TechnoState Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 ... βαρύ??? Ούτε καν! Είχα downtown 350i abs με πολλές μετατροπές βέβαια, ναι μεν ήταν πύραυλος αλλά σε αίσθηση...παπί. Επειδή ήταν maxi scooter...δεν ήταν μανιτζεβελο, δεν μπορούσε να κάνει διηθήσεις, δεν μπορούσε να στριφογυρναει μέσα στην κίνηση (όχι απλά πολυθρόνα, αλλά κρεβάτι με στρώμα king-coil!) αλλά μηχανικά κ απο επιδόσεις.... κορυφαίο. Φαντάζομαι το x-town από θέμα χειρισμού θα είναι ένα κλικ πιο εύκολο σίγουρα.
antbyron Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Στις 13/2/2019 στις 7:27 ΜΜ, Nicole18 είπε Καλησπερα σας.ειμε 23 χρ και οδηγαω μηχανακι απο τα 16.typhoon 50cc k runner 125cc μεταχειρισμενα..εφτασε λοιπον ο καιρος να παρω κανουργιο σκουτερ και μεχρι στιγμης απο αυτα που βλεπω απο το ιντερνετ μου αρεσει το μπεβερλι...θελω γνωμες γενικα για σκουτερ αν θελετε να μου προτινετε κατι εως τα 300cc. Τελικά που κατέληξες; Στις 14/2/2019 στις 7:06 ΠΜ, TechnoState είπε @antbyron ..... πουλάει σαν τρελό, ίσως το πιο vfm μοντέλο της sym αυτή την στιγμή. Το sr 50cc (είχε γίνει 97cc αν θυμάμαι καλά με μαμά κιτ κεφαλή-πιστόνι) ήταν το πρώτο μου σκούτερ.. διαβολάκος, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κ κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια επειδή άλλαζα τα σκούτερ σαν τα πουκάμισα, δεν έμεινε στα χέρια μου πάνω απο 8.000χλμ/κάτι λιγότερο απο 2 χρόνια, για να είμαι αξιόπιστος κριτής. @nikk23.... βασικά περίπου 300€ φθηνότερο απο το Beverly, οι περισσότεροι, λόγω παγωμένης αγοράς (low-season) το δίνουν στην τιμή μετρητοίς κ πολλοί έμποροι κάνουν κ δικούς τους διακανονισμούς. Βέβαια η Nicole18 αναζητά 300cc... Thanks for info, μάλλον για symphony με βλέπω.
arisg90 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεν επειγεσαι (αν δεν εχεις μεινει δηλαδη χωρις μεταφορικο),περιμενε να ερθει στην Ελλαδα το επομενο διαστημα το νεο Sym HD 300 το οποιο μοιαζει πολυ με το Beverly και σιγουρα θα ειναι φθηνοτερο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα