Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Επειδή έχω αρκετά τεύχη σε ποιο ακριβώς τεύχος μπορώ να δω το όνομα της ως αρχισυντάκτη;

Ίσως να οδήγησα σε flame....συγνώμη τέλος

Google it

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έστειλα email για το πότε θα έχουν έτοιμη την εφαρμογή για Android TV, καθώς θα ήταν πολύ χρήσιμη σε σχέση με αυτές που δίνει. 

Δημοσ.

Τι να πούμε και εμείς που τόσα χρόνια φάγαμε τον ανθυγιεινό τον Διατσίδη στη μάπα, στο MotoGp... Πόπη και Τάκης μοιάζουν με διάνοιες μπροστά του! 😂

Δημοσ.

Κι εγώ ψήνομαι για συνδρομή αλλά πρέπει να μάθουμε από ποιόν θα γίνεται η περιγραφή.

Τα σιχάματα του SkyF1 δεν αντέχονται. Εάν είναι του C4 μάλιστα, τα δίνω με κλειστά μάτια.

Τώρα που λέμε για περιγραφές πάντως, της ΕΡΤ είναι μιά χαρούλα, χαμηλών τόνων χωρίς πολλές φανφάρες.

Δεν είναι σαν του μεγίστου φανφάρα Πουρναράκη στον Alpha, που μας τα είχε κάνει τσουρέκια με τις άχρηστες πληροφορίες.

Εκτός θέματος:

Γενικότερα πάντως, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, υποφέρουμε από σπίκερ στην Ελλάδα.

Και πάμε να δούμε τους κορυφαίους εκνευριστικούς, MUTE στην τηλεόραση γιατί αλλιώς την εκσφενδονίζεις από το μπαλκόνι:

Πουρναράκης F1: "Κι εδώ ο τάδε με το βλοσυρό βλέμμα".

Κατά τον Τάκη οι άνθρωποι μόνο βλοσυρό βλέμμα έχουν. Είπε τη φράση πάνω από 1000 φορές στις περιγραφές του.

Χατζηγεωργίου Τένις: "Ο ανιψιός του Τόνι Ναδάλ και γιός του παλιού ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα...".

Σε έναν και μόνο αγώνα, το επανέλαβε 84 φορές. Δώσε κι άλλο, αντέχω.

Ιωάννου Μπάσκετ: Ο Ταρζάν του μπάσκετ. Εάν πάει στη ζούγκλα θα συσπειρώσει το ζωικό βασίλειο με τις κραυγές του.

Για τα παρατσούκλια στους παίχτες κατά την περιγραφή δεν μιλάω. Ειδικά στο "Σλούκι Λουκ, σουτάρει πιό γρήγορα κι από τη σκιά του", το τηλεχειριστήριο έφυγε στον τοίχο.

Θαναηλάκης Ποδόσφαιρο: Η μπάλα βρίσκεται ακόμα στη σέντρα και αυτός περιγράφει λες και μπήκε γκολ με ψαλιδάκι. Χρήζει χαπιών η περίπτωσή του, εάν δεν παίρνει ήδη.

Εάν περιέγραφε τον τελικό Ρεάλ-Λίβερπουλ, στη φάση με το ψαλιδάκι του Μπέιλ είμαι 100% σίγουρος πως θα πάθαινε ανακοπή και θα' μενε στον τόπο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Τώρα που λέμε για περιγραφές πάντως, της ΕΡΤ είναι μιά χαρούλα, χαμηλών τόνων χωρίς πολλές φανφάρες.

Καλοι ειναι αν εξαιρεσεις οτι ειναι εντελως biased ο σχολιασμος τους!  Οπαδοι, τοσο μη αντικειμενικοι, μιας ομαδας ειναι απαραδεκτο να κανουν μεταδοση αγωνα. Ειτε μιλαμε για formula οπως εδω ειτε ποδοσφαιρο κλπ.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, apotsi είπε

Brundle & Croft... ??? Γιατί δε σου αρέσει;

Για το λόγο που ανέφερε ο matrix. Ο Τσουκαλάς εάν περιέγραφε Ολυμπιακό περισσότερο αντικειμενικός θα ήταν απ' ότι είναι αυτοί με τον Χάμιλτον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πιτούλιας είπε

Για το λόγο που ανέφερε ο matrix. Ο Τσουκαλάς εάν περιέγραφε Ολυμπιακό περισσότερο αντικειμενικός θα ήταν απ' ότι είναι αυτοί με τον Χάμιλτον.

Ναι μεν, αλλά τουλάχιστον ξέρουν από Formula 1 και είναι πολύ μέσα στα πράγματα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, apotsi είπε

Ναι μεν, αλλά τουλάχιστον ξέρουν από Formula 1 και είναι πολύ μέσα στα πράγματα.

Εννοείται πως ξέρουν, δεν αμφιβάλλει κάποιος γι' αυτό.

Η μονόπατη αντίληψη είναι το πρόβλημα, ειδικά όταν είσαι ουδέτερος, και όχι blind fan, όπως είμαι εγώ.

Εάν θέλω τυφλαμάρα και προκατάληψη, θα βάλω αυτό για να γελάσω κιόλας και όχι τον Crofty, ο οποίος δεν απέχει πολύ από τον τύπο εδώ...

• Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Εγω μιλησα για τον σχολιασμο στην ΕΡΤ, που ειναι φεραρικοι (ή φετελικοι που δεν το νομιζω) οσο δεν παει και βλεπουν οπως θελουν ο,τι βλεπουν. Ειδικα η κυρια το κανει μονιμα και σε βαθμο οπως στο ποδοσφαιρικο λινκ που εχω δωσει παραπανω, ας βαλουν καποιον αλλον. Ε, δεν παει αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά. Γι' αυτό ή MUTE ή κάτι που σε καλύπτει περισσότερο, όπως η περιγραφή του C4, με απλά αλλά ουσιαστικά στοιχεία και απαλλαγμένη από οπαδισμούς.

Πιστεύω πως η μετάδοση της F1TV εκεί θα κινηθεί, το εύχομαι δηλαδή.

Δημοσ.

Εγώ και το παληκαράκι μου ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ τον TS!

Σε αναμονή λοιπον για το ξεκίνημα να ζήσουμε πιο έντονα την εμπειρία F1. 

Ειδα οτι στο Google TV δεν έχει app.Θα δώ το βράδυ αν εχει app στο AppleTV 4 .

Εκτός απο google store mobile apk install σε TV (Wind Vision) και airplay απο iPhone/iPad τι άλλη λύση?

Παιζει ChromeCast μεσω Chrome browser αραγε?

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση ; που πολυ πιθανών να ενδιαφέρει και αλλους 

Οπως ειχα διαβάσει η ERT πήρε τα δικαιώματα για ΌΛΟ το 3ημερο και practice και qualifying , αν κανω λάθος διορθώστε με , το θέμα ειναι θα τα δείχνει όλα LIVE  ;;; και τις προπονήσεις κτλπ; 

Γτ προσωπικά για εμένα αξίζει να τα δώσω μονο σε περίπτωση που η ert δεν τα δειχνει live ( πχ Αυστραλία τις 7 το πρωι...) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε

Γενικότερα πάντως, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, υποφέρουμε από σπίκερ στην Ελλάδα.

Εδω ο Διατσίδης, είχε πει κάποτε "και οι θεατές σηκώνονται στις μύτες των μπροστινών τους ποδιών"

ο μπούρδας, ο άσχετος με το άθλημα, που έλεγε τον Johns Hopkins, Anthony Hopkins...  όποιος δεν τον έχει παρακολουθήσει τόσα χρονια δε μπορεί να καταλάβει τον απόπατο!

τον τρώγαμε στη μάπα τόσα χρονια σερι, ευτυχώς που στον οτετιβι μπορείς να αλλάξεις περιγραφή στα Αγγλικά

είχε αμέτρητα διαμάντια του στο yt, αλλά δυστυχώς τα έχουν κατεβάσει :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...