Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/3/2019 στις 7:15 ΠΜ, yositosi είπε

έχει βρει κανείς πουθενά αν είναι διατεθιμένοι κάπου στα κοντά να βγάλουν εφαρμογή είτε για smart TVs (tyzen, webos κλπ) ή για Android TV;;; Είναι τρομακτικά βλακώδες να πουλάνε streaming υπηρεσία τηλεόρασης η οποία σε περιορίζει πρακτικά σε κινητό/υπολογιστή και δεν έχει καν υποστήριξη για να παίξει σε φορμά ταμπλέτας με πλάγια σχέση οθόνης

I got dis (έστειλα μέηλ):

Thank you for getting in touch with F1 Support , it is really important for us.

An F1 app for a Smart TV/Apple TV is currently under development, as we always have in mind our fans voices and efficiency. A specific time frame was not yet confirmed but most likely would be in the near future/during the season .  Another workaround would be to use a HDMI cable or another mirroring app. Hope this helps.

But if you would like to be notified whenever any info regarding this matter becomes available or overall related to F1, please follow our other platforms as well(YouTube, Facebook &co). They have awesome content. 

Feel free to let me know if there is anything else you would like me to help you with, a suggestion, a feedback, any thoughts that you would like to have them heard. I will do anything within my power to help. Keep your engines running all the way!

"I have no idols. I admire work, dedication and competence." – Ayrton Senna
From the pit,
Andreea

Δημοσ.
11 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

I got dis (έστειλα μέηλ):

Thank you for getting in touch with F1 Support , it is really important for us.

An F1 app for a Smart TV/Apple TV is currently under development, as we always have in mind our fans voices and efficiency. A specific time frame was not yet confirmed but most likely would be in the near future/during the season .  Another workaround would be to use a HDMI cable or another mirroring app. Hope this helps.

But if you would like to be notified whenever any info regarding this matter becomes available or overall related to F1, please follow our other platforms as well(YouTube, Facebook &co). They have awesome content. 

Feel free to let me know if there is anything else you would like me to help you with, a suggestion, a feedback, any thoughts that you would like to have them heard. I will do anything within my power to help. Keep your engines running all the way!

"I have no idols. I admire work, dedication and competence." – Ayrton Senna
From the pit,
Andreea

Το έβαλα μέσω browser στο Xiaomi Box S αλλά οκ η εικόνα/ανάλυση είναι επιεικώς άθλια! Το έβαλα κιόλας σε replay του τελευταίου αγώνα χθες, όπου λογικά δεν έχει μεγάλο traffic demand και άρα λογικά θα έπρεπε να μου δίνει καθαρή σύνδεση αλλά και πάλι τίποτα! Τόσο χαμηλή η ανάλυση που τα γράμματα από τις καρτέλες άσχημα πιξελιασμένα... Θυμήθηκα τις παλιές εκπομπές προ 15ετίας μέσω αναλογικής τηλεόρασης!

Επιεικώς απαράδεκτοι!!!!

Δημοσ.

Εγώ το δοκίμασα λιγάκι στα practice, ψιλό οκ ήταν. Αλλά ευτυχώς το έχει η cosmote tv πάλι οπότε το γύρισα αυτό.

Για το μισό λεπτό lag είναι λογικό και συμβαίνει σε όλες τις streaming υπηρεσίες. Cosmote tv, novago, ραδιόφωνα παντού έχει καθυστέρηση. Είναι λόγω buffering ώστε να κάνει preload και να μην έχεις διακοπές / χαμένα seconds.

Αλλά νομίζω ότι οι servers τους δεν άντεχαν το traffic και θέλον μια αναβάθμιση. Ιδιαίτερα αν δίνεις 50 ευρώ χτυπάει αυτό

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Αν κάποιος από εσάς που το προλάβατε το 25ευρώ της προσφοράς, δεν το θέλει (για οποιοδήποτε λόγο), του το αγοράζω εγώ μιας και βλέπω μονο από PC.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πώς σας πήγαινε χθες; Μιά είχα HD ποιότητα, μιά SD. Μου τα έσπασε λίγο τα νευράκια. Εννοείται ότι είχα κλείσει torrents, και λοιπές εφαρμογές που έχουν σχέση με δίκτυο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, apotsi είπε

Πώς σας πήγαινε χθες; Μιά είχα HD ποιότητα, μιά SD. Μου τα έσπασε λίγο τα νευράκια. Εννοείται ότι είχα κλείσει torrents, και λοιπές εφαρμογές που έχουν σχέση με δίκτυο.

Κακή εμπειρία η χτεσινή. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα έιχα. Ήταν από αυτούς, και όχι από το ίντερνέτ μας. Και εγώ vdsl 50, κλειδωμένο στα 50, και κάθε 3 λεπτά έπεφτε σε sd για μερικά δευτερόλεπτα. 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι βρε παιδιά η μετάδοση από την ΕΡΤ HD. Πολύ καλή εικόνα και 2 μονόλεπτες μόνο διακοπές. Εντάξει μπορεί να ακούγεται και κανένα μαργαριτάρι αλλά για αγώνα-διασκέδαση μιλάμε.

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, apotsi είπε

Ναι καποιες στιγμες (5-6 στον αγωνα, οι 3-4 ηταν στα τελευταια 10 λεπτα μαλιστα) οπως και ολες τις φορες, πεφτει σε αναλυση ουτε SD, 320χ200. Μετα απο λιγο παει παλι στο 720. Με 20Mbps συγχρονισμο αυτα, σε γραμμη που το νετφλιξ παιζει μονιμα 4Κ.

Δημοσ.
2 hours ago, nikolas.stamb said:

Κακή εμπειρία η χτεσινή. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα έιχα. Ήταν από αυτούς, και όχι από το ίντερνέτ μας. Και εγώ vdsl 50, κλειδωμένο στα 50, και κάθε 3 λεπτά έπεφτε σε sd για μερικά δευτερόλεπτα. 

Μια χαρά είστε. Εμείς που δεν έχουμε vdsl κάθε τρεις και λίγο κολλάει. 

• Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Μια χαρά είναι βρε παιδιά η μετάδοση από την ΕΡΤ HD. Πολύ καλή εικόνα και 2 μονόλεπτες μόνο διακοπές. Εντάξει μπορεί να ακούγεται και κανένα μαργαριτάρι αλλά για αγώνα-διασκέδαση μιλάμε.

Μια χαρα η εικονα, πολυ καλυτερη απο του τιτλου, χαλια ομως ο σχολιασμος. Εβαλα για 2-3 λεπτα μπας και ειχαν σταματησει την κυρια ουτε ξερω πως την λενε, αλλα δυστυχως ακομα εκει την εχουν. Οι υπολοιποι μια χαρα ειναι. Οποτε ξανακλεισα τον ηχο της ΕΡΤ αλλα και την εικονα αφου καθυστερει του f1tv και εβλεπα απο  f1tv την κακη εικονα σε αναλυση και κινηση με το Αγγλικο σχολιο που ειναι μια χαρα.

Δεν ειναι διασκεδαση ακουγοντας την. Μαρτυριο ειναι στα δικα μου αυτια, αντι να περασω καλα αρχιζω να βριζω! :) Βασανιστηριο γινεται η γιορτη. Με την f1tv πλεον οχι. 10 χρονια πισω η εικονα, αλλα πλεον περνας καλα.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μια χαρα η εικονα, πολυ καλυτερη απο του τιτλου, χαλια ομως ο σχολιασμος. Εβαλα για 2-3 λεπτα μπας και ειχαν σταματησει την κυρια ουτε ξερω πως την λενε, αλλα δυστυχως ακομα εκει την εχουν. Οι υπολοιποι μια χαρα ειναι. Οποτε ξανακλεισα τον ηχο της ΕΡΤ αλλα και την εικονα αφου καθυστερει του f1tv και εβλεπα απο  f1tv την κακη εικονα σε αναλυση και κινηση με το Αγγλικο σχολιο που ειναι μια χαρα.

Δεν ειναι διασκεδαση ακουγοντας την. Μαρτυριο ειναι στα δικα μου αυτια, αντι να περασω καλα αρχιζω να βριζω! :) Βασανιστηριο γινεται η γιορτη. Με την f1tv πλεον οχι. 10 χρονια πισω η εικονα, αλλα πλεον περνας καλα.

Για εμένα εν έτη 2019 μαρτύριο είναι να βλέπω σε χάλια εικόνα, με διακοπές-σπασίματα. Δεν ξέρω, φροντίζω να παρακολουθώ χαλαρά (όπως έγραψα για αγώνα μιλάμε) συνεπώς δεν τα λαμβάνω όλα τοις μετρητοίς. Χθες ήταν ο πρώτος αγώνας που είδα φέτος. Μου φάνηκε πως έχει περιοριστεί στον σχολιασμό.

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Για εμένα εν έτη 2019 μαρτύριο είναι να βλέπω σε χάλια εικόνα, με διακοπές-σπασίματα. Δεν ξέρω, φροντίζω να παρακολουθώ χαλαρά (όπως έγραψα για αγώνα μιλάμε) συνεπώς δεν τα λαμβάνω όλα τοις μετρητοίς. Χθες ήταν ο πρώτος αγώνας που είδα φέτος. Μου φάνηκε πως έχει περιοριστεί στον σχολιασμό.

Στον πρωτο αγωνα που προτιμησα να δω απο ΕΡΤ και ετσι ακουγα και τον ηχο, ειδα και επαθα, δεν ειναι περιορισμενη. Προτιμω να μην την ακουω και ας εχω χειροτερη εικονα παροτι ειμαι "ψειρας" στην ποιοτητα. Φαντασου! Το ιδανικο θα ηταν να φυγει ωστε να βλεπω καλη εικονα και να ακουω τα αλλα παιδια της ΕΡΤ, αλλα δεν αποφασιζουμε εμεις.

Το τοπικ να κλειδωσει; Τι λετε; Νομιζω οτι εχει εξαντληθει το θεμα.

• Like 3
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ήρθε κι εσάς ένα τέτοιο μαίλ?

Untitled.jpg

Εδώ και το Subscription.

Untitled1.jpg

Επεξ/σία από MiP
Δημοσ.

Ναι. Και μου είχε ξανάρθει και πριν κάνα μήνα. Δεν θυμάμαι για ποιόν αγώνα. Κανονικά full refund θέλει η δουλειά αλλά τέσπα. Είναι λίγο απαράδεκτοι....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...