Muchacho Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Έχετε να προτείνετε κάποια βιβλία για την προετοιμασία εξετάσεων του NOCN?
TehJoHnX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 52 λεπτά πριν, Muchacho είπε Έχετε να προτείνετε κάποια βιβλία για την προετοιμασία εξετάσεων του NOCN? Succeed in NOCN 8 Practice Examinations for the NOCN
APPLEGEEK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, TehJoHnX είπε Succeed in NOCN 8 Practice Examinations for the NOCN Υπάρχει Λίνκ online? Free
APPLEGEEK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 ειδα και τα ΤΕΣΤ δειγματα... εχει παρει κανεις απο εδω c2?
Haldol Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ειδα και τα ΤΕΣΤ δειγματα... εχει παρει κανεις απο εδω c2? Γενικά κι αόριστα C2 ή το NOCN;
APPLEGEEK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Γενικά κι αόριστα C2 ή το NOCN; για το NOCN ναι...ειδα κατι δειγματα τεστ , δεν το λες και ευκολο- ειδικα στα προφορικα 6 ώρες πριν, Muchacho είπε Έχετε να προτείνετε κάποια βιβλία για την προετοιμασία εξετάσεων του NOCN? http://www.examsesol.gr/?page=7 παρε τεστ...φρικη και καλη τυχη εαν ειναι αυτο το ευκολο. Στις 17/3/2019 στις 4:41 ΜΜ, RasAlGhul είπε Το εδωσα το Δεκεμβριο με 1 μηνα διαβασμα. Δεν γνωριζω το επιπεδο σου αλλά συμφωνα με την συχνοτητα που ερχομαστε σε επαφη με τα αγγλικά σε καθημερινη βαση, αμφιβαλλω οτι θα δυσκολευτεις. Απλα αγορασε τα βιβλια για εξασκηση στη θεματολογια εξετασης . Αν δεν το χεις πολυ με το προφορικό μπορεις να κανεις καποια μαθήματα ωστόσο τα θεματα συζητησης ειναι αρκετα απλά και καθημερινα. Μεγαλο συν το ότι δεν εχει GV ή Use of English Part. Επισης στην Ελλαδα δεν θα εχεις θέμα, αναγνωριζεται παντου. Καλή επιτυχια! φιλε μου ωραιος πηρες το C2?
TehJoHnX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε για το NOCN ναι...ειδα κατι δειγματα τεστ , δεν το λες και ευκολο- ειδικα στα προφορικα Αν δεις του Cambridge ή του Michigan είναι πολύ πιο δύσκολα, π.χ δίνεται ένα θέμα, εσύ με το δεύτερο άτομο έχετε διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό και λογομαχείτε μέχρι να υποχωρήσει κάποιος και να συμφωνήσετε και όλο αυτό πάει συνήθως 30+ λεπτά (αν και όταν μπεις μέσα δεν καταλαβαινεις πότε ξεκίνησες και πότε τελείωσες) και μέσα σε λίγα λεπτά πρέπει να σκεφτείς πως θα εκφράσεις τα επιχειρήματα που σου δίνει, να μην τα πεις ίδια. Του NOCN ήταν πολύ πιο άπλες ερωτήσεις και σε στυλ διάλογος με τον εξεταστή, είχε κάτι παρόμοιο με το Michigan άλλα το έκανες με τον εξεταστή πολύ πιο σύντομα. Εγώ είχα προετοιμαστει για Michigan και NOCΝ, τα τεστ του NOCN μου φαινοντουσαν πολύ πιο εύκολα από τα άλλα, και τελικά επέλεξα να δώσω αυτό ώστε να μην έχω τον κίνδυνο να κοπώ. Βεβαία η προετοιμασία και τα σχετικά όλα σε φροντιστήριο, αν είσαι μόνος σου είναι δύσκολα, έχεις δίκιο. Έκτος από αυτά τα βιβλία που έχουν τεστ, πρέπει να πάρεις γραμματικής και λεξιλογίου. Πχ Mastermind Grammar και κάποιο companion. 1 1
APPLEGEEK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Αν δεις του Cambridge ή του Michigan είναι πολύ πιο δύσκολα, π.χ δίνεται ένα θέμα, εσύ με το δεύτερο άτομο έχετε διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό και λογομαχείτε μέχρι να υποχωρήσει κάποιος και να συμφωνήσετε και όλο αυτό πάει συνήθως 30+ λεπτά (αν και όταν μπεις μέσα δεν καταλαβαινεις πότε ξεκίνησες και πότε τελείωσες) και μέσα σε λίγα λεπτά πρέπει να σκεφτείς πως θα εκφράσεις τα επιχειρήματα που σου δίνει, να μην τα πεις ίδια. Του NOCN ήταν πολύ πιο άπλες ερωτήσεις και σε στυλ διάλογος με τον εξεταστή, είχε κάτι παρόμοιο με το Michigan άλλα το έκανες με τον εξεταστή πολύ πιο σύντομα. Εγώ είχα προετοιμαστει για Michigan και NOCΝ, τα τεστ του NOCN μου φαινοντουσαν πολύ πιο εύκολα από τα άλλα, και τελικά επέλεξα να δώσω αυτό ώστε να μην έχω τον κίνδυνο να κοπώ. Βεβαία η προετοιμασία και τα σχετικά όλα σε φροντιστήριο, αν είσαι μόνος σου είναι δύσκολα, έχεις δίκιο. Έκτος από αυτά τα βιβλία που έχουν τεστ, πρέπει να πάρεις γραμματικής και λεξιλογίου. Πχ Mastermind Grammar και κάποιο companion. καλα με διαβασμα λογικα 8α τα καταφερω, απο την αλλη δεν εχει κανενα νοημα. απο το 1994 δουλευω σε multi national εταιριες χωρις κανενα θεμα. σε πελατες απανταμε συνηθως πολυ απλα και κατανοητα internally στελνουμε κανονικα εμαιλ- οποτε μονο για την παρτι μου θα το εκανα ευχαριστω 1
Metal Heart Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Στις 24/3/2019 στις 1:04 ΜΜ, Muchacho είπε Έχετε να προτείνετε κάποια βιβλία για την προετοιμασία εξετάσεων του NOCN? Η γνώμη μου είναι να αποφύγεις τα βιβλία του Μπέτση. Το βιβλίο του Γρίβα για NOCN είναι πολύ πιο προσεγμένο.
RasAlGhul Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 22 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε για το NOCN ναι...ειδα κατι δειγματα τεστ , δεν το λες και ευκολο- ειδικα στα προφορικα http://www.examsesol.gr/?page=7 παρε τεστ...φρικη και καλη τυχη εαν ειναι αυτο το ευκολο. φιλε μου ωραιος πηρες το C2? Ναι το πήρα. Επίσης παιδιά μην τρελαίνεστε. Είναι πιο εύκολο από ότι φαίνεται. Ειδικά στο προφορικό νόμιζα οτι θα έχω περασει οριακά και αντι αυτου πήρα distinction! Να έχετε στο νου σας οτι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με οτι συνεπαγεται αυτο. Ενδεικτικά στην αιθουσα που εδινα ημουν απο τους μικρότερους και ειμαι 27... Αν έχετε μια σχετική εξοικείωση με τη γλώσσα (ταινίες-σειρες με αγγλικους υποτιτλους, ξενογλωσσα βιβιλια, ακομα και η καθημερινή περιήγηση στο internet μετραει ) πάρτε αυτά https://www.skroutz.gr/books/16568326.8-PRACTICE-EXAMINATION-FOR-THE-NOCN-C2-Student-s-Book.html, https://www.skroutz.gr/books/16568323.8-PRACTICE-EXAMINATION-FOR-THE-NOCN-C2-Teacher-s-book.html, https://www.skroutz.gr/books/16568329.8-PRACTICE-EXAMINATION-FOR-THE-NOCN-C2-CD-CLASS.html και είστε έτοιμοι. Αν θεωρειτε οτι δεν το εχετε, κανετε λιγη εξασκηση με καποιο αδερφο-φιλο-γνωστο που το εχει με τη γλωσσα. Σε καθε περιπτωση πιστευω οτι δεν αξιζει να πληρωσετε φροντιστηρια (για το NOCN τουλαχιστον).
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, RasAlGhul είπε Ναι το πήρα. Επίσης παιδιά μην τρελαίνεστε. Είναι πιο εύκολο από ότι φαίνεται. Ειδικά στο προφορικό νόμιζα οτι θα έχω περασει οριακά και αντι αυτου πήρα distinction! Να έχετε στο νου σας οτι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με οτι συνεπαγεται αυτο. Ενδεικτικά στην αιθουσα που εδινα ημουν απο τους μικρότερους και ειμαι 27... Αν έχετε μια σχετική εξοικείωση με τη γλώσσα (ταινίες-σειρες με αγγλικους υποτιτλους, ξενογλωσσα βιβιλια, ακομα και η καθημερινή περιήγηση στο internet μετραει ) πάρτε αυτά https://www.skroutz.gr/books/16568326.8-PRACTICE-EXAMINATION-FOR-THE-NOCN-C2-Student-s-Book.html, https://www.skroutz.gr/books/16568323.8-PRACTICE-EXAMINATION-FOR-THE-NOCN-C2-Teacher-s-book.html, https://www.skroutz.gr/books/16568329.8-PRACTICE-EXAMINATION-FOR-THE-NOCN-C2-CD-CLASS.html και είστε έτοιμοι. Αν θεωρειτε οτι δεν το εχετε, κανετε λιγη εξασκηση με καποιο αδερφο-φιλο-γνωστο που το εχει με τη γλωσσα. Σε καθε περιπτωση πιστευω οτι δεν αξιζει να πληρωσετε φροντιστηρια (για το NOCN τουλαχιστον). Εγώ μεγάλωσα έξω ,στην εργασία μου εμαιλ μόνο αγγλικά σε μερικές κάθε μέρα με πελάτες Άγγλους κτλ. Πάλι μου φάνηκε δύσκολο..ίσως θέλω εξάσκηση
RasAlGhul Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Εγώ μεγάλωσα έξω ,στην εργασία μου εμαιλ μόνο αγγλικά σε μερικές κάθε μέρα με πελάτες Άγγλους κτλ. Πάλι μου φάνηκε δύσκολο..ίσως θέλω εξάσκηση Φιλε μου εσυ εισαι αστερι μπροστα μου. Μην μου αγχωνεσαι γιατι το χεις παρει ηδη
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, RasAlGhul είπε Φιλε μου εσυ εισαι αστερι μπροστα μου. Μην μου αγχωνεσαι γιατι το χεις παρει ηδη Μην το λες. Οι Άγγλοι δεν μιλάνε όλοι καλά αγγλικά ...δέκα χρόνια τους έφαγα στην μάπα . Ιρλανδοί , Αμερικάνοι πιο χάλια αγγλικά. Είναι και ανάλογα την περιοχή μάλλον . Δεν ξέρω εάν αξίζει να δοκιμάσω καν να το πάρω γιατί όλες της εργασίες που δουλεύω από το 1994 δεν το ζητάνε. Απλά μπαίνω μιλάω ααγλκκα ακούνε προφορά , βλέπουν ότι είμαι οκ και τέλος.
Iliaskrs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Όσοι δινετε NOCN κ έχετε στοιχειώδης γνώσεις μην φοβάστε 99% θα το περάσετε.Έχουν δώσει αρκετοί γνωστοί μου με χαμηλό έως μέτριο επίπεδο και το έχουν περάσει όλοι.
kourtembeu Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έτυχε , έχω δουλέψει σε 5 ξενοδοχεία όλα 5 άστερα (και στο παρόν που δουλεύω πλέον μόνιμα) σε ένα κλάδο που αν έπρεπε κάπου να μου το ζητήσουν θα ήταν εδώ και δεν μου ζητήθηκε ποτέ. Μην λέτε υπερβολές. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από kourtembeu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα