DragonDagger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα το πρωί έκανα το πρώτο search για το νέο μου τηλέφωνο. Μπάτζετ στα 250,00€ πάνω κάτω (θα κοπεί τιμολόγιο οπότε το ποσό που διαθέτω είναι αφού αφαιρεθεί ο Φ.Π.Α). Θα μπορούσα να πάω στο Redmi Note 6 Pro άλλα επειδή στο παρελθόν είχα Redmi Note 4 & 5 4/64GB η συσκευή δεν διαθέτει κάτι νέο πέραν της κάμερας. Aν και η τιμή του είναι πολύ καλή, κοστίζει 180,00€ χωρίς τιμολόγιο θεωρώ πως θα το βαρεθώ. Το Redmi Note 7 καθυστερεί πολύ και εγώ το χρειάζομαι τώρα. Huawei εκτός από το P8 Lite πριν κάποια χρόνια, δεν έτυχε να έχω. Μπορώ να πω πως με κέρδισε το mate 20 Lite, έχει type c καλώδιο, ικανοποιητική οθόνη και κάμερα. Δυστυχώς δεν είναι amoled και δεν τραβάει παραπάνω από 1080p βίντεο (λήψη, όχι ανάλυση οθόνης). Με ενδιαφέρουν οθόνη, ενημερώσεις, κάμερα πάνω κάτω τις ίδιες έχουν όλα σε αυτά τα χρήματα, και fast charge που απ`ότι βλέπω έχει το mate 20 lite. Δεν θέλω στοκ android, και με τίποτα μπαταρία κάτω από 3500mAh. Επίσης βλέπω και το Honor 8X. Sony με τίποτα λόγο σχεδιασμού, τεράστια bezels, Nokia επίσης και Samsung θεωρώ πως εκτός από την κάμερα και την amoled θα είναι πιο πίσω σε ταχύτητα από Huawei, Xiaomi. Για Huawei ένας παραπάνω λόγος είναι το επίσημο service. Τι λέτε; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από DragonDagger
vagtech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με βάση αυτά που περιγράφεις θεωρώ ιδανική λύση το huawei honor play. Αξιοπρεπής καμερα, μεταλλική στιβαρή κατασκευή, kirin 970 soc ( ναυαρχίδας και Όχι lite μοντέλων), 4 gb ram, πολύ καλη οθόνη, πολύ καλη μπαταρια 3750 mAh, fast charge, nfc, type C, face unlock, 3.5 jack. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από vagtech 1
kp1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, DragonDagger είπε Σήμερα το πρωί έκανα το πρώτο search για το νέο μου τηλέφωνο. Μπάτζετ στα 250,00€ πάνω κάτω (θα κοπεί τιμολόγιο οπότε το ποσό που διαθέτω είναι αφού αφαιρεθεί ο Φ.Π.Α). Θα μπορούσα να πάω στο Redmi Note 6 Pro άλλα επειδή στο παρελθόν είχα Redmi Note 4 & 5 4/64GB η συσκευή δεν διαθέτει κάτι νέο πέραν της κάμερας. Aν και η τιμή του είναι πολύ καλή, κοστίζει 180,00€ χωρίς τιμολόγιο θεωρώ πως θα το βαρεθώ. Το Redmi Note 7 καθυστερεί πολύ και εγώ το χρειάζομαι τώρα. Huawei εκτός από το P8 Lite πριν κάποια χρόνια, δεν έτυχε να έχω. Μπορώ να πω πως με κέρδισε το mate 20 Lite, έχει type c καλώδιο, ικανοποιητική οθόνη και κάμερα. Δυστυχώς δεν είναι amoled και δεν τραβάει παραπάνω από 1080p βίντεο (λήψη, όχι ανάλυση οθόνης). Με ενδιαφέρουν οθόνη, ενημερώσεις, κάμερα πάνω κάτω τις ίδιες έχουν όλα σε αυτά τα χρήματα, και fast charge που απ`ότι βλέπω έχει το mate 20 lite. Δεν θέλω στοκ android, και με τίποτα μπαταρία κάτω από 3500mAh. Επίσης από Honor 8X. Sony με τίποτα λόγο σχεδιασμού, τεράστια bezels, Nokia επίσης και Samsung θεωρώ πως εκτός από την κάμερα και την amoled θα είναι πιο πίσω σε ταχύτητα από Huawei, Xiaomi. Για Huawei ένας παραπάνω λόγος είναι το επίσημο service. Τι λέτε; Για μένα τσέκαρε xiaomi Mi8 οριακά για τν μπαταρία αλλιώς huawe p20 lite.
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, DragonDagger είπε Σήμερα το πρωί έκανα το πρώτο search για το νέο μου τηλέφωνο. Μπάτζετ στα 250,00€ πάνω κάτω (θα κοπεί τιμολόγιο οπότε το ποσό που διαθέτω είναι αφού αφαιρεθεί ο Φ.Π.Α). Θα μπορούσα να πάω στο Redmi Note 6 Pro άλλα επειδή στο παρελθόν είχα Redmi Note 4 & 5 4/64GB η συσκευή δεν διαθέτει κάτι νέο πέραν της κάμερας. Aν και η τιμή του είναι πολύ καλή, κοστίζει 180,00€ χωρίς τιμολόγιο θεωρώ πως θα το βαρεθώ. Το Redmi Note 7 καθυστερεί πολύ και εγώ το χρειάζομαι τώρα. Huawei εκτός από το P8 Lite πριν κάποια χρόνια, δεν έτυχε να έχω. Μπορώ να πω πως με κέρδισε το mate 20 Lite, έχει type c καλώδιο, ικανοποιητική οθόνη και κάμερα. Δυστυχώς δεν είναι amoled και δεν τραβάει παραπάνω από 1080p βίντεο (λήψη, όχι ανάλυση οθόνης). Με ενδιαφέρουν οθόνη, ενημερώσεις, κάμερα πάνω κάτω τις ίδιες έχουν όλα σε αυτά τα χρήματα, και fast charge που απ`ότι βλέπω έχει το mate 20 lite. Δεν θέλω στοκ android, και με τίποτα μπαταρία κάτω από 3500mAh. Επίσης από Honor 8X. Sony με τίποτα λόγο σχεδιασμού, τεράστια bezels, Nokia επίσης και Samsung θεωρώ πως εκτός από την κάμερα και την amoled θα είναι πιο πίσω σε ταχύτητα από Huawei, Xiaomi. Για Huawei ένας παραπάνω λόγος είναι το επίσημο service. Τι λέτε; Αν σε ενδιαφέρουν οι ενημερώσεις τα πρώτα που κοιτάς είναι με Pure android ,οπότε γιατί τα απορρίπτεις?
kp1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Αν σε ενδιαφέρουν οι ενημερώσεις τα πρώτα που κοιτάς είναι με Pure android ,οπότε γιατί τα απορρίπτεις? Θα συμφωνήσω γτ δν τα θες αφού θες ενημερώσεις και εγώ για αυτό απόρησα. Με Προλαβες...
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε αυτά που θες αν κάνεις υποχωρήσει στην Amoled(ούτε και το mate έχει)δες το Nokia 7 plus. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
kp1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, saruman123 είπε Σε αυτά που θες αν κάνεις υποχωρήσει στην Amoled(ούτε και το mate έχει)δες το Nokia 7 plus. Συμφωνώ αλλά μπορεί να δει και Nokia 8 που έχει και ois.
DragonDagger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Αν σε ενδιαφέρουν οι ενημερώσεις τα πρώτα που κοιτάς είναι με Pure android ,οπότε γιατί τα απορρίπτεις? Ενημερώσεις ασφαλείας, περισσότερο και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να προκύψει με τη συσκευή. Τα απορρίπτω επειδή το περιβάλλον δεν μου αρέσει καθόλου. 1 ώρα πριν, kp1 είπε Για μένα τσέκαρε xiaomi Mi8 οριακά για τν μπαταρία αλλιώς huawe p20 lite. P20 Lite δεν το θέλω. 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Σε αυτά που θες αν κάνεις υποχωρήσει στην Amoled(ούτε και το mate έχει)δες το Nokia 7 plus. Γνωρίζω πως δεν έχει amoled. Πάρα πολλές συσκευές ρε, χάος Με τις ονομασίες σε Xiaomi & Huawei.
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kp1 είπε Συμφωνώ αλλά μπορεί να δει και Nokia 8 που έχει και ois. Δεν έχει όμως μεγάλη μπαταρία που τον ενδιαφέρει. 1 ώρα πριν, DragonDagger είπε Ενημερώσεις ασφαλείας, περισσότερο και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να προκύψει με τη συσκευή. Τα απορρίπτω επειδή το περιβάλλον δεν μου αρέσει καθόλου. P20 Lite δεν το θέλω. Γνωρίζω πως δεν έχει amoled. Πάρα πολλές συσκευές ρε, χάος Με τις ονομασίες σε Xiaomi & Huawei. Το Poco F1? Βάλε και την Gcam και είσαι άρχοντας. Για την εγγύηση τα ξέρεις....
DragonDagger Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δεν έχει όμως μεγάλη μπαταρία που τον ενδιαφέρει. Το Poco F1? Βάλε και την Gcam και είσαι άρχοντας. Για την εγγύηση τα ξέρεις.... Το Poco αν και κροτίδα, εντελώς χοντροκομμένο, το έχει φίλος. Όπως επίσης δεν μου αρέσει καθόλου και η οθόνη του. Τα γνωρίζω για την εγγύηση της Xiaomi. Θενκς για τις γνώμες. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από DragonDagger
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Το Asus Zenfone 3 Zoom από Public στα 199€ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα