Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου βγαζει αυτο κατα την εισαγωγη των στοιχειων της καρτας

There was an error with your credit card information. Please check your information and try again

προσπαθω με δυο διαφορετικες καρτες που χρησιμοποιω συνεχεια για διαδικτυακες αγορες.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

@greg4 Τι εννοείς? Σου βγάζει error ακόμα και ενα voucher να βάλεις ή όταν προσθέτεις δεύτερο κλπ?

Μόλις θυμήθηκα. Είχα γενικά θέμα με το subscription του απλού access και τελικά το είχα κάνει μέσω itunes.

Δοκίμασα να κάνω cancel Μέσω itune αλλά τίποτα με τα voucher

Τελικά έκανα νέο account με πιστωτική της alpha bank και δούλεψε μια χαρά με τα voucher :)

Μόλις τώρα, kakofonixx είπε

προσπαθω με δυο διαφορετικες καρτες που χρησιμοποιω συνεχεια για διαδικτυακες αγορες.... 

Με revoult και προπληρωμένη δεν μου έπαιζε.

Τελικά έβαλα κανονική πιστωτική της alpha bank για να παίξει..

Επεξ/σία από greg4
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, greg4 είπε

Με revoult και προπληρωμένη δεν μου έπαιζε.

Τελικά έβαλα κανονική πιστωτική της alpha bank για να παίξει..

revolut και Ν26 προσπαθω....

θα δοκιμασω και με χρεωστικη Πειραιως

edit: περασε η πληρωμη με τη χρεωστικη Πειραιως, με τη χρηση των κουπονιων βγηκε στα 11,47 ευρω!

Επεξ/σία από kakofonixx
Δημοσ.

Εγώ έφαγα άκυρο με MasterCard Εθνικής αλλά με MasterCard Πειραιώς όλα καλά. Χρεωστικές και οι δύο. Τι μπορεί να παίζει; 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Περίπου μισό ευρώ ο αγώνας βγαίνει. Τζάμπα.

Δημοσ.

TS σε υπερ-ευχαριστώ. Πιο πολύ και από εμένα σε ευχαριστεί η γυναίκα μου ... :)  που είναι τίγκα φαν.

Ρικιάρντο 4 the win φέτος ... με στόχο να πάμε καλύτερα από τα Red Bull και να ανέβουμε τουλάχιστον στη 3η θέση κατασκευαστών.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, volleyball είπε

Μπορείτε να δείτε αγώνες από το αρχείο ; π.χ κάποιον αγώνα από το 2018 ;

Του 18 όχι. Όποιον άλλο δοκίμασα το έπαιξε. Είδα από 17, 16, 04 και τώρα βλέπω Ουγγαρία 15

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, volleyball είπε

Μπορείτε να δείτε αγώνες από το αρχείο ; π.χ κάποιον αγώνα από το 2018 ;

Μονο τα 30λεπτα hl.

16 λεπτά πριν, UltimaGriever είπε

Του 18 όχι. Όποιον άλλο δοκίμασα το έπαιξε. Είδα από 17, 16, 04 και τώρα βλέπω Ουγγαρία 15

Στο 17 πχ, δεν βλεπω να εχει ολοκληρους αγωνες. Μονο 10λεπτα reviews. Σιγουρα βρηκες αγωνα ολοκληρο;

edit βρηκα του Αζερμπαιτζαν.

Παντως η ποιοτητα δεν ειναι καλη, χειροτερη απο την μεταδοση της ΕΡΤ ειναι.

Μερικες φορες μαλιστα πεφτει η αναλυση σε κατι που με το ζορι βλεπεις, σαν 320χ240.(σε 30λεπτο μου το εκανε 2 φορες απο 1-2 λεπτα). Ελπιζω να μην εχουμε τετοια στα live, αλλιως ειναι μαπα! Περιμενα 4Κ και απογοητευτηκα με το με το ζορι 1080 που βλεπω στα μαγνητοσκοπημενα. (ποιοτητα κακο 720 ειναι του Αζερμπ. 2017 που βλεπω τωρα, το περσινο hl της Μονζα ηταν 1080 - χαμηλου σχετικα bitrate)

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...