καλησπέρα , Ως επαγγελματίας πλέον day trader Αμερικανικού Χρηματιστηρίου ,εχω να σου πώ οτι είναι ένας απο τους πιο δύσκολους χώρους που μπορεί κάποιος να επιλέξει,απαιτεί γερά νεύρα. Ξεφεύγει απο τα όρια του ''επαγγέλματος'' και μετατρέπεται σε ενα ταξίδι συνεχο'υς αυτοβελτίωσης. Μετά απο 10.000+ ώρες μπροστά απο τον υπολογιστη,αναλύοντας γραφήματα οι συμβουλες μου ειναι οι εξής: 1ο Βήμα : Εκμάθηση βασικής και και προχωρημένης τεχνικής ανάλυσης 2ο Βήμα: Εκμάθηση στρατηγικών και εφαρμογή τους σε πλατφορμα (paper trading) μέχρι να δεις ενα constistency. 3o Βήμα: Αυτογνωσία και συνεχής αυτοβελτίωση.Ειναι άθλημα όπως έιπες και συγκεριμένα πρωταθλητισμός. Αν εχεις ερωτήσεις,διατηρώ ενα instagram stock_bros που ανεβάζω καθημερινά αποτελέσματα,μπορείς να μου στείλεις εκει. Γενικότερα, ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο στο day trading ή έχουμε να κάνουμε μόνο με στρατηγικές και κανόνες που οφείλεις να ακολουθήσεις προκειμένου να έχεις κέρδος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα