Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Thanks για την προσφορά, νομίζω προλαβαίνω. Λέτε να παίζει θέμα με αυτόματη ανανέωση και χρεωση όταν τελειώσει η φετινή συνδρομή; 

Default με αυτόματη ανανέωση είναι (σου το λέει), αλλά εύκολα αλλάζει η ρύθμιση ;) 

Δημοσ.

Ενεργοποίησε κάποιος συνδρομη σήμερα; Εγώ παρόλου που είχα κάνει account δεν με αφήνει κάνω sign in. Επίσης δεν με αφήνει να κάνω create new account με νέο email!

Τι φάση! Και φυσικά από το support δεν μου απαντήσαν εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από μεριάς τως server τους :(

• Moderators
Δημοσ.
20 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ελυσα το προβλημα, ελπιζω να ειναι μονιμο, ετσι δειχνει. Το γραφω και για ολους οσους εχουν 18-20Mbps και παιζουν με χαμηλη αναλυση:

Το προβλημα ειναι ο chrome! Ειχα δοκιμασει τα παντα, μεχρι που ειχα απενεργοποιησει και το adblocker κλπ. Εμενε στα ιδια χαλια.

Συνδεθηκα με τον edge. Ειχα 720, καλυτερη κατασταση απο τον chrome. 

Μπηκα με firefox και ναι, επιτελους 1080! Ειδα κανενα 20 λεπτο και ειναι σταθερο, βλεπω και στο ethernet οτι κατεβαζει πλεον κανονικα και οχι με το σταγονομετρο οπως στον chrome. Ευτυχως θα εχω την ποιοτητα της ΕΡΤ. Ας ευχηθουμε να βαλουν 4Κ και HEVC, θα επρεπε να το ειχε ηδη.

Για την F1TV λοιπον firefox!

Υποψιν: Σημερα παει καλυτερα με τον chrome απο ο,τι με τον firefox και edge.  Οποτε δεν ισχυει μονιμα το παραπανω. Ποτε παιζει καλα, ποτε οχι. Αγνωσται αι βουλαι του f1tv. Ειδομεν...

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ScrewDriver είπε

Ενεργοποίησε κάποιος συνδρομη σήμερα; Εγώ παρόλου που είχα κάνει account δεν με αφήνει κάνω sign in. Επίσης δεν με αφήνει να κάνω create new account με νέο email!

Τι φάση! Και φυσικά από το support δεν μου απαντήσαν εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από μεριάς τως server τους :(

εγώ νωρίς μεσημεράκι που το έκανα, έφαγε ένα κόλλημα για κανένα 10λεπτο και δεν μου έδειχνε τη συνδρομή, αλλά μετά συνήλθε μόνο του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδεχομένως να έφταιγαν οι DNS του Cloudflare. Με αλλαγή σε αυτούς της Otenet μιας χαρά όλα.

Πήρε μόνο ένα κουπόνι, δηλαδη, 24,99 αλλά και πάλι όλα Ok με την τιμή.

Από το αρχείο σας παίζουν οι περσυνοί αγώνες;

Επεξ/σία από ScrewDriver
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ScrewDriver είπε

Από το αρχείο σας παίζούν οι περσυνοί αγώνες;

Oχι, εχει αναφερθει 3-4 φορες, η τελευταια ελαχιστα σχολια πριν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, junior-21- είπε

γιατι δεν με αφήνει να κανω αγορα????? 

Πιστωτικη VISA Εθνικη

Screenshot_20190217_205516_com.android.chrome.jpg

Αν αυτή είναι η τελική σου εικόνα, πρέπει να πατήσεις save στα στοιχεία της κάρτας για να μπορέσεις να πατήσεις την επιλογή complete order.

Αν σου λέει payment failed τότε μάλλον πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάρτα άλλης τράπεζας. Κι εμένα Visa & Mastercard Εθνικής μου τις απέρριψε.

Επεξ/σία από Diinekis21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScrewDriver είπε

Πήρε μόνο ένα κουπόνι, δηλαδη, 24,99 αλλά και πάλι όλα Ok με την τιμή.

Εννοείς οτι το πήρες 24.99 ή εξακολουθει να παίζει το 12.50 κάπως;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MakisCE είπε

Εννοείς οτι το πήρες 24.99 ή εξακολουθει να παίζει το 12.50 κάπως;

Στα 24,99 το πήρα. Όταν πήγαινα να βάλω το επόμενο έβγαζε μήνυμα "Your voucher has already been applied".

Δημοσ.
6 ώρες πριν, yositosi είπε

Default με αυτόματη ανανέωση είναι (σου το λέει), αλλά εύκολα αλλάζει η ρύθμιση ;) 

Σορρυ αν ενοχλώ αλλά δω φαει όλο το site για να δω πως απενεργοποιώ το auto renewal...  

Πήγα στο manage account, διάβασα και τους ορους (θα μας ειδοποιήσουν ένα μηνα πριν, με μεηλ) αλλά προτιμώ να απενεργοποίησω το auto renew απο τώρα.. Μήπως υπάρχει κάποιο λινκ ή μπορεί καποιος να βοηθησει; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Σορρυ αν ενοχλώ αλλά δω φαει όλο το site για να δω πως απενεργοποιώ το auto renewal...  

Πήγα στο manage account, διάβασα και τους ορους (θα μας ειδοποιήσουν ένα μηνα πριν, με μεηλ) αλλά προτιμώ να απενεργοποίησω το auto renew απο τώρα.. Μήπως υπάρχει κάποιο λινκ ή μπορεί καποιος να βοηθησει; 

Αυτο κοιταω τωρα.

Πρέπει να πας στο λογαριασμό σου και να πατήσεις το My subscription και θα σου βγάλει πότε θα κάνει ανανέωση.

Βέβαια με το Cancel Subscription που έχει ως επιλογή έχω και ένα φόβο μη φάει κανά σκάλωμα από τώρα η συνδρομή και λέω να το αφήσω για του χρόνου τέτοιο καιρό.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...