Acmilangr2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Το ιδανικο δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη το καλυτερο setup το εχει ο Μιλανεζος ο οποιος ποτε δεν εγραψε για 144fps ειναι ικανοποιημενος και με 70-80 και δεν εχει αδικο. Τι καλύτερο setup μωρέ και αυτός. Με i5 που πάει τώρα ο Νουμπας ;
Arkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Τι καλύτερο setup μωρέ και αυτός. Με i5 που πάει τώρα ο Νουμπας ; Τι i5 τι i7 σε 4K την καρτα την παει τραινο ο 8600k σου.
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Στις 13/2/2019 στις 4:31 ΜΜ, ampalaea4 είπε Καλησπερα σε ολους! Ειμαι παλιος gamer (37 ετων...), ξεκινησα με το μαγικο Sony game gear και το Atari! Στη συνεχεια playstation 1, μεχρι που πηρα το πρωτο μου PC, ενα Pentium 4 (με δραχμες παρακαλω! ). Θυμαμαι που παιζαμε τοτε σε αναλυση 1024 χ 768! Μετα ηρθε το 1920 x 1080 και η διαφορα ηταν τρομερη! Τα graphics settings ηταν ενα τιποτα μπροστα στην αναλυση... δηλαδη, με lowest settings στα 1920χ1080 ειχες τρομερα καλυτερη ποιοτητα απο οτι σε highest settings με 1024χ768! Αραγε ισχυει το ιδιο και το να πας σε 4κ απο 1920χ1080? Εχει καιρο τωρα που το σκεφτομαι αλλα ειναι σημαντικο το κοστος. Πρεπει να αλλαξω και οθονη (τηλεοραση στη δικη μου περιπτωση) αλλα και καρτα γραφικων... αυτη τη στιγμη ειμαι με: Intel core i5 6600k, Nvidia 970 4gb, 8GB DDR4 RAM, MSI Z170A GAMING M5 (Mobo) και εχω μια 40" Samsung TV για monitor (Ηταν η καλυτερη για gaming tv, την ειχα παρει ακριβα σε σχεση με αλλες 40" 1080p). Τωρα σκεφτομαι να παρω μια 4κ gaming tv και επισης να αλλαξω και καρτα γραφικων... μιλαμε περιπου για 900-1000 ευρω... Το θεμα ειναι αξιζει? Εχει αρκετη διαφορα στη ποιοτητα της εικονας? (γνωριζω το θεμα αποστασης - tv, και ειμαι στο 1,5 μετρο αποσταση). Μηπως να περιμενω να πεσουν κι αλλο οι τιμες? (θα πεσουν αραγε?) Το game gear ηταν της θρυλικης sega no offense 1
panther_512 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Στις 1/3/2019 στις 3:24 ΜΜ, firepc είπε ναι εννοειται Ηδη κανουμε προοδο. Απο 1080ti που ηθελε το 4Κ gaming πριν καποια χρονια (800€) πηγαμε στη 2080ti των €1400 Σε 1,5 χρονο εγω υπολογιζω θα παιζουν ολοι 4Κ με την καρτα του επεξεργαστη Εξαρτάται τί εννοεί και τί καταβαίνει ο καθένας μας. Εγώ εννοώ mid-range κάρτες γραφικών σε 4Κ ανάλυση, με ότι απόδοση έχει μία mid-range κάρτα γραφικών σήμερα σε 1080p/1440p. Σε 2 γενιές το θεωρώ βέβαιο. Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο θα κοστίζουν αυτές οι mid-range κάρτες, διότι έχουμε ένα συνεχές ανοδικό trend.
D.Luffy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/3/2019 στις 12:11 ΜΜ, Arkin είπε Θέλει 2080ti το 4k αυτή τη στιγμή στα πολυ βαριά παιχνίδια. Εάν μιλάμε για maxed out settings στα 60 fps, ούτε η 2080Ti δεν είναι αρκετή για τους σημερινούς τίτλους. Πχ στο RE2 remake (που η μηχανή γραφικών είναι πολύ ελαφριά) πετυχαίνω σταθερό 60άρι μόνο αν κατεβάσω το volumetric lighting. Στο Metro Exodus αρχικά είχα σταθερά 60 με DLSS και Ultra quality... μέχρι που ξεκίνησα ένα βραδυνό firefight με πολλούς npc's και flashlights και άρχισαν σημαντικές πτώσεις. Για τίτλους 2-3 χρόνων, δεν υπάρχει πρόβλημα πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Για να γίνει mainstream το 4Κ στο PC θέλουμε ακόμα 2 γενιές τουλάχιστον όπως είπε και ο panther πιο πάνω. Λογικά η επόμενη flagship gpu θα μπορεί να τα βγάλει πέρα σχετικά εύκολα και μετά από αυτήν, θα ακολουθήσουν και οι midrange... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από D.Luffy
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Εάν μιλάμε για maxed out settings στα 60 fps, ούτε η 2080Ti δεν είναι αρκετή για τους σημερινούς τίτλους. Πχ στο RE2 remake (που η μηχανή γραφικών είναι πολύ ελαφριά) πετυχαίνω σταθερό 60άρι μόνο αν κατεβάσω το volumetric lighting. Στο Metro Exodus αρχικά είχα σταθερά 60 με DLSS και Ultra quality... μέχρι που ξεκίνησα ένα βραδυνό firefight με πολλούς npc's και flashlights και άρχισαν σημαντικές πτώσεις. Για τίτλους 2-3 χρόνων, δεν υπάρχει πρόβλημα πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Για να γίνει mainstream το 4Κ στο PC θέλουμε ακόμα 2 γενιές τουλάχιστον όπως είπαν και άλλα άτομα πιο πάνω. Λογικά η επόμενη flagship gpu θα μπορεί να τα βγάλει πέρα σχετικά εύκολα και μετά από αυτήν, θα ακολουθήσουν και οι midrange... εγώ θυμάμαι ότι στο RE2 είχα 70-90fps συνέχεια. Το μεγάλο πρόβλημα σε 4K είναι ότι χρειάζεται freesync/gsync ώστε να μην σε ενοχλεί ακόμα και αν πέσει κάτω απο τα 60fps.Επίσης σε τέτοια ανάλυση το antialing είναι περιττό και τρώει πολλούς πόρους. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2
D.Luffy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε εγώ θυμάμαι ότι στο RE2 είχα 70-90fps συνέχεια. Το μεγάλο πρόβλημα σε 4K είναι ότι χρειάζεται freesync/gsync ώστε να μην σε ενοχλεί ακόμα και αν πέσει κάτω απο τα 60fps.Επίσης σε τέτοια ανάλυση το antialing είναι περιττό και τρώει πολλούς πόρους. Εγώ είχα σταθερό 60άρι (maxed out με TAA) σε ανοιχτές περιοχές όπως στην κεντρική είσοδο του αστ. τμήματος. Όμως σε μερικές κλειστοφοβικές περιοχές με flashlight (πχ στο corridor που οδηγεί στο East Office στο ισόγειο) και νερό στο πάτωμα, παρατήρησα πτώσεις κάτω του 60. Όχι κάτι τραγικό, ένα ελαφρύ "σπάσιμο" αλλά όπως και να χει... δεν ήταν locked.
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Εγώ είχα σταθερό 60άρι (maxed out με TAA) σε ανοιχτές περιοχές όπως στην κεντρική είσοδο του αστ. τμήματος. Όμως σε μερικές κλειστοφοβικές περιοχές με flashlight (πχ στο corridor που οδηγεί στο East Office στο ισόγειο) και νερό στο πάτωμα, παρατήρησα πτώσεις κάτω του 60. Όχι κάτι τραγικό, ένα ελαφρύ "σπάσιμο" αλλά όπως και να χει... δεν ήταν locked. Το "σπάσιμο" αυτό δεν είναι ελαφρύ βασικά γιατί στο ρίχνει στα 30fps , είναι πραγματικό σπάσιμο νεύρων!
D.Luffy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Το "σπάσιμο" αυτό δεν είναι ελαφρύ βασικά γιατί στο ρίχνει στα 30fps , είναι πραγματικό σπάσιμο νεύρων! Έχω την εντύπωση ότι το RE2 είναι triple buffered με V-sync On και δεν πέφτει στα 30. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε, μπορεί να κάνω και λάθος... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από D.Luffy
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Έχω την εντύπωση ότι το RE2 είναι triple buffered με V-sync On και δεν πέφτει στα 30. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε, μπορεί να κάνω και λάθος... Μπορεί, τότε λογικά θα πέφτει στα 45fps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα