Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ιδέα μου ή κατέβασαν γενικά τις τιμές?

Θα ορκιζόμουν οτι πέρισυ που ξεκίνησε η υπηρεσία ήταν στα 99 ευρώ και απλά απο τα μέσα της σεζόν και μετά όπου είχαν λιγοστέψει οι αγώνες το έριξαν στο 50αρικο.

Εντωμεταξύ ήμουν έτοιμος να στάξω το 100αρι όταν διάβασα οτι πλέον θα παίζει και Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσω απο την ΕΡΤ και απο κάθε underground live streaming site που είχα καταλήξει να μπαίνω, οπότε η προσφορά αυτή μου ήρθε παραπάνω απο λουκούμι!

Ευχαριστώ @gatuso!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panomelene είπε

Να κανω και εγω μια ερωτηση ; που πολυ πιθανών να ενδιαφέρει και αλλους 

Οπως ειχα διαβάσει η ERT πήρε τα δικαιώματα για ΌΛΟ το 3ημερο και practice και qualifying , αν κανω λάθος διορθώστε με , το θέμα ειναι θα τα δείχνει όλα LIVE  ;;; και τις προπονήσεις κτλπ; 

Γτ προσωπικά για εμένα αξίζει να τα δώσω μονο σε περίπτωση που η ert δεν τα δειχνει live ( πχ Αυστραλία τις 7 το πρωι...) 

Γιατί να τα δείξει λαιβ, έχει αλάτι της γης εκείνη την ώρα και πως επέζησαν οι γάτες στο Τσερνομπίλ.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετωπιζει κανεις παρομοιο προβλημα? Ελλαδα ειμαι και πατησα να δω περσινο αγωνα...
image.png.94c64457dc8991144ec359120dd97367.png

update: Μιλησα με το support τους και δεν ξερουν τι γινεται, θα περιμενω απαντηση με mail

Επεξ/σία από devilfish
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Γιατί να τα δείξει λαιβ, έχει αλάτι της γης εκείνη την ώρα και πως επέζησαν οι γάτες στο Τσερνομπίλ.

Που για κάποιους μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Είπαν ότι θα δείχνουν τα πάντα live :) ισως και μέσω των web καναλιών

• Like 1
Δημοσ.

Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα στην πληρωμή; 

Εμφανίζει μήνυμα "The payment transaction failed. Please try again later"

Δημοσ.
17 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Θα ορκιζόμουν οτι πέρισυ που ξεκίνησε η υπηρεσία ήταν στα 99 ευρώ και απλά απο τα μέσα της σεζόν και μετά όπου είχαν λιγοστέψει οι αγώνες το έριξαν στο 50αρικο.

Γενικά αν λάβεις υπόψη ότι πχ δίνεις 250€ για Cosmote με αθλητικά το χρόνο, τα 99€ είναι τεράστιο ποσό. Για μένα και τα 50 είναι πολλά σε αναλογία πάντα περιεχομένου με τα 25 να είναι πιο σωστή τιμή. Βλέπω στο δίκτυο ότι υπάρχει διαπραγμάτευση Cosmote και ΕΡΤ για να δείχνουν και αυτοί τους αγώνες αλλά δεν υπάρχει εικόνα αν θα τελεσφορήσει. Το ότι έχει διαφημίσεις η ΕΡΤ με ενόχλησε πολύ αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρει κάτι και η Cosmote για να περιμένω μέχρι τη λήξη της προσφοράς.

Από εικόνα παιδιά τι λέει; Επίσης έλαβα πολύ ασαφή απάντηση για το πότε θα είναι έτοιμη η Android TV εφαρμογή.

Δημοσ.

F1 TV Pro με 12 ευρώ... Δεν ξέρω αν θα ισχύει για πολλές ώρες ακόμα Απλά στο τέλος της αγοράς βάλτε τους κωδικούς F1TV50 F1TV25 F1TV20 F1TV15 F1TV10 και είστε έτοιμοι 

• Like 1
  • Thanks 6
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, gatuso είπε

F1 TV Pro με 12 ευρώ... Δεν ξέρω αν θα ισχύει για πολλές ώρες ακόμα Απλά στο τέλος της αγοράς βάλτε τους κωδικούς F1TV50 F1TV25 F1TV20 F1TV15 F1TV10 και είστε έτοιμοι 

Δούλεψε ευχαριστώ... τιμή χώμα! Απλά να πω πως τα voucher τα βάζουμε ένα ένα όχι copy paste το μακρινάρι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

51 λεπτά πριν, gatuso είπε

Τώρα μας το λες που πληρώσαμε χτες τα 25... 😥

Αστειεύομαι φυσικά, εγω είμαι ευχαριστημένος με το ποσό που έδωσα αν και βέβαια δεν θα με χάλαγε να έδινα τα μισά...

Επεξ/σία από bad_freddy
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, devilfish είπε

Αντιμετωπιζει κανεις παρομοιο προβλημα? Ελλαδα ειμαι και πατησα να δω περσινο αγωνα...
image.png.94c64457dc8991144ec359120dd97367.png

update: Μιλησα με το support τους και δεν ξερουν τι γινεται, θα περιμενω απαντηση με mail

To ίδιο θέμα έχω και εγώ!

56 λεπτά πριν, gatuso είπε

Φοβερός!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gatuso είπε

Εμενα μου βγάζει error με αυτά 

image.png.0ebe98ee3802b6be6bdc5156b5e6c457.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@greg4 Τι εννοείς? Σου βγάζει error ακόμα και ενα voucher να βάλεις ή όταν προσθέτεις δεύτερο κλπ?

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Τώρα μας το λες που πληρώσαμε χτες τα 25... 😥

Αστειεύομαι φυσικά, εγω είμαι ευχαριστημένος με το ποσό που έδωσα αν και βέβαια δεν θα με χάλαγε να έδινα τα μισά...

Και εγώ φίλε μου με 25 το έβαλα δεν πειράζει αξίζει και σε αυτά τα λεφτά 

• Like 1
Δημοσ.

Οι διαφημίσεις στην κρατική είναι πολύ μικρές σε διάρκεια και αν εξαιρέσουμε την Ποπη ο συμπαρουσιαστης της φαίνεται να το κατέχει σε σχέση με τα 2 παιδιά της Cosmote. 

Δημοσ.

11,47 τελική με τους παραπάνω κωδικούς... !!!!

ΣΟΥΠΕΡ !!!! ότι μετάδοση και να έχει.... ούτε 1€ το μήνα βγαίνει για όλο το χρόνο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...