Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Πολυ ασχημο και απο μπροστα και απο πισω. LG με τα bootloop της τις καμενες μητρικες και το κακο service δεν θα ξανα εμπιστευομουν ποτε. 3 φορες την πατησα με G3 L9ii και LG 4x. Το μονο καλο ειναι οτι ο 855 θα φορεθει πολυ συντομα απο πολλα κινητα και περναμε επιτελους στα 7nm λιθογραφια με κορυφαιες επιδοσεις.

Φίλε μου το σέρβις είναι άριστο και τα g6 g7 v30  για τα λεφτά που έπαιξαν λίγο μετά την κυκλοφορία τους ήταν άριστα και τίμια έστω και αν δεν ήταν ανταγωνιστικα, ειδικά το g6 αλλά ήταν τσάμπα. 

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Έλα ρε φίλε αλήθεια ; Ποτε έφυγε  ξέρεις ; Γιατί και δεν ξέρεις και γράφεις και καλά την εξυπνάδα σου . 

Βρε ασε το πότε έφυγε, τι σημασία έχει? Το γιατί έφυγε είναι το θέμα, ξερεις?

Δημοσ.

Ως κατοχος του LG G7 και βλέποντας τα σχολια καταλαβαινω οτι 9 στους 10 ειναι παντελως ασχετοι...ενα πραγματακι θα πω καο το πιο επιφανειακο...οταν το ακουμπαω διπλα απο τις πολυδιαφημισμένες κινεζιες οι κατοχοι τους δακρυζουν...α και να μην ξεχασω...το πηρα 380 ευρω...δεν θα μπω καν στην διαδικασια να εξηγησω γιατι μονο το s9 plus ειναι ισαξιο του...

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τούμπανο το g7 σε όλα, και dac ήχου, αλλά τόσο μικρή μπαταρία; δεν βλέπει η LG το χάλι της σε προηγούμενα μοντέλα ; βάλε μια 4000 πάνω να τους πατήσει όλους κάτω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikolas7_7 είπε

Φίλε μου το σέρβις είναι άριστο και τα g6 g7 v30  για τα λεφτά που έπαιξαν λίγο μετά την κυκλοφορία τους ήταν άριστα και τίμια έστω και αν δεν ήταν ανταγωνιστικα, ειδικά το g6 αλλά ήταν τσάμπα. 

350 € για κινητό με ips δεν το λες και ευκαιρία

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

Καταρχιν δεν ανατινάχτηκε το 8 αλλά το 7 . 

Επισης η lg έφυγε από την Ελλάδα , μονο και μονο για αυτό αξίζει να την τιμωρήσεις σαν καταναλωτής .

Τελος γιατί την συγκρίνεις με την xiaomi που είναι τα κινητά της 50% φθηνότερα και όχι με την Samsung που παίζουν σε ίδιες τιμές ; 

Σε αυτή την ζωή παίρνεις ότι αξίζεις ....get over it 

περισυ που το αγορασα υπηρχε το mi6 που ηταν 30 ευρω ακριβοτερο και εξηγησα τους λογους για τους οποιους το απερριψα. Οσο για τη samsung επειδη εκανα μεγαλη ερευνα αγορας τοτε το s8 (ουτε καν το +, ) που ηταν η αντιστοιχη ναυαρχιδα εκανε 460 ευρ στο πιο αμφιλεγομενο ιντερνετικο μαγαζι. Αρα η μερα με τη νυχτα σε διαφορα τιμης με τα 320 ευρω. Στη ζωη μπορει να παιρνεις οτι αξιζεις αλλα στις επιχειρησεις σιγουρα οχι. Εκτος αν θεωρεις σοφο το μεσο καταναλωτη παγκοσμιως οποτε i rest my case. 

• Thanks 1
Δημοσ.

χαίρομαι για sd, 3.5mm και FM...

Όχι δε θα σας περάσει αυτοί που θέλετε κινητά χωρίς τίποτα (καμία τρύπα) :P 

Είναι παρήγορο όταν η αγορά τιμωρεί (και δεν το κάνει πάντα και όσο πρέπει) την έπαρση εταιριών που θέλουν κλειστά συστήματα για μικρο-μεγαλο-συμφέροντα (πχ πώληση σύννεφου). Εταιρίες που αφουγκράζονται τις ανάγκες του κοινού θα ανέβουν. Η LG είναι με αυτές τις επιλογές που έχει κάνει σε καλό δρόμο. Αν ξεπλύνει και τη ρετσινιά του bootloop θα τα πάει και πάλι καλά. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, music_lover είπε

Και πως ακριβώς περίμενες να μεινει η lg στην Ελλάδα όταν κάνεις δεν αγόραζε τα κινητά της και αντ'αυτου ολοι γκρίνιαζαν για το bootloop του G4? Εταιρία είναι με σκοπό το κέρδος, καπιταλισμό έχουμε, so?

Μαλλον ουτε στο εξωτερικο την προτιμανε περαν της Ελλαδας,γιαυτο και το 2018 ειχε τις μεγαλυτερες ζημιες απο ολους.

Επισης μαρεσει που ορισμενοι εχετε μεινει μονο στο G4 ενω ποσα αλλα κινητα ειχαν θεματα με bootloop και γιαυτο και ορισμενοι την πηγαν δικαστικως.

-LG has settled a class-action lawsuit related to a 'bootloop' issue plaguing its G4, V10, V20, Nexus 5X, and G5 smartphones.

Ολως τυχαιως η LG εφυγε μετα το G5 απο την Ελλαδα αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Arkin είπε

Πολυ ασχημο και απο μπροστα και απο πισω. LG με τα bootloop της τις καμενες μητρικες και το κακο service δεν θα ξανα εμπιστευομουν ποτε. 3 φορες την πατησα με G3 L9ii και LG 4x. Το μονο καλο ειναι οτι ο 855 θα φορεθει πολυ συντομα απο πολλα κινητα και περναμε επιτελους στα 7nm λιθογραφια με κορυφαιες επιδοσεις.

Είμαι χρήστης lg g5se και g6 χωρις κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/2/2019 στις 11:14 ΜΜ, Alexandros7474 είπε

350 € για κινητό με ips δεν το λες και ευκαιρία

Τι λες ρε μεγάλε, δηλαδή στα 350 ποια κινητά φοράνε oled και είναι καλύτερα συνολικά ? Ή απλά μου πεταξες ένα ips και τέλος ? 

Επίσης το v30 στα 400 έχει oled...από πέρυσι στο best price!!  

Μην λέτε ότι βλακεια σας έρθει στο μυαλό. Τα κινητά για την τιμη που πήγαν λίγο μετά την κυκλοφορία τους και σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό ήταν ΆΡΙΣΤΑ. 

Το ότι είχε θέμα με bootloop OK,  πάει τελείωσε 

Επεξ/σία από Nikolas7_7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τις λύσεις που εφαρμόζουν στο θέμα του ήχου, το G8 με ψήνει όλο και πιο πολύ. Ακούω μουσική από το ηχείο του κινητού μου; Όχι, αλλά αν αυτή η τεχνολογία δώσει καλό ήχο στις ειδοποιήσεις και στα video, τότε αξίζει. Και OLED panel φέτος στη σειρά G.

Οι αναβαθμίσεις είναι τομέας που πάσχουν τα LG για αυτούς που είναι τζάνκι των αναβαθμίσεων. Εγώ που χρησιμοποιώ Nova launcher από το 2013, δεν ξέρω κανένα UI καμίας εταιρίας, ούτε τί έκδοση android φοράω.

Οι κάμερές τους δεν είναι κακές, κακό είναι το software τους. Εγκαθιστάς (χωρίς root) την Google camera  και το πρόβλημα λύνεται. Η selfie camera παραμένει μέτρια. Και φυσικά έχεις τον ευρυγώνιο φακό, που ένα σωρό κόσμος με ρωτάει για αυτόν.

Νομίζω ότι τα κινητά της είναι μονόδρομος για κάποιον που θέλει σοβαρό ήχο από το κινητό του και έχει τα κατάλληλα ακουστικά. Και αν λάβουμε υπόψιν μας και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής τους και την καλή διαχείριση ενέργειας, έχουμε συνολικά ένα πολύ καλό κινητό.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1
Δημοσ.

giphy.gif

1 ώρα πριν, Nikolas7_7 είπε

Τι λες ρε μεγάλε, δηλαδή στα 350 ποια κινητά φοράνε oled και είναι καλύτερα συνολικά ? Ή απλά μου πεταξες ένα ips και τέλος ? 

Επίσης το v30 στα 370 έχει oled...από πέρυσι!!  

Μην λέτε ότι βλακεια σας έρθει στο μυαλό. Τα κινητά για την τιμη που πήγαν λίγο μετά την κυκλοφορία τους και σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό ήταν ΆΡΙΣΤΑ. 

https://www.skroutz.gr/s/15487154/Xiaomi-Mi-8-64GB.html

και το V30 δεν ξεκίνησε 370.. 

και είχα την εντύπωση ότι είχε ψοφήσει αυτή η μάρκα... περίεργο...ας μείνει στις τηλεοράσεις που τα πάει οκ και ας αφήσει τους άλλους να φτιάχνουν κινητά 

Δημοσ.

Από LG G2 mini σε G3 σε G6 σε v30 ειμαι υπερικανοποιημένος.

G2: VFM για τοτε.

G3: Πότε δεν είχα θέματα, μονο το ακουστικό του G3 σταματησε να δουλέυει λογο υγρασίας (επειδή μιλαγα στο τηλ υδρομένος). Ήρθε κουριερ στο γραφειο απο την LG και το πήρε, μου το εφεραν πίσω σε 3 μέρες (παλι με κουριερ) με αλλαγμένο ακουστικό.

G6: Άριστο, μονο η μπαταρία δεν με ικανοποιησε λογο 821, με Google Cam εβγαζε αψεγάδιαστες φωτογραφίες!

V30: Κανένα παράπονο ως τώρα.

G6 + V30 τα οποια πήρα με 300€ απο εδώ μπορει να ειναι πιο αργα απο Xiaomi αλλα φωτογραφική και οθόνη ειναι σε αλλο επίπεδο, άσε που ειναι κοσμήματα εμφανισιακά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

Επίσης το v30 στα 370 έχει oled...από πέρυσι!!  

Καταρχίν ρε στους φίλους σου.

Δευτέρων βλακείες λες εσύ.

Στα .... μου τι έχει το V30 δεν μιλαμε γι αυτό.

Αν ήταν άριστα θα πούλαγαν.

Προσωπικά το είχα και ήταν κάτω του μετρίου. ips , μονόκαρτο το δίκαρτο πήγαινε στα 500 € , 3000 μπαταρία κακή ποιότητα υλικών στο πίσω μέρος.

Επεξ/σία από Alexandros7474
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...