aristidis540 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Καμιά προσφορά για motoGP να βρεθεί μάλιστα....Στην F1 περιμένεις να γίνει προσπέραση καμιά ώρα και σε παίρνει ο ύπνος... 1
bad_freddy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Στις 19/6/2019 στις 8:06 ΜΜ, MiP είπε Σας ήρθε κι εσάς ένα τέτοιο μαίλ? Εδώ και το Subscription. Στις 20/6/2019 στις 8:25 ΠΜ, nikolas.stamb είπε Ναι. Και μου είχε ξανάρθει και πριν κάνα μήνα. Δεν θυμάμαι για ποιόν αγώνα. Κανονικά full refund θέλει η δουλειά αλλά τέσπα. Είναι λίγο απαράδεκτοι.... Αν και πάλευα κι εγω να δω τον αγώνα χωρίς αποτέλεσμα, email ή refund δεν μου ήρθε ενω την άλλη φορά (baku αν θυμάμαι ήταν ο αγώνας) μου έκαναν refund κανονικά... Οι υπόλοιποι πήρατε? Απορώ με τι κριτήρια κάνουν τα refunds.
nikolas.stamb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Είχα στείλει μέιλ την πρώτη φορά να παραπονεθώ (Μπακού νομίζω και εγώ) και μου στείλανε το πρώτο refund. Την δεύτερη δεν έστειλα μέιλ και μου στείλανε refund από μόνοι τους... Από 3 ευρώ κάθε φορά.
bad_freddy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, nikolas.stamb είπε Είχα στείλει μέιλ την πρώτη φορά να παραπονεθώ (Μπακού νομίζω και εγώ) και μου στείλανε το πρώτο refund. Την δεύτερη δεν έστειλα μέιλ και μου στείλανε refund από μόνοι τους... Από 3 ευρώ κάθε φορά. Εμένα την πρώτη φορά το refund ήρθε μόνο του, βέβαια είχε κυκλοφορήσει το νεο στο νετ οτι έδινε χρήματα σε όλους οπότε δεν μου έκανε εντύπωση, αυτή την φορά πάντως τίποτα.
ynte1980 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ισχυει ξανα παλι το 50% εκπτωση για την νεα χρονια. Ο κωδικος αλλαξε για φετος και ειναι F150 Ληγει στις 22/12. Μαλλον το κανουν για να βγουν τα μπονους Οσοι πιστοι..... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από ynte1980 1
bad_freddy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, ynte1980 είπε Ισχυει ξανα παλι το 50% εκπτωση για την νεα χρονια. Ο κωδικος αλλαξε για φετος και ειναι F150 Ληγει στις 22/12. Μαλλον το κανουν για να βγουν τα μπονους Οσοι πιστοι..... Εγώ λεω να περιμένουμε λίγο γιατί και την προηγούμενη φορά τρέχαμε και αγοράζαμε το 50% και μετά βρέθηκε η πατέντα με το stackαρισμα των κουπονιών και το παίρνανε όλοι 75% κάτω... 1
Diinekis21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Εγώ λεω να περιμένουμε λίγο γιατί και την προηγούμενη φορά τρέχαμε και αγοράζαμε το 50% και μετά βρέθηκε η πατέντα με το stackαρισμα των κουπονιών και το παίρνανε όλοι 75% κάτω... Αυτό bug ήταν, δύσκολο να ξαναπαίξει! ~1,14€/gp βγαίνει στα 25€
nikolas.stamb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Φαακκκ.. Εγώ λέω να το τσιμπήσω... Αλλά, πώς? Πρέπει να κάνω cancel πρώτα?
kakofonixx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ πάντως που το τσίμπησα πέρυσι τελικά δεν είδα κανέναν αγώνα γιατί η εφαρμογή τους είναι για κλάματα, απλώς δεν δουλεύει! Πριν αγοράσετε συνδρομή μπείτε στο play store να δείτε τι κράξιμο έχει πέσει...
nikolas.stamb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Α οκ παίρνεις το νέο και κάνεις cancel το παλιό. 2 λεπτά πριν, kakofonixx είπε Εγώ πάντως που το τσίμπησα πέρυσι τελικά δεν είδα κανέναν αγώνα γιατί η εφαρμογή τους είναι για κλάματα, απλώς δεν δουλεύει! Πριν αγοράσετε συνδρομή μπείτε στο play store να δείτε τι κράξιμο έχει πέσει... Όσον αφορά τα θέματα, ναι είχαν προβλήματα ειδικά στην αρχή, αλλά έδωσαν αποζημιώσεις και μετά από μερικούς αγώνες έστρωσε το πράγμα. Βλέπω σε pc μέσω chrome. Για την εφαρμογή δεν έχω άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις