APPLEGEEK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, kourtembeu είπε Δεν έτυχε , έχω δουλέψει σε 5 ξενοδοχεία όλα 5 άστερα (και στο παρόν που δουλεύω πλέον μόνιμα) σε ένα κλάδο που αν έπρεπε κάπου να μου το ζητήσουν θα ήταν εδώ και δεν μου ζητήθηκε ποτέ. Μην λέτε υπερβολές. My point
Iliaskrs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, kourtembeu είπε Δεν έτυχε , έχω δουλέψει σε 5 ξενοδοχεία όλα 5 άστερα (και στο παρόν που δουλεύω πλέον μόνιμα) σε ένα κλάδο που αν έπρεπε κάπου να μου το ζητήσουν θα ήταν εδώ και δεν μου ζητήθηκε ποτέ. Μην λέτε υπερβολές. Κακώς.
christos4 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Κακώς. Καλά, αγγλικά είναι, δεν είναι αεροναυπηγικη για να θες πιστοποίηση... Με μισή ώρα συνέντευξη στα αγγλικά και τις κατάλληλες ερωτήσεις, βλέπεις την προφορά, το λεξιλόγιο, την γραμματική, το λεξιλόγιο πάνω στον τομέα εργασίας, την γρήγορη σκέψη πάνω στην γλώσσα, την κατανόηση του προφορικού λόγου του άλλου και αν τελικά σου κάνει στη δουλειά... Αν δεν το θες για σκοπού που απαιτεί το χαρτί (δημόσιο, αιτήσεις σε πανεπιστήμια κλπ), το χαρτί δεν έχει νόημα.. Ούτε θα σε κόψει σοβαρή εταιρεία επειδή δεν έχεις το χαρτί, αν τα αγγλικά σου είναι στο επίπεδο που απαιτεί η δουλειά...
Iliaskrs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, christos4 είπε Καλά, αγγλικά είναι, δεν είναι αεροναυπηγικη για να θες πιστοποίηση... Με μισή ώρα συνέντευξη στα αγγλικά και τις κατάλληλες ερωτήσεις, βλέπεις την προφορά, το λεξιλόγιο, την γραμματική, το λεξιλόγιο πάνω στον τομέα εργασίας, την γρήγορη σκέψη πάνω στην γλώσσα, την κατανόηση του προφορικού λόγου του άλλου και αν τελικά σου κάνει στη δουλειά... Αν δεν το θες για σκοπού που απαιτεί το χαρτί (δημόσιο, αιτήσεις σε πανεπιστήμια κλπ), το χαρτί δεν έχει νόημα.. Ούτε θα σε κόψει σοβαρή εταιρεία επειδή δεν έχεις το χαρτί, αν τα αγγλικά σου είναι στο επίπεδο που απαιτεί η δουλειά... Βέβαια αύτο είναι που τελικά μετράει,αλλά πιστεψέ με έχει και αυτό το χαρτί έναν ιδιαίτερο ρόλο που κάνει την διαφορά. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Iliaskrs 2
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 good news for those who are certified c2 - i had an interview with a reputable company - they are seeking someone to assist in business development. C2 and Greek required . if you want more info i will provide you the details of this company. Based in Athens. requirements - : Background in CS and Sales - English C2
christos4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Βέβαια αύτο είναι που τελικά μετράει,αλλά πιστεψέ με έχει και αυτό το χαρτί έναν ιδιαίτερο ρόλο που κάνει την διαφορά. που κάνει την διαφορά; μόνο στο screening βιογραφικών μπορώ να φανταστώ, που και πάλι δεν νομίζω κάποιος να "κοπεί" για αυτόν τον λόγο αν πληροί τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.. έχεις κάποια άλλη εμπειρία;
Iliaskrs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, christos4 είπε που κάνει την διαφορά; μόνο στο screening βιογραφικών μπορώ να φανταστώ, που και πάλι δεν νομίζω κάποιος να "κοπεί" για αυτόν τον λόγο αν πληροί τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.. έχεις κάποια άλλη εμπειρία; Ένας γνωστός μου πριν μερικά χρόνια είχε δώσει βιογραφικό για μια θέση σε ένα ξενοδοχείο,κ απ ότι θυμάμαι δεν τον είχαν πάρει επειδή είχε πτυχίο edexcel proficiency.
Muchacho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι ξενοδοχεία είναι αυτά που λέτε αλλά σε συζητήσεις με άτομα του χώρου, πραγματικά χεστήκαν για το τι πιστοποιητικό έχεις γιατί από μόνο του δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα. Μία ολιγόλεπτη συζήτηση αρκεί για να καταλάβουν αν ο υποψήφιος έχει τα προσόντα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Muchacho 3
@zouve@ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Σε σχέση με το ΤΙΕ τι έχετε να πείτε; έχω ακούσει ότι και αυτό είναι σχετικά εύκολο!
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, @zouve@ είπε Σε σχέση με το ΤΙΕ τι έχετε να πείτε; έχω ακούσει ότι και αυτό είναι σχετικά εύκολο! Εύκολο είναι εφόσον δεν έχεις ικανότητες για να φτάσεις επίπεδο C1/C2 και θες να πάρεις ένα εύκολο πιστοποιητικό για αυτά τα επίπεδα χωρίς να σε ενδιαφέρει τυχόν αναγνώριση ή τι θα πουν οι εργοδότες. Εγώ δεν είμαι καλός στα αγγλικά, αλλά διαβάζοντας το σύστημα και το όλο concept εξέτασης του TIE, δεν μου αρέσει γενικώς και δεν θα έδινα για αυτό. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από Βασίλης_29
@zouve@ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Εύκολο είναι εφόσον δεν έχεις ικανότητες για να φτάσεις επίπεδο C1/C2 και θες να πάρεις ένα εύκολο πιστοποιητικό για αυτά τα επίπεδα χωρίς να σε ενδιαφέρει τυχόν αναγνώριση ή τι θα πουν οι εργοδότες. Εγώ δεν είμαι καλός στα αγγλικά, αλλά διαβάζοντας το σύστημα και το όλο concept εξέτασης του TIE, δεν μου αρέσει γενικώς και δεν θα έδινα για αυτό. Ενδιαφέρομαι για το C2 να το πάρω όσο ποιο αναίμακτα γίνεται είμαι σχετικός με τα Αγγλικά στο μεταπτυχιακό μου τα συγγράμματα είναι Αγγλόφωνα και γενικά λόγω δουλειάς και εργασιών συνέχεια διαβάζω Αγγλικά
Kevin2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 The NOCN Level 2 Award, Certificate and Diploma in Skills for Employment, Training and Personal Development are designed to provide an introduction to working in the following sectors.
Mba2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Στις 13/2/2019 στις 5:55 ΜΜ, poulmar11 είπε Γεια σας.θελω να δώσω για proficiency κ σκέφτομαι το. NOCN. Έχει δώσει κανείς;να μας πει κάτι παραπάνω?? Είναι πολύ φιλικό και Αγγλικό Πιστοποιητικό, άρα πιο αναγνωρίσιμο στην Ευρώπη με σύγκριση με το Michigan. 1
Fan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Παιδιά ντροπή! Πώς αναγνωρίζεται αυτό το πτυχίο ως proficiency? Βγήκαν τα αποτελέσματα πριν λίγες ημέρες και το πήρε φίλος μου που δεν είχε ούτε το lower. Έκανε προετοιμασία μόνο 2,5 μήνες. Ειδικά η προφορική εξέταση είναι επιπέδου δημοτικού. Ξεφτίλα. 1 1 1
Iliaskrs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, Fan είπε Παιδιά ντροπή! Πώς αναγνωρίζεται αυτό το πτυχίο ως proficiency? Βγήκαν τα αποτελέσματα πριν λίγες ημέρες και το πήρε φίλος μου που δεν είχε ούτε το lower. Έκανε προετοιμασία μόνο 2,5 μήνες. Ειδικά η προφορική εξέταση είναι επιπέδου δημοτικού. Ξεφτίλα. Πες τα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα