cloud13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Υποψη αλλα και το G6 εβγαλε σημαδια software bootloop για κατοχους cosmote αν το ψαξεις λιγο παραπανω. Επισης για την ποιοτητα κατασκευης σαν κατοχος του G6 θα θυμασαι φανταζομαι οτι το κινητο δεν ειχε καν τον ιδιο τυπο gorilla glass μπρος και πισω,αρα ουτε αυτο λεει κατι. Τελος στα παραπανω που αναφερεις,να προσθεσω οτι η κεντρικη της καμερα ειναι απλα μετρια για δεδομενα ναυαρχιδας,στις αναβαθμισεις ειναι απο τις χειροτερες του χωρου και το skin της ειναι απλα τραγικο(γιαυτο εχεις τα μικρο κολληματα). Απο εκει προκυπτει και η χαμηλη τους τιμη και η απαξιωση που τρωνε τοσο συντομα. Αν ψαξεις να δεις νουμερα του 2018,η LG ειχε τις μεγαλυτερες απωλειες απο ολους με κοντα 25%. Δε διαφωνω πουθενα σχεδον αλλα συγκρινουμε ναυαρχιδα Γεναρη του 17 και εχουμε Φλεβαρη 19. Με τα τοτε δεδομενα η μπροστα ειδικα εμενα με εντυπωσιαζει ακομα και σημερα. Η σελφοκαμερα και οι νυχτερινες ληψεις ειναι πραγματι μετριες αλλα τα 300 που εδωσα τα αξιζε και με το παραπανω. Για το Gorilla glass το ακουω σημερα πρωτη φορα και το εχω γυμνο απο την πρωτη μερα χωρις καμια φθορα αξιοπροσεκτη. Σε καθε περιπτωση δεν αξιζει το flame που δημιουργηθηκε για ενα blooper 5 ετων πισω. Προσφερει στον ανταγωνισμο και τη βρισκω χρησιμη καθε τετοια προσφορα ως τελικος καταναλωτης. Εξ ου και εχω αλλαξει ολες τις εταιριες εκτος απο apple σε κινητα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από cloud13 6
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, cloud13 είπε Δε διαφωνω πουθενα σχεδον αλλα συγκρινουμε ναυαρχιδα Γεναρη του 17 και εχουμε Φλεβαρη 19. Με τα τοτε δεδομενα η μπροστα ειδικα εμενα με εντυπωσιαζει ακομα και σημερα. Η σελφοκαμερα και η νυχτερινες ληψεις ειναι πραγματι μετριες αλλα τα 300 που εδωσα τα αξιζε και με το παραπανω. Για το Gorilla glass το ακουω σημερα πρωτη φορα και το εχω γυμνο απο την πρωτη μερα χωρις καμια φθορα αξιοπροσεκτη. Σε καθε περιπτωση δεν αξιζει το flame που δημιουργηθηκε για ενα blooper 5 ετων πισω. Προσφερει στον ανταγωνισμο και τη βρισκω χρησιμη καθε τετοια προσφορα ως τελικος καταναλωτης. Εξ ου και εχω αλλαξει ολες τις εταιριες εκτος απο apple σε κινητα. Το software bootloop στο LG G7 εμφανιστηκε. Περαν τουτου μην σου κανει εντυπωση η πτωση τιμης στα G κινητα. Δεν ειναι τυχαιο γιατι τοσα χρονια ηταν με Ips lcd οθονες και δεν εβαζε Amoled και σε αυτα.Γιατι και η ιδια ξερει οτι συντομα χανουν αξια.Το γεγονος δε οτι εσυ ετσι και εγω και ποσος αλλος κοσμος περιμενει τα νεα LG κινητα να τα παρει μετα απο ενα χ διαστημα γιατι χανουν τοσο πολυ σε τιμη,ειναι και αυτο δειγμα του σε ποσο υπολειψη την εχει ο κοσμος. Μην ξεχνας για το G6 σου οτι κυκλοφορησε διαφορετικη εκδοση σε Αμερικη,Ασια και Ευρωπη και εμεις στην Ευρωπη ειχαμε την χειροτερη απο ολες.
Q-Taxys Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Το OCD μου έχει βαρέσει κόκκινο με την τοποθέτηση καμερών και του φλας πίσω.
Rom23 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εμφανισιακά σαν να είναι ωραίο, αλλά δεν εμπιστεύομαι την LG ξανά Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Rom23
cloud13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το software bootloop στο LG G7 εμφανιστηκε. Περαν τουτου μην σου κανει εντυπωση η πτωση τιμης στα G κινητα. Δεν ειναι τυχαιο γιατι τοσα χρονια ηταν με Ips lcd οθονες και δεν εβαζε Amoled και σε αυτα.Γιατι και η ιδια ξερει οτι συντομα χανουν αξια.Το γεγονος δε οτι εσυ ετσι και εγω και ποσος αλλος κοσμος περιμενει τα νεα LG κινητα να τα παρει μετα απο ενα χ διαστημα γιατι χανουν τοσο πολυ σε τιμη,ειναι και αυτο δειγμα του σε ποσο υπολειψη την εχει ο κοσμος. Μην ξεχνας για το G6 σου οτι κυκλοφορησε διαφορετικη εκδοση σε Αμερικη,Ασια και Ευρωπη και εμεις στην Ευρωπη ειχαμε την χειροτερη απο ολες. Αυτο που δεν καταλαβες μαλλον ειναι οτι δεν ειμαι fanboy ή υπέρμαχος καμιάς εταιρίας απλα βρίσκω τρελό να είσαι καταναλωτής και να θες να εξαυλωθεί μια απο τις εταιρίες του ανταγωνισμού για ενα πραγματικά σκάρτο προιον που ας μην ξεχναμε κιολας ότι ειναι ο λόγος που προσέφερε ναυαρχίδες σε τιμές midrange samsung κλπ. Ειλικρινά και εγώ απο το G6 περίμενα παραπάνω ειδικά με το Oreo κάνει μισό με ένα δευτερόλεπτο lag στις ρυθμίσεις και τους χάρτες και η μπαταρία κρατάει λιγότερο. Δεν ξέρω αν θα πάρω ξανά LG αλλα το πανηγύρι που είδα σίγουρα δεν το αξίζει. ps Το οτι χανουν την αξια τους οπως λες δεν ειναι hardware ουτε engineering πρόβλημα. Είναι μάρκετινγκ. Η σαμσουνγκ με κινητό-βόμβα ηξερε να το δουλεψει και κανουν ουρα για να παρουν Α9 με 4 καμερες αντι του S9+. Ξέρουν να τα σπρώχνουν ξεκάθαρα. Δεν αναφερομαι καν στις retina (lol) lcd που κοστιζουν 2 μισθους... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από cloud13
Netr0nic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Το τι παπάτζες βλέπω από μερικούς δεν περιγράφεται... Έχει καταντήσει αηδία και έχει γίνει καραμέλα πλέον η όλη ιστορία και το κράξιμο στην LG. Δεν σου αρέσει? Σεβαστό, μην το πάρεις απλά! Το να κάθεσαι να βγάζεις τόσα νέα μοντέλα σκάρτα (ενώ δεν είναι) όπου σταθείς και όπου βρεθείς επειδή σου έμεινε ψυχικό τραύμα από ένα G4 (πχ) πριν κάποια χρόνια μόνο γελοίο μπορώ να το χαρακτηρίσω. 6 1
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, cloud13 είπε Αυτο που δεν καταλαβες μαλλον ειναι οτι δεν ειμαι fanboy ή υπέρμαχος καμιάς εταιρίας απλα βρίσκω τρελό να είσαι καταναλωτής και να θες να εξαυλωθεί μια απο τις εταιρίες του ανταγωνισμού για ενα πραγματικά σκάρτο προιον που ας μην ξεχναμε κιολας ότι ειναι ο λόγος που προσέφερε ναυαρχίδες σε τιμές midrange samsung κλπ. Ειλικρινά και εγώ απο το G6 περίμενα παραπάνω ειδικά με το Oreo κάνει μισό με ένα δευτερόλεπτο lag στις ρυθμίσεις και τους χάρτες και η μπαταρία κρατάει λιγότερο. Δεν ξέρω αν θα πάρω ξανά LG αλλα το πανηγύρι που είδα σίγουρα δεν το αξίζει. ps Το οτι χανουν την αξια τους οπως λες δεν ειναι hardware ουτε engineering πρόβλημα. Είναι μάρκετινγκ. Η σαμσουνγκ με κινητό-βόμβα ηξερε να το δουλεψει και κανουν ουρα για να παρουν Α9 με 4 καμερες αντι του S9+. Ξέρουν να τα σπρώχνουν ξεκάθαρα. Δεν ειναι θεμα fanboy ή οχι,ειναι θεμα Android και ανταγωνισμου. Και δεν ειναι μονο η LG που εχει προτασεις σε αυτα τα λεφτα. Huawei,Oneplus,Xiaomi,Sony κλπ και αυτες εχουν ναυαρχιδες με πολλα απο τα features των LG. Α και εχε υποψη σου οτι οταν πρωτο ανακοινωνονται οι ναυαρχιδες της LG,ζητανε πολλα παραπανω χρηματα. Το LG V40 στην Αμερικη ζητουσε κοντα 900δολλαρια τον πρωτο καιρο και το G7 κοντα 750ευρω. Για να εχουμε μια καλυτερη εικονα του τι παιζει με τις τιμες. Δεν προσφερει ναυαρχιδες σε τιμες Mid range.
cloud13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Δεν ειναι θεμα fanboy ή οχι,ειναι θεμα Android και ανταγωνισμου. Και δεν ειναι μονο η LG που εχει προτασεις σε αυτα τα λεφτα. Huawei,Oneplus,Xiaomi,Sony κλπ και αυτες εχουν ναυαρχιδες με πολλα απο τα features των LG. Α και εχε υποψη σου οτι οταν πρωτο ανακοινωνονται οι ναυαρχιδες της LG,ζητανε πολλα παραπανω χρηματα. Το LG V40 στην Αμερικη ζητουσε κοντα 900δολλαρια τον πρωτο καιρο και το G7 κοντα 750ευρω. Για να εχουμε μια καλυτερη εικονα του τι παιζει με τις τιμες. Δεν προσφερει ναυαρχιδες σε τιμες Mid range. Εν μερει θα σου δωσω δικιο αν σκεφτεις οτι day one οι ανταγωνιστριες ναυαρχιδες πλεον πατανε το χιλιαρικο για πλακα. Ισως το Midrange που χρησιμοποιησα να ηταν υπερβολικη λεξη αλλα σιγουρα ειναι πολυ φτηνοτερα απο τα αντιστοιχα του ανταγωνισμου, αναλόγως και τι ψάχνεις βέβαια. Πχ εγω που μισώ την παντοφλοποίηση που εξελίσσεται στα κινητά βρήκα το g6 μονόδρομο αφού κατέληγα σε αυτό ή το mi6 και το mi6 έψηνε αυγό (χαριτολογώντας) στο sar χωρίς επίσημη υποστήριξη.
Voodooman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απαράδεκτο για αντιναυαρχίδα (γιατί έρχεται και το V50) το 2019 να έρχεται με notch και τέτοιον αδιάφορο σχεδιασμό. Παρόλα αυτά θα το αγοράσω, όταν η τιμή του πέσει, εκτός και αν ενδώσω στο V40. Κανείς άλλος δεν έχει τον απίθανο quad DAC της LG και FM radio, σχεδόν κανείς άλλος 3.5mm jack και wide angle φακό ενώ και η αύξηση στην μπαταρία είναι καλοδεχούμενη. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Voodooman 2
newton91 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ, ( ενταξει εκτος το νοτσ, να παει στα τσακιδια )
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, cloud13 είπε χωρίς επίσημη υποστήριξη. Μια χαρα υπαρχει επισημη υποστηριξη απο τα Xiaomi κινητα απο την Infoquest που τα εισαγει και τα καλυπτει με 2χρονια εγγυηση(αν αγοραστει το κινητο απο αλυσιδα). Και για το Sar που λες,ειναι αναλογα το μοντελο Δες πχ το Mi8 https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/c52c4895 Βεβαια ειναι γνωστο οτι και στα LG κινητα ναι μεν τα καλυπτει με επισκευη η Procordia ακομα,αλλα εδω και καιρο(μετα το G5)δεν εισαγονται επισημα στην χωρα μας.
music_lover Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δισεκατομμυριοστή άσχετη αναφορά σε bootloop σε 3..2..1..Go! 2 1 1
Alexandros7474 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, cloud13 είπε Kάτοχος G6 (και με αρκετά μικροκολλήματα αρά όχι και 100% ικανοποιημένος) αλλά και αυτό που βλέπω στα σχόλια με ξεπερνάει. Ναι τα G4 με τα bootloop ήταν από τα μεγαλύτερα fail στα κινητά αλλά όχι να δικαστεί ολόκληρη εταιρεία και τα επόμενα προιόντα της από αυτό πριν καλά καλά το δούμε. Δεν ανατινάχτηκε κιολας κανένα όπως το Note 8 για το οποίο (δίκαια) δεν έχει καταστραφεί η samsung κιολας. Εγω ξέρω ότι έχει ελάχιστο sar σε σχέση με τα xiaomi ειδικά, άριστη ποιότητα κατασκευής, μίνι τζακ είσοδο, ευρυγώνιο φακό (πήξαμε στο άχρηστο bokeh από τους άλλους), ράδιο και πολύ καλή τιμή σε σχέση με όσα προσφέρει. Σίγουρα δικαιούται κομμάτι από την πίτα, get over it. Καταρχιν δεν ανατινάχτηκε το 8 αλλά το 7 . Επισης η lg έφυγε από την Ελλάδα , μονο και μονο για αυτό αξίζει να την τιμωρήσεις σαν καταναλωτής . Τελος γιατί την συγκρίνεις με την xiaomi που είναι τα κινητά της 50% φθηνότερα και όχι με την Samsung που παίζουν σε ίδιες τιμές ; Σε αυτή την ζωή παίρνεις ότι αξίζεις ....get over it
music_lover Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Καταρχιν δεν ανατινάχτηκε το 8 αλλά το 7 . Επισης η lg έφυγε από την Ελλάδα , μονο και μονο για αυτό αξίζει να την τιμωρήσεις σαν καταναλωτής . Τελος γιατί την συγκρίνεις με την xiaomi που είναι τα κινητά της 50% φθηνότερα και όχι με την Samsung που παίζουν σε ίδιες τιμές ; Σε αυτή την ζωή παίρνεις ότι αξίζεις ....get over it Και πως ακριβώς περίμενες να μεινει η lg στην Ελλάδα όταν κάνεις δεν αγόραζε τα κινητά της και αντ'αυτου ολοι γκρίνιαζαν για το bootloop του G4? Εταιρία είναι με σκοπό το κέρδος, καπιταλισμό έχουμε, so?
Alexandros7474 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, music_lover είπε Και πως ακριβώς περίμενες να μεινει η lg στην Ελλάδα όταν κάνεις δεν αγόραζε τα κινητά της και αντ'αυτου ολοι γκρίνιαζαν για το bootloop του G4? Εταιρία είναι με σκοπό το κέρδος, καπιταλισμό έχουμε, so? Έλα ρε φίλε αλήθεια ; Ποτε έφυγε ξέρεις ; Γιατί και δεν ξέρεις και γράφεις και καλά την εξυπνάδα σου . Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Alexandros7474
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα