Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το εδωσα το Δεκεμβριο με 1 μηνα διαβασμα. Δεν γνωριζω το επιπεδο σου αλλά συμφωνα με την συχνοτητα που ερχομαστε σε επαφη με τα αγγλικά σε καθημερινη βαση, αμφιβαλλω οτι θα δυσκολευτεις. Απλα αγορασε τα βιβλια για εξασκηση στη θεματολογια εξετασης . Αν δεν το χεις πολυ με το προφορικό μπορεις να κανεις καποια μαθήματα ωστόσο τα θεματα συζητησης ειναι αρκετα απλά και καθημερινα. Μεγαλο συν το ότι δεν εχει GV ή Use of English Part. Επισης στην Ελλαδα δεν θα εχεις θέμα, αναγνωριζεται παντου. Καλή επιτυχια!

Δημοσ.

Απλα μην το δωσεις φιλε.Μην ακους αυτους που λενε αναγνωριζεται απο ασεπ,ειναι εγκυρο κτλ.Τα ιδια λεγανε και για το edi,το οποιο πεθανε 3-4 χρονια πριν.Επελεξε Michigan!

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 5:55 ΜΜ, poulmar11 είπε

Γεια σας.θελω να δώσω για proficiency κ σκέφτομαι το. NOCN. Έχει δώσει κανείς;να μας πει κάτι παραπάνω??

Final goal is to tutor?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Metal Heart είπε

Το EDI εξακολουθεί να αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ.

Θα το θέσω διαφορετικά,αύριο πας στον ιδιωτικό τομέα και αναζητείς εργασία.Ας πούμε οτι η δουλεία σου απαιτεί καποιο πτυχίο αγγλικών και χρήση των αγγλικών,όχι μόνο σε επίπεδο συνεννόησης.Θα προσβληθεί μόνο ένας.Ο εργοδότης λοιπόν έχει 10 βιογραφικά εκ των οποίων το 1 ειναι michigan κ τα 9 είναι edi η nocn που έχει πάρει και αυτός που δεν ξέρει να γράψει ούτε μια πρόταση.Ποιόν νομίζεις ότι θα επιλέξει?

• Confused 2
Δημοσ.

Είναι πιο εύκολο από το Michigan σε όλους τους τομείς, ακόμα και στα προφορικά δεν χρειάζεται 2ο άτομο όπως στο Michigan...και εφόσον αναγνωριζεται δεν βρίσκω λόγο να μην το δώσεις. Σταμάτησε να επικρατεί αυτό που δίνανε όλοι Cambridge και Michigan, έχουν βγει διάφορα ώστε  να προσαρμοζονται στις ανάγκες και στις δυνατότητες σου.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Θα το θέσω διαφορετικά,αύριο πας στον ιδιωτικό τομέα και αναζητείς εργασία.Ας πούμε οτι η δουλεία σου απαιτεί καποιο πτυχίο αγγλικών και χρήση των αγγλικών,όχι μόνο σε επίπεδο συνεννόησης.Θα προσβληθεί μόνο ένας.Ο εργοδότης λοιπόν έχει 10 βιογραφικά εκ των οποίων το 1 ειναι michigan κ τα 9 είναι edi η nocn που έχει πάρει και αυτός που δεν ξέρει να γράψει ούτε μια πρόταση.Ποιόν νομίζεις ότι θα επιλέξει?

ποτε δεν μου ζητσαν καν LOWER σε καμια εργασια που εχω παει. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ποτε δεν μου ζητσαν καν LOWER σε καμια εργασια που εχω παει. 

Αρκετές ζητάνε πλέον,ανάλογα τον τομέα βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Αρκετές ζητάνε πλέον,ανάλογα τον τομέα βέβαια.

τωρα μολις πηγα σε θεση Mid - Manager /  Service Delivery / Level manager , τιποτα....δεν ειπαν για lower-

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν ζητησαν κατι τετοιο, το λεει στην αγγελια αλλα δεν ειπαν να φερω κατι .

εννοιται καλυτερα να το εχεις ...παρτε το 

Επεξ/σία από APPLEGEEK
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε

Είναι πιο εύκολο από το Michigan σε όλους τους τομείς, ακόμα και στα προφορικά δεν χρειάζεται 2ο άτομο όπως στο Michigan...και εφόσον αναγνωριζεται δεν βρίσκω λόγο να μην το δώσεις. Σταμάτησε να επικρατεί αυτό που δίνανε όλοι Cambridge και Michigan, έχουν βγει διάφορα ώστε  να προσαρμοζονται στις ανάγκες και στις δυνατότητες σου.

Σωστά,αλλα άλλη βαρύτητα έχει το michigan,cambridge κ άλλη όλα τα άλλα.Μην ξεχνάς ότι πίσω απο τα δύο  διπλώματα υπάρχουν δύο μεγάλα πανεπιστήμια.

1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

τωρα μολις πηγα σε θεση Mid - Manager /  Service Delivery / Level manager , τιποτα....δεν ειπαν για lower-

Έτυχε φίλε..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Σωστά,αλλα άλλη βαρύτητα έχει το michigan,cambridge κ άλλη όλα τα άλλα.Μην ξεχνάς ότι πίσω απο τα δύο  διπλώματα υπάρχουν δύο μεγάλα πανεπιστήμια.

Έτυχε φίλε..

43 ειμαι εχω αλαξει πολλες δουλειες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...