Vaim Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Έχω huawei p20 pro. Στο FAQ λέει ότι δεν το υποστηρίζει αλλά εγώ παρακολουθώ κανονικά. Δεν ξέρω αν στα live θα υπάρξει κάποιος περιορισμός για την συσκευή μου αλλα μέχρι τώρα μια χαρά. Ανάλυση παίζω στα 576p-720p με VDSL 50αρα οτε.
UltimaGriever Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ παιδιά η εικόνα που είδα στο laptop από το site ήταν σίγουρα 1080. Τα κείμενα ήταν πάρα πολύ crispy. Αύτο φυσικά για τους πρόσφατους αγώνες, οι παλαιότεροι παίζει να είναι το πολύ 480p.
Rokr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Το δικό μου πρόβλημα ήτανε λόγω Εθνικής τράπεζας! Με Πειραιώς που δοκίμασα, όλα καλά! *** Τα πολλαπλά κουπόνια δούλεψαν κανονικά! Τιμή ακόμη πιο χώμα!
MakisCE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Rokr είπε *** Τα πολλαπλά κουπόνια δούλεψαν κανονικά! Τιμή ακόμη πιο χώμα! πριν πόση ώρα εννοείς οτι δούλεψαν; Δοκιμάζω εδω και κάποιες ώρες και δέχεται μόνο εναν κωδικό
TUPAC Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, MakisCE είπε πριν πόση ώρα εννοείς οτι δούλεψαν; Δοκιμάζω εδω και κάποιες ώρες και δέχεται μόνο εναν κωδικό Ούτε σε μένα δούλεψαν πάνω από 1 κωδικοί όταν προσπάθησα (16/2/19 01:30). Μάλλον το πήραν χαμπάρι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Στις 13/2/2019 στις 7:07 ΜΜ, MakisCE είπε την είχες και πέρσι; δουλεύει καλά (χωρίς να κόβεται, να λαγκάρει, να αποσυγχρονίζει ο ήχος, κλπ); επίσης, σε τι συσκευες δουλεύει; PC, mobile app.. γίνεται cast σε chromecast? σ' αυτά τα λίγα αν είχαμε απαντήσεις.. 😅 Υ.Γ. εδώ έχουν συζητήσει τι θα ήθελαν απο την υπηρεσία Στις 13/2/2019 στις 7:17 ΜΜ, iliasbass είπε περσι δεν υπηρχε, το κακο δεν παιρνει paypal Στις 13/2/2019 στις 7:25 ΜΜ, gatuso είπε φιλε μου πέρσι δεν υπήρχε για Ελλάδα τωρα το βάλανε μολις βρω χρόνο θα το ψάξω Δεν υπηρχε για Ελλαδα, σωστα, αλλα στις 11 Μαιου 2018 ειδα οτι ξεκινησε τη λειτουργια του εστω εξω αν οχι Ελλαδα. Και το ξεκινημα ηταν γεματο προβληματα, δεν ξερω τι εγινε αργοτερα. Αν φτιαχτηκε η κατασταση ή αυτος ειναι ο λογος που επεσαν ετσι φετος οι τιμες. Μεθαυριο εχει δοκιμη λενε στο site, 18-2-2019, πιθανον για να δουν τι θα παιχτει με φορτιο φετος; Εδω τα περι ανακοινωσης για εναρξης του live streaming 10 Μαιου 2018 Και την επομενη μερα τα αποτελεσματα και η προβληματικη πρεμιερα που οδηγησε και σε refund 2 εβδομαδων στους χρηστες. 8 ώρες πριν, UltimaGriever είπε Αύτο φυσικά για τους πρόσφατους αγώνες, οι παλαιότεροι παίζει να είναι το πολύ 480p. Οταν το ιδιο αρχειο (πχ Αζερμπαιτζαν 2017 για να εχουμε κοινο μετρο συγκρισης) παιζει αλλη στιγμη σε 1080 και στο 90% του χρονου σε 720 και 480, τοτε δεν ειναι οτι δεν υπαρχει το αρχειο, αλλα οτι μπουκωνει το συστημα τους και ριχνει τις ροες. Βρηκα πληροφορια οτι θεωρητικα παει μεχρι 1080p 50Hz με 8-10Mbps. H ταχυτητα που εχω ειναι 18Mbps, οι δοκιμες εγιναν με ελευθερο ολο το δικτυο και εχω ανετα στο netflix 4K. 1
IzAz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Ισχύει ότι πέρυσι με το που βγήκε η υπηρεσία, είχαν πολλά θέματα. Αν και το αγόρασα στα 11,4Χ€ και για φέτος περιμένω πάλι κάποια θέματα να πω την αλήθεια μου. Αυτό με το βίντεο που αναλόγως τα κέφια ανεβοκατεβάζει ανάλυση το αντιμετωπίζω και εγώ που επίσης παίζω άνετα 4Κ Netflix και γενικά έχω 15.5MB σταθερό dl. Είναι λίγο κρίμα, ένας τόσο μεγάλος οργανισμός με τόσα χρήματα να μην έχει καταφέρει τόσο καιρό να λύσει τέτοια ζητήματα, ωστόσο και πάλι αν δεν το έπαιρνα στη συγκεκριμένη τιμή, θα με έτρωγε η περιέργεια αν έκανα καλά ή όχι ... χαλάλι λοιπόν και ελπίζω με τον καιρό να βελτιώσουν τα όποια θέματά τους.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Συμφωνω οτι στα 11.5€ ειναι μια αγορα που λες, "οκ, σιγα το ποσο, θα εχω στο κατω κατω την εμπειρια να δω πως τα παει, να βλεπω και τις onboard καμερες κατα τον αγωνα". Εχει αυτα τα στοιχεια που πιστευω οτι αξιζουν για 11.5€. Η τιμη των 90 περσι ή 50 φετος ειναι υπερβολικη αν οχι αστεια με αυτα τα προβληματα. Αν εδινε απροβληματιστο streaming και ειδικα 4Κ, τοτε τα 50 θα ηταν σωστη τιμη. Εχουν πολυ δρομο. 1
kakofonixx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικά με 50αρα vdsl είδα χτες βράδυ το ντοκιμαντέρ με τον Schumi και η εικόνα ήταν άψογη σε 4k τηλεόραση. Προφανώς άλλο να δεις κάτι on demand σε άκυρη ώρα και άλλο έναν αγώνα live όπου θα βλέπουν ταυτόχρονα και χιλιάδες άλλοι. Είδομεν.... Πάντως για τα 11,5 ευρώ που κόστισε όλη η σεζόν αξίζει με κλειστά μάτια Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από kakofonixx
bad_freddy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, IzAz είπε Είναι λίγο κρίμα, ένας τόσο μεγάλος οργανισμός με τόσα χρήματα να μην έχει καταφέρει τόσο καιρό να λύσει τέτοια ζητήματα, ωστόσο και πάλι αν δεν το έπαιρνα στη συγκεκριμένη τιμή, θα με έτρωγε η περιέργεια αν έκανα καλά ή όχι ... χαλάλι λοιπόν και ελπίζω με τον καιρό να βελτιώσουν τα όποια θέματά τους. Εδώ είχαν αφήσει επι σχεδόν 24ώρες μια τρύπα ΝΑ (με το συμπάθειο) και αγόραζε ο κόσμος με πολλαπλά voucher και εσυ περιμένεις να λύσουν τα τεχνικά προβλήματα τους? Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω σύντομα με αυτό το ρυθμό... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από bad_freddy
DJTaurus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, kakofonixx said: Προσωπικά με 50αρα vdsl είδα χτες βράδυ το ντοκιμαντέρ με τον Schumi και η εικόνα ήταν άψογη σε 4k τηλεόραση. Προφανώς άλλο να δεις κάτι on demand σε άκυρη ώρα και άλλο έναν αγώνα live όπου θα βλέπουν ταυτόχρονα και χιλιάδες άλλοι. Είδομεν.... Πάντως για τα 11,5 ευρώ που κόστισε όλη η σεζόν αξίζει με κλειστά μάτια Σε τηλεόραση πως ; Έβαλες το laptop ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, DJTaurus είπε Σε τηλεόραση πως ; Έβαλες το laptop ; Με ενα HDMI καλωδιο απο τον υπολογιστη σου, συνδεεις ο,τι θες, τηλεοραση, προβολεα κλπ.
eldim69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, matrixxx είπε Που το βλεπεις οτι εχεις 1080;
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kakofonixx είπε Προσωπικά με 50αρα vdsl είδα χτες βράδυ το ντοκιμαντέρ με τον Schumi και η εικόνα ήταν άψογη σε 4k τηλεόραση. Προφανώς άλλο να δεις κάτι on demand σε άκυρη ώρα και άλλο έναν αγώνα live όπου θα βλέπουν ταυτόχρονα και χιλιάδες άλλοι. Είδομεν.... Πάντως για τα 11,5 ευρώ που κόστισε όλη η σεζόν αξίζει με κλειστά μάτια Ενταξει, το αψογο επειδη ειναι σχετικο και σιγουρα οχι ιδιο για ολους δεν λεει κατι. Τα πλανα τα περισσοτερα εκει ειναι ετσι και αλλιως χαμηλης αναλυσης αφου ειναι πολυ παλια.Αν μπορεις κανε ενα screenshot στο FullHD μονιτορ σου την αριστερη γωνια με το λογοτυπο για να δουμε και εμεις τι βλεπεις. Και οποιος αλλος μπορει δηλαδη ας το κανει. Οριστε απο ενα 3λεπτο αποσπασμα του σουμι που εχουν στο YT: Απο το ντοκυμαντερ το 50λεπτο στο site: 720p και με χαλια bitrate δηλαδη, ακομα και το 720p στο YT ειναι καλυτερο.
kakofonixx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, DJTaurus είπε Σε τηλεόραση πως ; Έβαλες το laptop ; από τον internet browser της τηλεόρασης 9 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ενταξει, το αψογο επειδη ειναι σχετικο και σιγουρα οχι ιδιο για ολους δεν λεει κατι. Τα πλανα τα περισσοτερα εκει ειναι ετσι και αλλιως χαμηλης αναλυσης αφου ειναι πολυ παλια.Αν μπορεις κανε ενα screenshot στο FullHD μονιτορ σου την αριστερη γωνια με το λογοτυπο για να δουμε και εμεις τι βλεπεις. Και οποιος αλλος μπορει δηλαδη ας το κανει. ναι φυσικά και είναι υποκειμενικό το άψογο, πιθανότατα να ήταν 1080p και να μη με ενοχλεί ιδιαίτερα το upscaling. Προφανώς και δε μιλάω για τα πλάνα από τους παλιούς αγώνες, αλλά για τις σκηνές που σχολιάζουν οι άλλοι πιλότοι και παράγοντες της F1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις