Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.ειμε 23 χρ και οδηγαω μηχανακι απο τα 16.typhoon 50cc k runner 125cc μεταχειρισμενα..εφτασε λοιπον ο καιρος να παρω κανουργιο σκουτερ και μεχρι στιγμης απο αυτα που βλεπω απο το ιντερνετ μου αρεσει το μπεβερλι...θελω γνωμες γενικα για σκουτερ αν θελετε να μου προτινετε κατι εως  τα 300cc.

Δημοσ.

Καλησπερα ..και εγω για μπεβερλι σκέφτομαι αγορά..εχω ακούσει καλα λόγια αλλα τωρα τελευταία μου έχουν πει οτι έχουν ρίξει  την ποιότητα της στα καινούργια μοντέλα ...

Δημοσ.

Αυτή η επιμονή σας με τα ιταλικά... με την μικρή μου εμπειρία θα έλεγα μακριά...!!! πολλα πρόβληματα ακριβά ανταλλακτικά και σερβις........

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....μη σκέφτεσαι μόνο τι σου αρέσει αλλά κ τι σου κάνει. Κ επειδή στο μυαλό μου έρχεται η κλασική αστεία αλλά κάπως επικίνδυνη εικόνα στα φανάρια, καταρχήν τι ύψος έχεις? 

Φυσικά κ θα στέκεσαι πιο χαμηλά απο το ήδη ψηλότερο runner, αλλά ήταν αυτό το σωστό ύψος για σένα? 

Στέκεσαι με τα πόδια άνετα στο έδαφος ή σηκώνεσαι όρθια με αποτέλεσμα να κυλάει το σώμα σου στο τούνελ???

Έχεις δεί τα εξίσου καλά, ποιοτικά αλλά φθηνότερα 300αρια των kymco και sym?

1 ώρα πριν, Lakou είπε

Αυτή η επιμονή σας με τα ιταλικά... με την μικρή μου εμπειρία θα έλεγα μακριά...!!! πολλα πρόβληματα ακριβά ανταλλακτικά και σερβις........

To ίδιο λέω κ εγώ, με την μεγαλύτερη εμπειρία μου με Piaggio (Carnaby) και Aprilia (Scarabeo).

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το bervely ειναι βαρυ μηχανακι και τα ζυγια του βαρους ειναι πολυ λαθος.... το μπροστινο του ''κομματι'' στην οδηγηση ειναι κουραστικο και το κυριοτερο επικινδυνο ... επειδη δεν θα με ακουσεις πηγαινε οδηγησε το πρωτα και εχε το στο νουσου αυτο που σου ειπα την ωρα που θα το τεσταρεις... εκει θα το δεις οτι ειναι ''αμπαλο'' στα φρενα του και στησιμο βαρους.... .....δηλαδη επικινδυνο .... απο piaggio προτεινω το liberty δεν εχει τετοια θεματα...... και αντεχει.....

Επεξ/σία από bilios40
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@bilios40 ....το έχω παρατηρήσει κ εγώ. Σε σχέση με άλλο 350αρι που είχα (downtown 350i G5) τα μπροστινά του ήταν σκέτο κούτσουρο, δεν νιώθεις που πιάνουν κ που όχι, ίσως το μόνο σκούτερ που τσιμπούσα πρώτα πίσω κ μετά μπροστινό φρένο.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TechnoState είπε

....μη σκέφτεσαι μόνο τι σου αρέσει αλλά κ τι σου κάνει. Κ επειδή στο μυαλό μου έρχεται η κλασική αστεία αλλά κάπως επικίνδυνη εικόνα στα φανάρια, καταρχήν τι ύψος έχεις? 

Φυσικά κ θα στέκεσαι πιο χαμηλά απο το ήδη ψηλότερο runner, αλλά ήταν αυτό το σωστό ύψος για σένα? 

Στέκεσαι με τα πόδια άνετα στο έδαφος ή σηκώνεσαι όρθια με αποτέλεσμα να κυλάει το σώμα σου στο τούνελ???

Έχεις δεί τα εξίσου καλά, ποιοτικά αλλά φθηνότερα 300αρια των kymco και sym?

To ίδιο λέω κ εγώ, με την μεγαλύτερη εμπειρία μου με Piaggio (Carnaby) και Aprilia (Scarabeo).

Κανονικα ειμουν στο φαναρι...δν ειχα προβλημα με το υψος..οσο για τα αλλα 300 που λες οχι δν τα εχω δει...θα μπορουσες να με ενημερωσης ωστε να τα τσεκαρω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TechnoState είπε

@Nicole18..... Ξεκίνα κοιτώντας cruisim 300i f4 (sym) και x-town 300i(kymco) .... σύμφωνα με τα κυβικά που κοιτάς (300cc)

Εχω πάθει πλακα με το x-town special...και αρκετά καλη τιμή ίδια με του Beverly 

Δημοσ.

Για το symphony 200 έχετε κάποια άποψη; Αυτό έχω αποφασίσει να πάρω. Έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έκανα έρευνα για τον ανταγωνισμό, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι καλύτερο από θέμα αξιοπιστίας σε αυτήν την τιμή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@antbyron ..... πουλάει σαν τρελό, ίσως το πιο vfm μοντέλο της sym αυτή την στιγμή. Το sr 50cc (είχε γίνει 97cc αν θυμάμαι καλά με μαμά κιτ κεφαλή-πιστόνι) ήταν το πρώτο μου σκούτερ.. διαβολάκος, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κ κανένα απολύτως πρόβλημα.

Βέβαια επειδή άλλαζα τα σκούτερ σαν τα πουκάμισα, δεν έμεινε στα χέρια μου πάνω απο 8.000χλμ/κάτι λιγότερο απο 2 χρόνια, για να είμαι αξιόπιστος κριτής.

@nikk23.... βασικά περίπου 300€ φθηνότερο απο το Beverly, οι περισσότεροι, λόγω παγωμένης αγοράς (low-season) το δίνουν στην τιμή μετρητοίς κ πολλοί έμποροι κάνουν κ δικούς τους διακανονισμούς.

Βέβαια η Nicole18 αναζητά 300cc...

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Μια χαρά ειναι το Beverly, και ο κινητήρας του δυνατός και σκυλί, με μόνο μείον την κάπως υψηλή κατανάλωση. Αν οδηγούσες Runner τότε δεν θα σε ζορίσει το ύψος του, απλά πρέπει να συνηθίσεις το βάρος του. Δες και σκούτερ με ποδιά όπως το Kymco People ή το Honda SH. Σαν κοπέλα αν θελήσεις να φορέσεις καμια φούστα θα σε βολέψουν καλύτερα αυτά με ποδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού σου αρέσει το beverly γιατί δεν κοιτάς το medley ( Piaggio ) 150cc abs ποιο ελαφρύ, ποιο οικονομικό σε όλα και έχει 2 χρόνια εγγύηση και με 135 € ακόμα πάει στα 4 χρόνια η εγγύηση. 

Ρώτησα πριν μια εβδομάδα , επειδή και εγώ ψάχνω. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, TechnoState είπε

@antbyron ..... πουλάει σαν τρελό, ίσως το πιο vfm μοντέλο της sym αυτή την στιγμή. Το sr 50cc (είχε γίνει 97cc αν θυμάμαι καλά με μαμά κιτ κεφαλή-πιστόνι) ήταν το πρώτο μου σκούτερ.. διαβολάκος, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κ κανένα απολύτως πρόβλημα.

Βέβαια επειδή άλλαζα τα σκούτερ σαν τα πουκάμισα, δεν έμεινε στα χέρια μου πάνω απο 8.000χλμ/κάτι λιγότερο απο 2 χρόνια, για να είμαι αξιόπιστος κριτής.

@nikk23.... βασικά περίπου 300€ φθηνότερο απο το Beverly, οι περισσότεροι, λόγω παγωμένης αγοράς (low-season) το δίνουν στην τιμή μετρητοίς κ πολλοί έμποροι κάνουν κ δικούς τους διακανονισμούς.

Βέβαια η Nicole18 αναζητά 300cc...

Το τσεκαρα σημερα το x-town 300 που περνουσα εξω απο την kymco..ειδα το special edision εχω να πω τα καλητερα απο την εικονα του...βεβαια αυτο που δν ξερω ειναι κατα ποσο ευκολα θα μπορεσω να το οδηγησω μια και σε gt scooter δν εχω παρει βολτα ποτε μου...μηπως ειναι πολυ βαρη...δν το φοβαμε καθολου και τους ειπα να το κανω βολτα απο βδομαδα απλως αναρωτιεμε πως να ειναι οδηγικα...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nicole18 είπε

Το τσεκαρα σημερα το x-town 300 που περνουσα εξω απο την kymco..ειδα το special edision εχω να πω τα καλητερα απο την εικονα του...βεβαια αυτο που δν ξερω ειναι κατα ποσο ευκολα θα μπορεσω να το οδηγησω μια και σε gt scooter δν εχω παρει βολτα ποτε μου...μηπως ειναι πολυ βαρη...δν το φοβαμε καθολου και τους ειπα να το κανω βολτα απο βδομαδα απλως αναρωτιεμε πως να ειναι οδηγικα...

Εγω ρώτησα γενικως για την kymco και εχω ακούσει καλα λογια ...και μάλλον και εγω που για Beverly ειμουν θα παω να το τσεκάρω το xtown300 να παρω μια εικόνα και εγω απο κοντα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...