greg4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ξεκινάνε τα testing αλλά μου βγάζει ότι είμαι σε unsupported region. Παίζει σε κάποιον?
DJTaurus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 6 minutes ago, greg4 said: Ξεκινάνε τα testing αλλά μου βγάζει ότι είμαι σε unsupported region. Παίζει σε κάποιον? Το ίδιο και σε μένα.... θα πέσει γέλιο να μας πετάξει τίποτα τέτοιο και σε αγώνες.
UltimaGriever Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, greg4 είπε Ξεκινάνε τα testing αλλά μου βγάζει ότι είμαι σε unsupported region. Παίζει σε κάποιον? Ούτε εμένα παίζει. Καλά μας κοροϊδεύουν; Γιατί μας άφησαν να πληρώσουμε συνδρομή, για να βλέπουμε προπερσινούς αγώνες;
newlynx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις έστειλα email με screenshot, να δω τι θα πούνε! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από newlynx
antgen Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Σε εμένα που απαντήσανε πριν 2 μέρες έστειλαν αυτό: Thank you for contacting F1 Team! Can you please offer the email address linked to your account, the last 4 digits of the credit card and the billing address to identify your account. Also, does the error appear on the F1 TV App or on the website on F1TV.com ? If the error appears on the F1 TV App, please try to uninstall it, reinstall it and than restart the device. If you are using a browser make sure to use an updated browser (we recommend Google Chrome or Safari). Απο τότε καμία απάντηση.
theo58 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Σε απαντησεις στο twitter που τους λενε πολλοι οτι δεν δουλευει, το επισημο help account απανταει οτι θα ξεκινησει στις 10.00 CET να παιζει λογω τεχνικου προβλήματος (αρα 11.00 Ελλαδος)
Diinekis21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, majnun είπε Βέβαια με το Cancel Subscription που έχει ως επιλογή έχω και ένα φόβο μη φάει κανά σκάλωμα από τώρα η συνδρομή και λέω να το αφήσω για του χρόνου τέτοιο καιρό. Δεν υπάρχει τέτοιος φόβος. Την αυτόματη ανανέωση ακυρώνεις. Η τρέχουσα συνδρομή σου τρέχει κανονικά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, newlynx είπε Μάλλον πάμε για τις 12.00... Δεν δουλευει ακομα. Μαλλον δεν ξερουν τι να πουν και λενε ο,τι τους κατεβει, ειναι το ιδιο σφαλμα που βγαζει εδω και μερες για τους αγωνες του 2018. Δοκιμασε κανεις με vpn με IP αλλης Ευρωπαικης χωρας μηπως παιζει ή ειναι γενικο προβλημα σε ολο τον πλανητη; Ερασιτεχνες μου φαινονται, με την κακη εννοια!
UltimaGriever Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, matrixxx είπε Δεν δουλευει ακομα. Μαλλον δεν ξερουν τι να πουν και λενε ο,τι τους κατεβει, ειναι το ιδιο σφαλμα που βγαζει εδω και μερες για τους αγωνες του 2018. Δοκιμασε κανεις με vpn με IP αλλης Ευρωπαικης χωρας μηπως παιζει ή ειναι γενικο προβλημα σε ολο τον πλανητη; Ερασιτεχνες μου φαινονται, με την κακη εννοια! Δοκίμασα με αγγλική και ισπανική ip. Το ίδιο πρόβλημα. Edit: με αμερικανική ip παίζει Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από UltimaGriever
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, UltimaGriever είπε Δοκίμασα με αγγλική και ισπανική ip. Το ίδιο πρόβλημα. Στην Αγγλια δεν ειναι διαθεσιμο ουτε στην Ισπανια. Εδω η λιστα με την διαθεσιμοτητα ανα χωρα: https://f1tv.formula1.com/en/content-schedule Eλλαδα λεει οτι εχουμε πληρη προσβαση σε ολα, τσεκαρισμενο απο την αρχη, αλλιως δεν θα καναμε συνδρομες ουτε θα εμενε το θεμα στην ενοτητα. Ριξτε ολοι μειλ στο [email protected] γιατι δεν βλεπω να βλεπουμε τιποτα, κοιμουνται και θελουν φωνη για να ξυπνησουν πιθανον. 1
nikolas.stamb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Όσον αφορά την τιμή, σήμερα δουλεύει μόνο το κουπόνι των 25% και η τιμή βγαίνει 38€. Κάτι είναι και αυτό. Κρίμα που δεν το πρόλαβα χτες. Από κάρτες, δεν δέχεται χρεωστική Εθνικής. Θα το κάνω το βράδυ από το σπίτι με Πειραιώς. Από'τι καταλαβαίνω, υπάρχει ανησυχία ότι θα έχουμε θέματα και στους αγώνες. Μακάρι να μην ισχύει αυτό.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, theo58 είπε Σε απαντησεις στο twitter που τους λενε πολλοι οτι δεν δουλευει, το επισημο help account απανταει οτι θα ξεκινησει στις 10.00 CET να παιζει λογω τεχνικου προβλήματος (αρα 11.00 Ελλαδος) Αυτο δεν νομιζω να ισχυει γενικα γιατι βλεπω ηδη τις πρωτες εικονες να εχουν ανεβει σε διαφορα σημεια, αρα η μεταδοση εδω και ωρα-ωρες εχει αρχισει για καποιους: https://streamable.com/s/xoudn/ehpxmj Προσθηκη: Αν ειναι εδω μεσα ο Ελληνας που παει και τα γραφει αυτα στο reddit ας σβησει το μηνυμα του αν και την ζημια μπορει να την εχει κανει ηδη αφου εχουν απαντησει και αλλοι με quote και δημιουργει εγκεφαλικα και αντιδρασεις, λογικο οταν σε αλλες χωρες εχει 100-180ευρω το ετησιο! Και παει ο αλλος και φωναζει για την τρυπα! Τι να πεις... McLarenThomasF1GR 1 point·1 hour ago I only paid 12 euros for it after combining all the vouchers so I can't really complain but missing the opening session feels bad. They should have opened the service. Οποιος εχει λογαριασμο reddit ας του στειλει να τα σβησει!
bad_freddy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, matrixxx είπε Προσθηκη: Αν ειναι εδω μεσα ο Ελληνας που παει και τα γραφει αυτα στο reddit ας σβησει το μηνυμα του αν και την ζημια μπορει να την εχει κανει ηδη αφου εχουν απαντησει και αλλοι με quote και δημιουργει εγκεφαλικα και αντιδρασεις, λογικο οταν σε αλλες χωρες εχει 100-180ευρω το ετησιο! Και παει ο αλλος και φωναζει για την τρυπα! Τι να πεις... McLarenThomasF1GR 1 point·1 hour ago I only paid 12 euros for it after combining all the vouchers so I can't really complain but missing the opening session feels bad. They should have opened the service. Οποιος εχει λογαριασμο reddit ας του στειλει να τα σβησει! Καλά μην τρελένεσαι, όταν έπαιζε η προσφορά με τα πολλαπλά voucher το είχαν γράψει και πολλοί άλλοι (ξένοι) στο reddit για την τρύπα αυτή στο σύστημα τους οπότε το θεωρώ δύσκολο να μην είχαν ενημερωθεί ήδη. ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από bad_freddy
Προτεινόμενες αναρτήσεις