Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι κάθεστε όλοι και κράζετε την LG επειδή δεν σας αρέσουν οι συσκευές της, δεν τις βρίσκετε ποιοτηκές κτλ, είναι πραγματικά θλιβερό γεγονός. Η αγορά είναι ελεύθερη, πάρτε ό,τι θέλετε και απλά μην κοιτάξετε ποτέ την LG. Εγώ προσωπικά είμαι κάτοχος G4 και G6 και τα έχω λατρέψει (Απ' ποιότητα κατασκευής μέχρι και επιδόσεις). Πριν ορμήσετε ορισμένοι πάνω μου θα σας πω, πως έχω περάσει και απ΄ Samsung και Apple, ποτέ όμως δεν έκατσα να κράξω καμιά εταιρία. Αλλά για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη δεν έβγαλε μόνο η LG προβλήματα στις συσκευές της. Τώρα το τι specs φοράει η κάθε συσκευή και το τι ζητάει η αγορά ειναι άλλη ιστορία. Μυαλωμένοι ανθρώποι είστε, κάντε έρευνα αγοράς και πάρτε αυτό που σας κάνει. Δεν σας αρέσει το line-up της LG, κοιτάτε παρακάτω.

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

Καταρχίν ρε στους φίλους σου.

Δευτέρων βλακείες λες εσύ.

Στα .... μου τι έχει το V30 δεν μιλαμε γι αυτό.

Αν ήταν άριστα θα πούλαγαν.

Προσωπικά το είχα και ήταν κάτω του μετρίου. ips , μονόκαρτο το δίκαρτο πήγαινε στα 500 € , 3000 μπαταρία κακή ποιότητα υλικών στο πίσω μέρος.

και παλι, τι λες ρε μεγαλε!

Μπαινεις εδω, μου κανεις παραθεση το μηνυμα μου που αναφερω 3 συσκευες, πετας την κουταμαρα σου απλα σαν πυροτεχνημα, και απαιτεις να σε σεβαστω? σεβομαι αυτους που μιλανε σωστα, και με επιχειρηματα, οι υπολοιποι δεν εχετε δικαιωμα να απαιτειτε αναλογο σεβασμο εφοσον δεν τον δειχνετε.

Η LG ξεφτιλισε νωρις τις τιμες στις ναυαρχιδες της και ηταν VFM απο πολυ νωρις! τοτε που επαιρνες το G6 στα 350 δεν εβρισκες αναλογο κινητο με τοσα θετικα.

ΤΕΛΕΙΟ κινητο δεν υπαρχει, υπαρχει αυτο που σε καλυπτει στα πιο πολλα!! ΟΛΑ εχουν κατι που θα σου λειπει. 

Το G6 Λοιπον αφου αυτο θες, ηταν πολυ καλο για την τιμη του απο ενα σημειο και επειτα.

Το V30 που επισης επεσε νωρις ειναι ΑΚΟΜΑ αριστη επιλογη με τιμη εδω και πολλους μηνες κατω απο 200 ευρω απο αλλες ναυαρχιδες και ειναι ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ!

οπως λεει και ο φιλος απο πανω, μερικοι εχετε απωθημενα και μπαινετε εδω να εκτονωθειτε, αλλα ειναι πραγματικα καταντια!

Δε διαφωνω για τα booloops, για τις ελλειψεις κλπ, αλλα ολα ειναι σχετικα, και σε αυτα που λεω, εχοντας δουλεψει παααρα πολλα κινητα, μεταξυ αυτων τα 

G5, Galaxy S8+, LG G6, HTC U11, Note 8, OP 5T, Μate 10 pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, ΟΡ 6Τ, τα τελευταια χρονια, επιμενω οτι γραφεις πυροτεχνημα, με εμπαθεια, απλα για να πεις. 

Επεξ/σία από Nikolas7_7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fool me once shame on you, fool me twice shame on me. Για μενα απο την στιγμη που τα G3, G4, G5, GFlex 2, Nexus 5x, V10 και V20 βγηκαν εν μερη προβληματικα τοτε οποιαδηποτε επομενη συσκευη=πειραμα. Και για οσους καυχιουνται τις χαμηλες τιμες σε σχεση με τα χαρακτηριστικα, να εχουν υποψιν οτι η κατακορυφη πτωση των τιμων μετα απο λιγους μηνες ενσωματωνει ακριβως το ρισκο ελαττωματος των συσκευων αυτης της εταιρειας. Αν ηταν ολα καλα τοτε οι συσκευες της θα ακολουθουσαν την πορεια των τιμων της Samsung και της Huawei...Δεν θα ηταν χαζοι ωστε να πωλουν τοσο φθηνα αν δεν υπηρχε λογος..

Επεξ/σία από o-xristos
Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 5:03 ΜΜ, Fulgore είπε

Υποψη αλλα και το G6 εβγαλε σημαδια software bootloop για κατοχους cosmote αν το ψαξεις λιγο παραπανω.

Επισης για την ποιοτητα κατασκευης σαν κατοχος του G6 θα θυμασαι φανταζομαι οτι το κινητο δεν ειχε καν τον ιδιο τυπο gorilla glass μπρος και πισω,αρα ουτε αυτο λεει κατι.

Τελος στα παραπανω που αναφερεις,να προσθεσω οτι η κεντρικη της καμερα ειναι απλα μετρια για δεδομενα ναυαρχιδας,στις αναβαθμισεις ειναι απο τις χειροτερες του χωρου και το skin της ειναι απλα τραγικο(γιαυτο εχεις τα μικρο κολληματα).

Απο εκει προκυπτει και η χαμηλη τους τιμη και η απαξιωση που τρωνε τοσο συντομα.

Αν ψαξεις να δεις νουμερα του 2018,η LG ειχε τις μεγαλυτερες απωλειες απο ολους με κοντα 25%.

Καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε, το G6 δεν έχει κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, ακούστηκε για το G7 και μόνο για όσους έχουν Cosmote.

Το αν δεν σου αρέσει η LG είναι δικαίωμά σου, το να παραπληροφορείς είναι άδικο, επειδή όμως δεν είμαι μέτοχος της LG και επειδή έχω G6 και σκέφτομαι να πάω σε Cosmote, θα ήθελα να μου παραθέσεις το λινκ που λέει αυτά που ισχυρίζεσαι.

Όσο για το G8, και μόνο που επιτέλους έβαλε OLED οθόνη και κράτησε SD card, 3.5jack & Radio FM, είναι ένας καλός λόγος να αντικαταστήσει το G6 μου (μόλις πέσει λίγο η τιμή :) ).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alfagama είπε

Καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε, το G6 δεν έχει κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, ακούστηκε για το G7 και μόνο για όσους έχουν Cosmote.

Το αν δεν σου αρέσει η LG είναι δικαίωμά σου, το να παραπληροφορείς είναι άδικο, επειδή όμως δεν είμαι μέτοχος της LG και επειδή έχω G6 και σκέφτομαι να πάω σε Cosmote, θα ήθελα να μου παραθέσεις το λινκ που λέει αυτά που ισχυρίζεσαι.

Όσο για το G8, και μόνο που επιτέλους έβαλε OLED οθόνη και κράτησε SD card, 3.5jack & Radio FM, είναι ένας καλός λόγος να αντικαταστήσει το G6 μου (μόλις πέσει λίγο η τιμή :) ).

Εχεις δικιο κατα λαθος εγραψα το G6 για τα περι software bootloop μιας και αφορουσαν το G7,αλλα στα υπολοιπα που αναφερω ετσι ακριβως ειναι αρα δεν παραπληροφορω καποιος για κατι αλλο.

Και διαφορετικο gorilla glass μπρος και πισω,και κατωτερη εκδοση για μας εδω στην Ευρωπη σε σχεση με το εξωτερικο,και απο ενημερωσεις χαλια μαυρα(καλοκαιρι του 2018 πηρε Android 8 και λιγους μηνες μετα βγηκε Android 9...),παλιοτερος επεξεργαστης και κατωτερη κεντρικη καμερα και selfie και παει λεγοντας.

Τουλαχιστον δεν ειχε notch και ειχε μεγαλυτερη μπαταρια απο το επομενο G7.

Δημοσ.

Αγαπω LG, στα ψυγεια, στα πλυντηρια ρουχων και στις OLED TV. Στα κινητα ειναι μεγαλη μουφα, απο Interface εως τα bootloops.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

και παλι, τι λες ρε μεγαλε!

Μπαινεις εδω, μου κανεις παραθεση το μηνυμα μου που αναφερω 3 συσκευες, πετας την κουταμαρα σου απλα σαν πυροτεχνημα, και απαιτεις να σε σεβαστω? σεβομαι αυτους που μιλανε σωστα, και με επιχειρηματα, οι υπολοιποι δεν εχετε δικαιωμα να απαιτειτε αναλογο σεβασμο εφοσον δεν τον δειχνετε.

Η LG ξεφτιλισε νωρις τις τιμες στις ναυαρχιδες της και ηταν VFM απο πολυ νωρις! τοτε που επαιρνες το G6 στα 350 δεν εβρισκες αναλογο κινητο με τοσα θετικα.

ΤΕΛΕΙΟ κινητο δεν υπαρχει, υπαρχει αυτο που σε καλυπτει στα πιο πολλα!! ΟΛΑ εχουν κατι που θα σου λειπει. 

Το G6 Λοιπον αφου αυτο θες, ηταν πολυ καλο για την τιμη του απο ενα σημειο και επειτα.

Το V30 που επισης επεσε νωρις ειναι ΑΚΟΜΑ αριστη επιλογη καθως απο περισυ ηταν σε αυτα τα λεφτα σχεδον που ειναι και τωρα και ειναι ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ!

οπως λεει και ο φιλος απο πανω, μερικοι εχετε απωθημενα και μπαινετε εδω να εκτονωθειτε, αλλα ειναι πραγματικα καταντια!

Δε διαφωνω για τα booloops, για τις ελλειψεις κλπ, αλλα ολα ειναι σχετικα, και σε αυτα που λεω, εχοντας δουλεψει παααρα πολλα κινητα, μεταξυ αυτων τα 

G5, Galaxy S8+, LG G6, HTC U11, Note 8, OP 5T, Μate 10 pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, ΟΡ 6Τ, τα τελευταια χρονια, επιμενω οτι γραφεις πυροτεχνημα, με εμπαθεια, απλα για να πεις. 

Ρε παιδάκι θρασυδηλο και με μεγάλη γλώσσα που βλέπω να στην κόβω σύντομα , το είχα το κινητό και ήταν μια μετριότητα .

Δημοσ.
8 ώρες πριν, o-xristos είπε

Fool me once shame on you, fool me twice shame on me. Για μενα απο την στιγμη που τα G3, G4, G5, GFlex 2, Nexus 5x, V10 και V20 βγηκαν εν μερη προβληματικα τοτε οποιαδηποτε επομενη συσκευη=πειραμα. Και για οσους καυχιουνται τις χαμηλες τιμες σε σχεση με τα χαρακτηριστικα, να εχουν υποψιν οτι η κατακορυφη πτωση των τιμων μετα απο λιγους μηνες ενσωματωνει ακριβως το ρισκο ελαττωματος των συσκευων αυτης της εταιρειας. Αν ηταν ολα καλα τοτε οι συσκευες της θα ακολουθουσαν την πορεια των τιμων της Samsung και της Huawei...Δεν θα ηταν χαζοι ωστε να πωλουν τοσο φθηνα αν δεν υπηρχε λογος..

Χρηστο επιτρεψε μου να διαφωνησω. Οι παλιοι λεγανε, καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα. Θεωρω λοιπον οτι εκει οφειλεται η πτωση της τιμης, ωστε να τραβηξει κοσμο, παρα στο ενδεχομενο προβληματος, που ηταν ενα συγκεκριμενο και το εφτιαξε.

Εξαλλου το να κρατησει ψηλα την τιμη θα την εκανε απλα HTC, δηλαδη εντελως χαλια.

Στην τελικη, το να πουλας συσκευες, και σαν ογκο, εχει αξια, ακομα και οικονομικη, στα χρηματοοικονομικα σου μεγεθη, στο οτι μπαινεις σε σπιτια και σε ξερει ο κοσμος κλπ. Αν ρωτησεις εξω για LG ολο και καποιος θα εχει, htc θα σου πουν, υπαρχει ακομα? και ας ειναι ποιοτικη.

Οπως ανεφερα ειχα αρκετα κινητα τα τελευταια χρονια, και αρκετα πιο πριν.

Την εποχη του G2 που ηταν το κινητο που την ανεδειξε, δεν υπηρχε τετοιος ανταγωνισμος οπως σημερα...και πετυχε. ΠΡοσωπικα τοτε δε μου αρεσαν τα LG Κυριως λογω μενου καμερας και αλλων ελλειψεων, θεωρουσα τα sony Πιο τιμια επιλογη και πιο πληρη.

Στη συνεχεια εβγαλε τα προβληματα που λες.. Παρολα αυτα ειναι απο τις εταιρειες που παλεψαν να τα διορθωσουν. Εγω πηρα 2 G5 και δεν ειχαν κανενα θεμα, πηρα 2 G6, το ενα κοντευει χρονο, κανενα προβλημα, πηρα 2 V30, το ενα κοντευει χρονο επισης, κανενα προβλημα. 

Το G6 λοιπον, για τα λεφτα του περισυ ηταν τιμιο πολυ, πληρεστατο και με καλο σερβις Ελλαδα (γιατι η HTC πχ δεν εχει ελλαδα). 

Το V30 ηταν ναυαρχιδα, ηταν το κινητο που θα επρεπε να ειναι στη θεση του G6, αλλα ηταν και φθηνο σχετικα νωρις και καλο. Στο amazon και σε αλλα μαγαζια της ευρωπης ειχε παιξει στα 500 απο περισυ το Γεναρη σε προσφορες. Επισης απο το καλοκαιρι επαιζε σε χαμηλη τιμη στο best price οταν τα αλλα ειχαν 200 ευρω παραπανω.

και μιλαμε για κινητο υπερπληρες. Αυτα για μενα μετρανε και οχι τι προβλημα ειχε το G4...ειναι παρελθον.

7 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

Ρε παιδάκι θρασυδηλο και με μεγάλη γλώσσα που βλέπω να στην κόβω σύντομα , το είχα το κινητό και ήταν μια μετριότητα .

Σιγα ρε νταη, αν δεν σου εκανε ας μην το επαιρνες. να ξερεις να διαλεγεις αλλη φορα. 

Δημοσ.

Θα διαθετει και οθονη που θα λειτουργει και σαν διαφραγμα ηχου. Δηλαδη ο ηχος θα βγαινει απο αυτη. Μαλλον περναει την πατεντα της acoustic surface που εχει στις τηλεορασεις, τωρα και στα κινητα της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/2/2019 στις 2:30 ΜΜ, Alexandros7474 είπε

Καταρχίν ρε στους φίλους σου.

Δευτέρων βλακείες λες εσύ.

Στα .... μου τι έχει το V30 δεν μιλαμε γι αυτό.

Αν ήταν άριστα θα πούλαγαν.

Προσωπικά το είχα και ήταν κάτω του μετρίου. ips , μονόκαρτο το δίκαρτο πήγαινε στα 500 € , 3000 μπαταρία κακή ποιότητα υλικών στο πίσω μέρος.

Θα πουλαγαν σε καθε ασχετο οπως εσυ αν τα διαφήμιζαν σωστα... αλλα αν εισαι ασχετος οπως εσυ τοσα ξερεις τοσα λες... Πιο κινητο εχει 1000nits φωτεινότητα να βλεπεις με νταλα ηλιο?Γιατι εγω με το G7 μου βλεπω ενω εσυ κανεις σαν κουκουβαγια και βαζεις το χερι σου απο πανω για να κανεις σκια... Πιο κινητο εχει τεχνολογια boom box να ακουμπας το κινητο σε σκληρη επιφανεια και να ακους μουσικη στο απεναντι σπιτι?Γιατι εγω με το G7 μου βαζω οτοασπιδες ενω εσυ ακους το δικο σου να τριζει... Πιο κινητο εχει wide angle camera να χωραει ολη η παρεα στην φωτογραφια ή να πιανεις όλο το τοπιο?Γιατι εγω με το G7 μου σε πολυ μικρο χωρο πιανω ολη την παρεα ενω εσυ πρεπει να σπασεις κανα τοιχο για να πας τοσο πισω οσο χρειαζεσαι για να πιασεις ολη την εικονα...Πιο κινητο εχει QUAD DAC Hi FI Stereo ήχο οταν βαζεις τα ακουστικά? Γιατι εγω με το G7 μου οταν βαζω τα ακουστικα ακουω τετοιο κρυσταλλινο ηχο στην μουσικη που ειμαι σαν σε συναυλια... Πιο κινητο εχει αναλυση οθονης 3120χ1440? Γιατι εγω με το G7 μου οι φωτο που βαζω τις βλεπω κρυστάλλινες με τετοια αναλυση ενω εσυ βλεπεις τα τεταραγωνακια σου... Πιο κινητο εχει εισοδο για ακουστικα?Γιατι εγω με το G7 μου βαζω τα ακουστικάκια μου...εσυ? Πιο κινητο σου δινει να επιλεξεις ΕΣΥ αν θα υπαρχει το notch ή οχι?Γιατι εμενα η LG με σεβεται και μου δινει το δικαιωμα να επιλεξω ΕΓΩ αν μου αρεσει... Πιο κινητο συνδυάζει 4 διαφορετικα pixels σε ενα superpixel που τετραπλασιαζει την ευαισθησία της καμερας με αποτελεσμα τελειες βραδυνες φωτο? Γιατι εγω εβγαλα την κοκκινη πανσελινο που μολις εβγαινε στο Πηλιο νωρις το βραδυ τα Χριστουγεννα και εδειχνε φεγγαρι κοκκινο και στην φωτο και οχι μια λευκη κουκιδα...ηταν η στιγμη που δακρυσε η κοπελα μου με τις φωτο που εβγαζε με το Iphone X μαντεψε ποια φωτο ανεβασε στο facebook.... Πιο κινητο εχει SAR value 0,2 w/kg? Γιατι εμενα η LG με σεβεται και εχει την τεχνολογια να μην μου προκαλεσει καρκινο στο κεφαλι οταν το δικο σου κινεζικο ειναι 400% - 500% πιο πανω...Τωρα μπορεις να πας να αγορασεις καποιο κινεζικο και να ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις καποιο αξιολογο κινητο επειδη σου εβαλαν 456541641415417541 RAM μνημη....... ΆΑΑΑ και μην ξεχασω!!! Με 350 ΕΥΡΩ τωρα ΟΛΑ αυτα...χαχαχαχαχαχαχαχα δεν ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια???!!!! Αλλα ξερεις εσυ παρε κανα Huawei που δινει 1+1 δωρο με τα χρηματα του Κινεζικου κρατους....Νομιζω οτι μιλησα με επιχειρηματα και οχι της πλακας...εσυ και ολοι οι υπολοιποι ενα bootloop εχετε να πειτε που εγινε πριν 4 χρονια...ο νοων νοειτω...

Επεξ/σία από Pastelor
  • Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pastelor είπε

Θα πουλαγαν σε καθε ασχετο οπως εσυ αν τα διαφήμιζαν σωστα... αλλα αν εισαι ασχετος οπως εσυ τοσα ξερεις τοσα λες... Πιο κινητο εχει 1000nits φωτεινότητα να βλεπεις με νταλα ηλιο?Γιατι εγω με το G7 μου βλεπω ενω εσυ κανεις σαν κουκουβαγια και βαζεις το χερι σου απο πανω για να κανεις σκια... Πιο κινητο εχει τεχνολογια boom box να ακουμπας το κινητο σε σκληρη επιφανεια και να ακους μουσικη στο απεναντι σπιτι?Γιατι εγω με το G7 μου βαζω οτοασπιδες ενω εσυ ακους το δικο σου να τριζει... Πιο κινητο εχει wide angle camera να χωραει ολη η παρεα στην φωτογραφια ή να πιανεις όλο το τοπιο?Γιατι εγω με το G7 μου σε πολυ μικρο χωρο πιανω ολη την παρεα ενω εσυ πρεπει να σπασεις κανα τοιχο για να πας τοσο πισω οσο χρειαζεσαι για να πιασεις ολη την εικονα...Πιο κινητο εχει QUAD DAC Hi FI Stereo ήχο οταν βαζεις τα ακουστικά? Γιατι εγω με το G7 μου οταν βαζω τα ακουστικα ακουω τετοιο κρυσταλλινο ηχο στην μουσικη που ειμαι σαν σε συναυλια... Πιο κινητο εχει αναλυση οθονης 3120χ1440? Γιατι εγω με το G7 μου οι φωτο που βαζω τις βλεπω κρυστάλλινες με τετοια αναλυση ενω εσυ βλεπεις τα τεταραγωνακια σου... Πιο κινητο εχει εισοδο για ακουστικα?Γιατι εγω με το G7 μου βαζω τα ακουστικάκια μου...εσυ? Πιο κινητο σου δινει να επιλεξεις ΕΣΥ αν θα υπαρχει το notch ή οχι?Γιατι εμενα η LG με σεβεται και μου δινει το δικαιωμα να επιλεξω ΕΓΩ αν μου αρεσει... Πιο κινητο συνδυάζει 4 διαφορετικα pixels σε ενα superpixel που τετραπλασιαζει την ευαισθησία της καμερας με αποτελεσμα τελειες βραδυνες φωτο? Γιατι εγω εβγαλα την κοκκινη πανσελινο που μολις εβγαινε στο Πηλιο νωρις το βραδυ τα Χριστουγεννα και εδειχνε φεγγαρι κοκκινο και στην φωτο και οχι μια λευκη κουκιδα...ηταν η στιγμη που δακρυσε η κοπελα μου με τις φωτο που εβγαζε με το Iphone X μαντεψε ποια φωτο ανεβασε στο facebook.... Πιο κινητο εχει SAR value 0,2 w/kg? Γιατι εμενα η LG με σεβεται και εχει την τεχνολογια να μην μου προκαλεσει καρκινο στο κεφαλι οταν το δικο σου κινεζικο ειναι 400% - 500% πιο πανω...Τωρα μπορεις να πας να αγορασεις καποιο κινεζικο και να ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις καποιο αξιολογο κινητο επειδη σου εβαλαν 456541641415417541 RAM μνημη....... ΆΑΑΑ και μην ξεχασω!!! Με 350 ΕΥΡΩ τωρα ΟΛΑ αυτα...χαχαχαχαχαχαχαχα δεν ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια???!!!! Αλλα ξερεις εσυ παρε κανα Huawei που δινει 1+1 δωρο με τα χρηματα του Κινεζικου κρατους....Νομιζω οτι μιλησα με επιχειρηματα και οχι της πλακας...εσυ και ολοι οι υπολοιποι ενα bootloop εχετε να πειτε που εγινε πριν 4 χρονια...ο νοων νοειτω...

Φίλε θέλεις να σχολιάσω μήνυμα που γράφεις ότι βάζεις Ότοασπιδες από τον δυνατό ήχο του κινητού  , ότι ο ήχος κινητού ακούγεται σαν συναυλία . 

Για να μιλήσουμε σοβαρά τωρα το κινητό έχει ips οθόνη 3000mAh μπαταρία και είναι single sim . Και βγήκε τον Ιούνιο με τιμή 720€ .

Και τωρα το σκοτώνουν για να μην το φάνε . 

Τωρα για να μιλήσουμε σοβαρά , είναι single sim , με 3000 μπαταρία και ips οθόνη .

Τελος αν το φεγγάρι τα Χριστούγεννα ήταν κόκκινο και το φωτογράφισε , εγω έβγαλα φωτογραφία τον Αγιο Βασίλη με καλύτερη λεπτομέρεια στα γενιά από ότι εσυ με το lg σου 

Δημοσ.
Στις 16/2/2019 στις 3:22 ΜΜ, Alexandros7474 είπε

Φίλε θέλεις να σχολιάσω μήνυμα που γράφεις ότι βάζεις Ότοασπιδες από τον δυνατό ήχο του κινητού  , ότι ο ήχος κινητού ακούγεται σαν συναυλία . 

Για να μιλήσουμε σοβαρά τωρα το κινητό έχει ips οθόνη 3000mAh μπαταρία και είναι single sim . Και βγήκε τον Ιούνιο με τιμή 720€ .

Και τωρα το σκοτώνουν για να μην το φάνε . 

Τωρα για να μιλήσουμε σοβαρά , είναι single sim , με 3000 μπαταρία και ips οθόνη .

Τελος αν το φεγγάρι τα Χριστούγεννα ήταν κόκκινο και το φωτογράφισε , εγω έβγαλα φωτογραφία τον Αγιο Βασίλη με καλύτερη λεπτομέρεια στα γενιά από ότι εσυ με το lg σου 

Δεν ξερω ποση αξια εχει η γνώμη σου μετα απο τοσα επιχειρήματα που σου παρεθεσα και τι απαντησες εσυ...οσοι διαβασουν θα καταλαβουν...επειδη εισαι ασχετος και θα το ξαναπω...ολα τα LG μετα απο τοσο καιρο πεφτουν σε αυτη την τιμη...και ευχαριστω τον θεο για αυτο...επειδη εισαι ασχετος το οτι εχει LCD οθονη για εμενα ειναθ πλεονεκτημα γιατι δεν εχω το burn in που εχουν οι OLED...καλη τυχη με αυτο...επισης η LCD εχει πολυ καλυτερο λευκο...επειδη εισαι ασχετος στο λεω για να μαθεις και κατι...και τωρα παμε στο αστειο της υποθεσης...σοβαρα τωρα θετεις την μια SIM σαν μειονέκτημα η το κανεις επειδη εισαι ανεπαρκεις στα επιχειρήματα; γελαω με αυτα που λες....την single sim μειονέκτημα;;;; το οτι τα αλλα δεν παίρνουν καρτα επεκτασης μνημης δεν ειναι μειονεκτημα αλλα τουλάχιστον παιρνουν 2 σιμ....χαχααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχα. Σε πληροφορω οτι εγω εχω αποθηκευτικο χωρο με την καρτα 512GB....μην δακρυσεις μπροστα σε ολους...δακρυσε καπου μοναχος αγκαλια με τις 2 SIM σου που μα το θεο το ετοε 2019α δεν ξερω κανεναν να εχει 2 σιμ...σε παρακαλω μην συνεχισεις γιατι δεν εχω αλλο χρονο για ασχετους κομπλεξικους...ξερεις εσυ...Τελος ναι το φεγγαρι ηταν κοκκινο γιατι ηταν αργα το απογευμα και αντανακλουσε το φως του ηλιου...αλλα μαλλον και σε αυτο εισαι ασχετος...σου αναγνωριζω παντως οτι στην λασπη για κατι που δεν γνωριζεις οτι εισαι παρα πολυ καλος αλλα αυτη την φορα την πατησες...δεν μιλας με 15χρονο...

Δημοσ.

αντικειμενικα δεν υπαρχει λογος ουτε να τσακωνομαστε ουτε να γραφουμε υπερβολες. 

Θεωρω πως τα LG ειναι για την τιμη τους αριστα, ειδικα οταν πεφτουν αρχικα καθως ειναι πολυ ανταγωνιστικα. Σιγουρα εβγαλαν προβληματα, σιγουρα εχασαν αξιοπιστια, αλλα απο το G6, G7, V30 για τις τιμες που ειχαν λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια δεν μπορει να πει κανεις οτι εχασε. Αλλο αν ηθελε κατι διαφορετικο. Εμενα το g6 δε με καλυπτε για ναυαρχιδα, ομως το πηρα φθηνα και το εδωσα με ελαχιστη χασουρα, και πηρα V30 απο αμαζον σε προσφορα καπου στα 400 ευρω περισυ, και πραγματικα το κρατησα πιο πολυ απο καθε αλλη ναυαρχιδα..

Διπλη καμερα με ultra wide που ειναι ολα τα λεφτα (δε χρειαζεται να αναλυσω το γιατι), αυτονομια λες και εχει 4000mah.. μενου απλο και ευχρηστο, καμια σχεδη με το παλιο πριν απο G4..

Τωρα για την οθονη, εμενα μαρεσουν οι oled αλλα σιγουρα οι lcd εχουν καλυτερο λευκο, και ενεργειακα ειναι πιο αποδοτικες...burn in δεν ειχα ποτε και δε νομιζω οτι παθαινουν τοσο ευκολα.

Επισης, απιστευτα ομορφο σχεδιο, υλικα, κατασκευη, πραγματικα δεν το χορταινω, εχω νοτε 9 και προτιμω να δουλευω το v30 Λογω ομορφιας και αισθησης στο χερι.

Μεγεθος ιδανικο, ουτε δυσχρηστη κουμουτσα ουτε μικρο.

Αδιαβροχο που ελαχιστα κινεζικα ή mid εχουν..

Micro sd και radio ....

Τωρα για το δικαρτο, οκ αν δεν εχεις ειδικο λογο να τη θες (πχ εταιρικο και προσωπικο), δεν αξιζει. Εγω εχω 2 νουμερα και δεν χρησιμοποιω το δικαρτο νοτε 9 μου, προτιμω να βαλω SD, με 50 ευρω 256GB και να εχω απειρο υλίκο μεσα που δεν θα το χασω αν σπασει μια οθονη κλπ κλπ..

Κατα τα αλλα υπαρχουν και αλλες επιλογες στα φθηνα, αλλα περισυ και πριν 6-7 μηνες που επαιζαν αυτα τα 2 σε πολυ πολυ λιγοτερα λεφτα απο αναλογες ναυαρχιδες ηταν τοπ επιλογες. σιγουρα οχι για ολους και σιγουρα ενα spec δεν λεει τιποτα. ΠΑντα κοιταμε συνολο. τωρα αν θες δικαρτο οκ, κοιτα αλλου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...