Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kakofonixx είπε ναι φυσικά και είναι υποκειμενικό το άψογο, πιθανότατα να ήταν 1080p και να μη με ενοχλεί ιδιαίτερα το upscaling. Προφανώς και δε μιλάω για τα πλάνα από τους παλιούς αγώνες, αλλά για τις σκηνές που σχολιάζουν οι άλλοι πιλότοι και παράγοντες της F1 4K δεν ηταν με τιποτα αν ειχες τετοια υποψια-ελπιδα. Ολες οι δυνατοτες που εχουν οι downloaders στο σαιτ της κουβεντας, σταματουν στο 1080, δεν υπαρχει 4Κ. Με το adaptive streaming ομως που κανει μονο του, δειχνει σχεδον μονιμα 576/720p , ουτε καν 1080 , δεν ξερω αν διαβασες τιποτα απο την παραπανω κουβεντα. Εκτος αν θελει 50αρα για να κλειδωσει στο 1080, οποτε ειναι απαραδεκτοι. Λεει και στο faq οτι δεν μπορεις να ορισεις ποιοτητα manually, αλλα γινεται με adaptive τροπο μονο του. Ενα screenshot στο μονιτορ σου το λογοτυπο, θα απαντουσε τσακ-μπαμ.
doll Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 παίζει ταυτόχρονα σε 2 συσκευές? π.χ. κινητό, tablet ?
plakalis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά πλάκα κάνουμε; Εγώ ήμουν έτοιμος να δωσω και το 50αρι πριν μάθω την προσφορά. Με την συνδρομή έχεις και το live timing από την εφαρμογή (μεγάλο plus), επιλογή να βλέπεις και χωρίς σχολιασμό αν θες, επιλογή να βλέπεις μόνο onboard από όποιον οδηγό θες, να ακούς όλο το team radio live από όποιον οδηγό θες, και αν έχεις 2-3 συσκευές βλέπεις από όλες. Laptop hdmi στην Τβ, onboard Vettel sto iPad, και live timing στο κινητό.. και μετά φοράς και ακουστικά και το παίζεις team manager 😆 1
ibari Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ TS Με VDSL 50 μου γράφει bitrate 7180. Μπορείτε να δείτε το παράθυρο με τα στατιστικά με CTRL + Q 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, ibari είπε Μπορείτε να δείτε το παράθυρο με τα στατιστικά με CTRL + Q 2309Kbps (720p) σε 20αρα γραμμη την ωρα που δεν παιζει τιποτα αλλο σε ολο το δικτυο: Ο αγωνας που εχω αναφερει απο χθες, αζερμπ 2017 Προσθηκη: Μαλιστα τωρα εφαγε κολλημα και παρα τις 3-4 προσπαθειες με refresh παιζει στα 397-399Kbps 288p! οι "επιδοσεις ethernet" την ωρα που στριμαρω και οταν τρεχω speedtest σε νεα διπλανη καρτελα στον chrome Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από matrixxx προσθηκη ethernet 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Ελυσα το προβλημα, ελπιζω να ειναι μονιμο, ετσι δειχνει. Το γραφω και για ολους οσους εχουν 18-20Mbps και παιζουν με χαμηλη αναλυση: Το προβλημα ειναι ο chrome! Ειχα δοκιμασει τα παντα, μεχρι που ειχα απενεργοποιησει και το adblocker κλπ. Εμενε στα ιδια χαλια. Συνδεθηκα με τον edge. Ειχα 720, καλυτερη κατασταση απο τον chrome. Μπηκα με firefox και ναι, επιτελους 1080! Ειδα κανενα 20 λεπτο και ειναι σταθερο, βλεπω και στο ethernet οτι κατεβαζει πλεον κανονικα και οχι με το σταγονομετρο οπως στον chrome. Ευτυχως θα εχω την ποιοτητα της ΕΡΤ. Ας ευχηθουμε να βαλουν 4Κ και HEVC, θα επρεπε να το ειχε ηδη. Για την F1TV λοιπον firefox! 1 1
Agmourk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, matrixxx said: Ελυσα το προβλημα, ελπιζω να ειναι μονιμο, ετσι δειχνει. Το γραφω και για ολους οσους εχουν 18-20Mbps και παιζουν με χαμηλη αναλυση: Το προβλημα ειναι ο chrome! Ειχα δοκιμασει τα παντα, μεχρι που ειχα απενεργοποιησει και το adblocker κλπ. Εμενε στα ιδια χαλια. Συνδεθηκα με τον edge. Ειχα 720, καλυτερη κατασταση απο τον chrome. Μπηκα με firefox και ναι, επιτελους 1080! Ειδα κανενα 20 λεπτο και ειναι σταθερο, βλεπω και στο ethernet οτι κατεβαζει πλεον κανονικα και οχι με το σταγονομετρο οπως στον chrome. Ευτυχως θα εχω την ποιοτητα της ΕΡΤ. Ας ευχηθουμε να βαλουν 4Κ και HEVC, θα επρεπε να το ειχε ηδη. Για την F1TV λοιπον firefox! Για την ιστορία, με Internet Explorer και Edge θα δείς ακόμα καλύτερη ανάλυση. Αν και παρακολουθούσα το θέμα δεν μου πήγε στο μυαλό για τον Chrome, αφού είναι γνωστό ότι δεν υποστηρίζει πάνω απο 720p. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από Agmourk
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Να δωσω και την πληροφορια για το frame rate, ειναι 25 Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 25fps [V: h264 high L4.0, yuv420p, 1920x1080]
blackstar Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Ειναι off-topic η ερώτηση. Αλλα εχει δει κανένας άλλος αυτό το μήνυμα, "You are currently in an unsupported region." Για κάποιο λογο δεν μπορώ να δω κανένα αγώνα του 2018 σε replay.
devilfish Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, blackstar είπε Ειναι off-topic η ερώτηση. Αλλα εχει δει κανένας άλλος αυτό το μήνυμα, "You are currently in an unsupported region." Για κάποιο λογο δεν μπορώ να δω κανένα αγώνα του 2018 σε replay. Ναι, το εστειλα στο support τους και περιμενω απαντηση
yositosi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 να'στε καλά παίδες! Καλή φάση, ειδικά μετά την ήττα που έπεσε με τον CosmoteTV φέτος!!! Τώρα για το πρακτικό, έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορεί να τρέξει η android εφαρμογή σωστά σε TV Box? Εχω ένα Mi BOX S, με Android TV έκδοση. Εκανα sideload την εφαρμογή, αλλά όλως παραδόξως παίζει πλάγια (όλα λοξά). Σε αντίστοιχη περίπτωση με την εφαρμογή πχ του CosmoteTV Go, βρήκα 2 installers, έναν για τηλέφωνο (που έπαιζε λοξά), και έναν για tablet που ήρθε ευθεία. Εχει κανείς καμία ιδέα; Για εφαρμογή σε smart τηλεοράσεις το βλέπω προφανώς μακρινό όνειρο για τώρα με βάση αυτά που διάβασα
newlynx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, yositosi είπε Για εφαρμογή σε smart τηλεοράσεις το βλέπω προφανώς μακρινό όνειρο για τώρα με βάση αυτά που διάβασα Στη σελίδα αναφέρουν ότι θα φτιάξουν και εφαρμογή για Android TV, αλλά σε σχετικό μου ερώτημα δεν μου είπαν πότε θα είναι έτοιμη.
yositosi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, newlynx είπε Στη σελίδα αναφέρουν ότι θα φτιάξουν και εφαρμογή για Android TV, αλλά σε σχετικό μου ερώτημα δεν μου είπαν πότε θα είναι έτοιμη. πάντως κάποιους αγώνες που βάζω μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται... Θα έχουμε μεγάλα γέλια αν στο τέλος παίζουν τα "κομμένα μισάωρα" και δεν παίζουν τα Live!!!
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Thanks για την προσφορά, νομίζω προλαβαίνω. Λέτε να παίζει θέμα με αυτόματη ανανέωση και χρεωση όταν τελειώσει η φετινή συνδρομή; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από TheGrisGrisMan
doll Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Το αγόρασα και εγώ στα 24,99. Ας ελπίσουμε να είναι καλό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις