Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Στις 19/2/2019 στις 8:23 ΜΜ, matrixxx είπε

Ποιος παροχος σου εχει δωσει 20αρι VDSL; Μηπως ηθελες να γραψεις 30αρι;

Στις 19/2/2019 στις 8:35 ΜΜ, ChrisAce είπε

Μπορεί να έχει ξεχάσει 1 μηδενικό.😃 

Στις 19/2/2019 στις 9:43 ΜΜ, Μάκαρος είπε

Μπορει να εννοουσε 24αρα. Ο ΟΤΕ πλεον δινει 24 αλλα οχι μεσω adsl. Σε βαζει ως vdsl πελατη αλλα σε κοβει στα 24. 

Στις 19/2/2019 στις 5:31 ΜΜ, TheGrisGrisMan είπε

(Btw, Vdsl 20αρι, iPhone, streamed σε Apple TV συνδεδεμένο στο hdmi-in του Xbox One... ξέμεινα απο hdmi στην tv 😛)

GrisGrisMan θα μας λυσεις την απορια μιας και ειναι σχετικη η ταχυτητα σου με το τι συμβαινει; 

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

GrisGrisMan θα μας λυσεις την απορια μιας και ειναι σχετικη η ταχυτητα σου με το τι συμβαινει; 

εμ... 24 mbps Vdsl, αν δεν κανω καποιο λάθος...  (Wind Double play)... Α είδα έγραψα 20άρι, λάθος, σορρυ... 24 :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Kαλη χρονια και επισημα με τον πρωτο αγωνα σε εξελιξη!

Για δωστε feedback για το πως βλεπετε την κατασταση σε οτι αφορα την λειτουργια του f1tv...

Η κινηση ειναι ασχημη, ΕΡΤ και παλι ΕΡΤ (χωρις ηχο θα πρεπει ομως, γιατι δεν αντεχεται να ακους την θεια να λεει τις εξυπναδες της συνεχως!). Η μεταδοση απο το f1tv ειναι λες και βλεπεις σε 15fps. 

(τα εχω και παιζουν διπλα διπλα, επισης ενα "μικρο" θεμα ειναι οτι στο f1tv βλεπεις περιπου μισο λεπτο μετα αυτα που βλεπεις live στην ΕΡΤ)

• Like 1
Δημοσ.

Την Παρασκευή δε μου έπαιζε Live το FP2.

Τα incar πλάνα χρήζουν βελτίωσης.

Κατά τα άλλα έχεις όλα τα δεδομένα και την επιλογή του τι θα δεις στο πιάτο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ένα κόκκο και τα incar πλάνα σπάνε είναι χάλια  . Στην ΕΡΤ το βλέπω τώρα με ήχο καιρό είχα να δω μια χαρά είναι το sport HD για free .Τώρα λέει κατι για τις μύγες η πως τη λένε δε το βουλώνει :P 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές το F1TV έπαιζε νεράκι, κάποιες στιγμές χαμήλωνε το bit-rate, αλλα δεν θα το χαρακτήριζα ως κάτι τραγικό.

Με το κινητό δίπλα να βλέπω Live timing θα έλεγα ότι η εμπειρία είναι πολύ ανετότερη από της ΕΡΤ.

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, blackstar said:

Σε γενικές γραμμές το F1TV έπαιζε νεράκι, κάποιες στιγμές χαμήλωνε το bit-rate, αλλα δεν θα το χαρακτήριζα ως κάτι τραγικό.

Με το κινητό δίπλα να βλέπω Live timing θα έλεγα ότι η εμπειρία είναι πολύ ανετότερη από της ΕΡΤ.

Ακριβώς τα ίδια και εδώ.Κανενα θέμα με την ποιότητα της εικόνας αν και ισχύει το lag που ανέφερε ο Matrixx ( περίπου μισό λεπτό).

Δημοσ.

Συμφωνό και εγώ. Η εικόνα είναι πολύ καλή αν και όντως φαίνεται να τρέχει με χαμηλότερα frames. Αλλά μόνο και μόνο για την περιγραφή δεν ξαναγυρίζω στην ΕΡΤ.

• Moderators
Δημοσ.

Στην ΕΡΤ βλεπω ακομα μεταδοση, ενω στο επισημο f1tvpro εχει κοπει εδω και 5-6 λεπτα, βιαστικα λες και "θα εκλεινε το κυκλωμα του δορυφορου".

2019-03-17_0859_001.png

Δημοσ.

και εμένα την Παρασκευή το πρωί στο fp2 ήταν κολλημένο και δεν έδειχνε. Βέβαια παίζει επειδή μοίραζαν παντού δωρεάν free trial 7 ημερών, να μπάταρε συνολικά το όλο σύστημα. Χθες και σήμερα κλασικά αυτό το delay 30 δευτερολέπτων. Από πλευράς εικόνας η ποιότητα ήταν με σειρά (χειρότερο προς καλύτερο) F1TV με σκαμπανεβάσματα αλλά όχι σοβαρά θέματα χθες και σήμερα που τα είχα παράλληλα ανοιχτά, ΕΡΤ και κατά τι καθαρότερη και καλύτερη εικόνα ο CosmoteTV

Δημοσ.

Και μόνο που δεν ακούς τους ενοχλητικούς σχολιασμούς και δεν έχεις διακοπές για διαφημίσεις αξίζει το live από το F1tvprο

Μια χαρά ήταν η εικόνα και ας είχε και χαμηλότερα frames, κάποιες φορές μου έκανε buffer ή έριχνε για λίγα δευτερόλεπτα την ποιότητα της εικόνας, αλλά αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με τη σύνδεση μου

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

Σκεφτομουν μετά από 8 χρόνια να διακόψω το Cosmote TV γιατί η ΕΡΤ θα έδειχνε όλο το τριήμερο αλλά όντως δεν παλεύονται στον σχολιασμό. Θα παραμείνω λοιπόν εκεί όπου έχει και MotoGP αντί να βλέπω διαφημίσεις και σχολιασμούς που εκνευρίζουν. Ας έβαζαν επιλογή για προβολή χωρίς σχολιασμό και θα το σκεφτόμουν.

Το F1tv λόγω χαμηλού FPS/quality δεν το προτίμησα ίσως στην πορεία του πρωταθλήματος το ξαναδώ ως εναλλακτική επιλογή.

Καλή χρόνια με προσπεράσεις να έχουμε γιατί ο πρώτος αγώνας ήταν βαρετός και στενάχωρος για έναν fan της McLaren για άλλη μια φορά...

Δημοσ.

Όντως φαίνεται ένα λαγκαρισμα σαν να τρέχει σε χαμηλά fps. Μόνο στην Samsung τηλεόραση βελτιώθηκε λίγο με ενεργοποιημένο το auto motion plus.

Δημοσ.

έχει βρει κανείς πουθενά αν είναι διατεθιμένοι κάπου στα κοντά να βγάλουν εφαρμογή είτε για smart TVs (tyzen, webos κλπ) ή για Android TV;;; Είναι τρομακτικά βλακώδες να πουλάνε streaming υπηρεσία τηλεόρασης η οποία σε περιορίζει πρακτικά σε κινητό/υπολογιστή και δεν έχει καν υποστήριξη για να παίξει σε φορμά ταμπλέτας με πλάγια σχέση οθόνης

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ βάζω τον ήχο από την εφαρμογή στα ακουστικά μου και εικόνα από το replay tv cosmote (όσο ακόμη το έχω). Με το replay  μπορώ να κάνω pause την τηλεόραση οπότε συγχρονίζει με τον ήχο της εφαρμογής. Όταν λήξει η cosmotetv μάλλον θα βλέπω από το λαπτοπ μόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...