AnaSio93 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ακριβώς υπάρχουν και αρμόδιοι υποτίθεται ακριβώς για υποθέσεις και υπάρχει και δωρεάν γραμμή καταγγελιών . Πατουλη ακούς ; -αλλά μη περιμένεις μόνο από κει Ξέρεις ποια είναι η γραμμή καταγγελιών ?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, AnaSio93 είπε Και εγώ έχω σκοπό να το τραβήξω στο τέρμα γιατί πέραν του χρηματικού είναι και ηθικό το ζήτημα . Αν ο καθένας κάνει κάτι τέτοιο θα πλουτιζουν όλοι εις βάρος φοιτητών που προσπαθούν να πάρουν το πτυχίο τους και όλα μέλι γάλα. Και αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ είναι ότι όχι μόνο δεν κάνει πίσω εφόσον βλέπει ότι δεν του βγαίνει η εξυπνάδα που σκέφτηκε αλλά απειλεί και για μήνυση για διαφήμιση κλπ. Δηλαδή το παίζει θιγμενος γιατί ? Επειδή ζήτησα το αυτονόητο ? Και είναι διαφορετικό να μη με πληρώσει απλά από το να πληρωθεί απο πανω και ο ίδιος
Jlaxy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, AnaSio93 είπε Καλησπέρα παιδιά ! Έχω ξαναγράψει για το συγκεκριμένο θέμα και διστυχως η κατάληξη είναι άσχημη . Όπως είχα πει λοιπόν ήμουν σε ένα ιατρείο για πρακτική άσκηση και ο γιατρός μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δε θα με πληρώνει γιατί δε χρειάζεται άτομο έτσι κι αλλιώς και θα μου δώσει απλά το επίδομα του Οαεδ όταν το λάβει στο τέλος . Εγώ μη μπορώντας να αρνηθώ λόγω του ότι θα έχανα το εξάμηνο δέχτηκα . Τελειώνω λοιπόν τη πρακτική μου τον Απρίλιο του 18 και περιμένω να πληρωθεί ο γιατρός για να πάρω και εγώ τα χρήματα κάτι που δεν έγινε γιατί ο λογιστής δεν έκανε ποτέ την ανάλογη αίτηση στον οαεδ και εφόσον την έκανε πλέον αργά μου είπαν ότι πλέον θα πληρωθεί Δεκέμβριο .. περίμενα και εγώ πήγε Ιανουάριος, τελείωσε ο μήνας, ακόμα τίποτα ! Μέσω κάποιων γνωστών τέλος πάντων στον ΟΑΕΔ ενημερώθηκα ότι τα λεφτά μπήκαν στο λογαριασμό του γιατρού τον Νοεμβρίο ενώ συνεχίζει να μου λέει ότι δεν έχουν μπει.. πάω στον ΟΑΕΔ κάνω καταγγελία πάω και στην επιθεώρηση μιας και δε μπορούσα πλέον να βγάλω άκρη μαζί του ..και ενημερώνομαι από τον ΟΑΕΔ ότι εφόσον δεν υπέγραψα απόδειξεις πλήρωσης δεν θα έπρεπε να έχει πάρει το επίδομα ο γιατρός με το συμπέρασμα ότι έχει κάνει πλαστογραφία εις βάρος μου. Και το αποτέλεσμα ? Να το παίζει θιγμενος ο κύριος που το έψαξα το θέμα και να μου λέει θα τα παίρνεις λίγα λίγα γιατί πλήρωσα το δάνειο μου με αυτά τα λεφτά (και καλά καταλαθως) . Απευθύνθηκα ήδη σε δικηγόρο και αυτό που γύρισε Και ειπε ο γιατρός Επειδή το συνεχίζω και ζητάω τα χρήματα είναι ότι θα κάνει μήνυση για συκοφαντία κλπ κάτι που επίσης είναι ψεμμα. Άντε πείτε μου εσείς τι θα κανατε στη θέση μου δηλαδή ! Κάτι τέτοιοι άνθρωποι δίνουν τον όρκο του Ιπποκράτη και θέλουν να ονομάζονται και γιατροί . ΝΤΡΟΠΉ! Βάλε τα πράγματα σε μια σειρά. 1) Πάρε το χαρτί που υποτίθεται ότι έχεις υπογράψει και απέδειξε ότι είναι πλαστό. Λογικά ο ΟΑΕΔ θα ζητήσει τα χρήματα πίσω και δεν υπάρχει περίπτωση να μήν τα πάρει.Λογικα θα του επιβληθεί ποινή. 2) Αν θες κάνεις αγωγή για να διεκδικήσεις χαμένα. 3) Θα σου πει για συμβιβασμό. Γενικά άσε το σύστημα να δουλέψει μόνο του και πίστεψέ μαι όταν είναι για χρήματα δουλεύει. Προσπάθησε να μην κάνεις νομικά έξοδα γιατί θα διαπιστώσεις πως είναι πολλά.Ασε που θα τρέχεις σε δικαστήρια 2-3 φορές. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Jlaxy 2 1
DrLo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, AnaSio93 είπε Καλησπέρα παιδιά ! Έχω ξαναγράψει για το συγκεκριμένο θέμα και διστυχως η κατάληξη είναι άσχημη . Όπως είχα πει λοιπόν ήμουν σε ένα ιατρείο για πρακτική άσκηση και ο γιατρός μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δε θα με πληρώνει γιατί δε χρειάζεται άτομο έτσι κι αλλιώς και θα μου δώσει απλά το επίδομα του Οαεδ όταν το λάβει στο τέλος . Εγώ μη μπορώντας να αρνηθώ λόγω του ότι θα έχανα το εξάμηνο δέχτηκα . Τελειώνω λοιπόν τη πρακτική μου τον Απρίλιο του 18 και περιμένω να πληρωθεί ο γιατρός για να πάρω και εγώ τα χρήματα κάτι που δεν έγινε γιατί ο λογιστής δεν έκανε ποτέ την ανάλογη αίτηση στον οαεδ και εφόσον την έκανε πλέον αργά μου είπαν ότι πλέον θα πληρωθεί Δεκέμβριο .. περίμενα και εγώ πήγε Ιανουάριος, τελείωσε ο μήνας, ακόμα τίποτα ! Μέσω κάποιων γνωστών τέλος πάντων στον ΟΑΕΔ ενημερώθηκα ότι τα λεφτά μπήκαν στο λογαριασμό του γιατρού τον Νοεμβρίο ενώ συνεχίζει να μου λέει ότι δεν έχουν μπει.. πάω στον ΟΑΕΔ κάνω καταγγελία πάω και στην επιθεώρηση μιας και δε μπορούσα πλέον να βγάλω άκρη μαζί του ..και ενημερώνομαι από τον ΟΑΕΔ ότι εφόσον δεν υπέγραψα απόδειξεις πλήρωσης δεν θα έπρεπε να έχει πάρει το επίδομα ο γιατρός με το συμπέρασμα ότι έχει κάνει πλαστογραφία εις βάρος μου. Και το αποτέλεσμα ? Να το παίζει θιγμενος ο κύριος που το έψαξα το θέμα και να μου λέει θα τα παίρνεις λίγα λίγα γιατί πλήρωσα το δάνειο μου με αυτά τα λεφτά (και καλά καταλαθως) . Απευθύνθηκα ήδη σε δικηγόρο και αυτό που γύρισε Και ειπε ο γιατρός Επειδή το συνεχίζω και ζητάω τα χρήματα είναι ότι θα κάνει μήνυση για συκοφαντία κλπ κάτι που επίσης είναι ψεμμα. Άντε πείτε μου εσείς τι θα κανατε στη θέση μου δηλαδή ! Κάτι τέτοιοι άνθρωποι δίνουν τον όρκο του Ιπποκράτη και θέλουν να ονομάζονται και γιατροί . ΝΤΡΟΠΉ! Technically ... Ο όρκος του Ιπποκράτη δεν αναφέρει τίποτα και κατάχρηση χρημάτων, κλοπές κλπ.
Μάκαρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, DrLo είπε Technically ... Ο όρκος του Ιπποκράτη δεν αναφέρει τίποτα και κατάχρηση χρημάτων, κλοπές κλπ. Το φακελακι καταχρηση δεν μπορει να θεωρηθει ?
DrLo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Το φακελακι καταχρηση δεν μπορει να θεωρηθει ? Όχι. Εκβιασμός πιθανότατα. Anyway, απλά.μου φάνηκε αστείο. εδώ μιλάμε τύπου, ενας γιατρός κλέβει ένα αυτοκίνητο και να λέμε ... "Κοίτα να δεις έδωσε.καιντον όρκο του υποκρατη". 1 1
Alexandros7474 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, DrLo είπε Technically ... Ο όρκος του Ιπποκράτη δεν αναφέρει τίποτα και κατάχρηση χρημάτων, κλοπές κλπ. Εγω που δεν εχω δώσει κανέναν όρκο μπορώ να τα γ@μ@ω όλα ;
Μάκαρος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, AnaSio93 είπε Θα δω τι θα πει στο δικηγορο μου σημερα που θα τον πάρει τηλ μια τελευταία φορά. Καλημερα φιλε μου. Επικοινωνησε τελικα ο δικηγορος σου χθες μαζι του ?
skiabox Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Το θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι όλα αυτές οι κομπίνες είναι θέμα έλλειψης μηχανογράφησης! 1
mirrage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, vagos789 είπε Κοιτα ,αν δεν εχεις στοιχεια ακλονητα στα χερια σου,μην υιοθετεις ευκολα λεξεις οπως "πλαστογραφια" γιατι πραγματι μπορει να μπλεξεις. Και παντα να εχεις υποψη σου οτι λαθη γινονται,ειναι αλλο πραγμα πχ η αμελεια και αλλο πραγμα η πλαστογραφια και η υπεξαιρεση. Ο ΟΑΕΔ για να σου δώσει λεφτά πρέπει να υπογράψεις αν ο ΄φιλος δεν υπέγραψε τότε πως αλλιώς πήρε τα λεφτά ο γιατρός? Επίσης όταν μπουν στον λογαριασμό σου λεφτά ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις και από που είναι. Δεν υπάρχει αναγνώριση λάθους, αν τα χρησιμοποιήσεις χωρίς να σου ανήκουν είναι υπαιξέρεση και αν κατατέθηκαν με υπογραφή που δεν την έβαλε ο νόμιμος δικαιούχος τότε είναι πλαστογραφία. Προφανώς και χρειάζεται νομική υποστήριξη ο φίλος μας και οχι δικά μας σχόλια αλλά με τα δεδομένα που έχουμε ο γιατρός είναι foul. Επίσης συκοφαντική δυσφήμιση δεν υφίσταται από την στιγμή που εδώ μέσα, η αλλού δεν έχει αναφέρει το όνομα του γιατρού. Το οτι πήγε σε δικηγόρο για να βρει άκρη δεν αποτελεί συκοφαντία αφού αποδεδειγμένα και κατά δήλωσή του ο γιατρός υπεξαίρεσε τα χρήματα. 13 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Το φακελακι καταχρηση δεν μπορει να θεωρηθει ? Δωροληψία και/η εκβιασμός ανάλογα το πως θα διατυπωθούν οι αξιώσεις. 1
polaki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 19 ώρες πριν, AnaSio93 είπε Θεσσαλονίκη ..ο ιατρικός Σύλλογος από την άλλη αν δεις στο σάιτ για καταγγελίες λέει θέλει επώνυμη καταγγελία και παραβολο 50 ευρώ . Δηλαδή και για να καταγγειλεις κάποιον ακόμα πρέπει να πληρώσεις Προφανώς. Αλλιώς ο καθένας θα έκανε καταγγελίες έτσι για πλάκα, άλλη δουλειά δεν είχαν απτο να ψάχνουν ανυπόστατες καταγγελίες, το ίδιο και με της μυνήσεις στην αστυνομία. Αν έχεις στοιχεία ότι σε έβρισα, κάνε μου μήνυση να πληρωθείς σε 18 χρόνια. Αν δεν έχεις, θα λυπηθείς τα λεφτά σου, και ακόμα και αν όντως σε έβρισα αλλά εσύ δεν έχεις στοιχεία, δεν θα κάνεις τίποτα, αφού έτσι κ αλλιώς ποτέ δε θα βρεις το δίκιο σου. Άρα για ποιόν ακριβώς λόγο να κάνει κάποιος μήνυση και να τρέξουν δικαστήρια, αστυνομίες κλπ για κάτι που δεν θα έχει ποτέ αποτέλεσμα. Με τα λεφτά που ζητάνε, τουλάχιστον όποιος ΔΕΝ έχει στοιχεία κάθεται σπίτι του. Το θέμα δεν είναι αν θα πληρώσει για την καταγγελία, άντε και πλήρωσε. Το θέμα είναι τί αποτέλεσμα θα υπάρξει, και από ποιόν. Ακόμα και δικηγόρος να το τρέξει που λέτε μερικοί ότι θα δεχτεί να πληρωθεί απ'την αποζημίωση... που θα τον βρει τον δικηγόρο αυτόν, για να πληρωθεί ο δίκηγόρος πότε ακριβώς και για πόσα λεφτά? Εσείς αν ήσασταν δικηγόροι θα το κάνατε? Να τρέχετε επί ΜΗΝΕΣ ή και ΧΡΟΝΙΑ, για να πληρωθείτε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ? Σοβαρευτείτε λίγο πριν προτείνετε τα άκυρα. Πολλές τέτοιες ιστορίες δεν καταλήγουν πουθενά. Φυσικά και πρέπει να τιμωρηθεί ο επιτήδειος. Αλλά μιλάμε για 120€ x 6 μήνες δηλαδή 720€. Αξίζει το τρέξιμο? 'Ασε τα παραμύθια περί ηθικής και ιστορίες. Η ερώτηση μου είναι ξεκάθαρη, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ όλους αυτούς τους μήνες? ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ δεν θα αναλάβει την υπόθεση αυτή. Η άποψή μου? Τσάμπα κόπος. 2 2
mirrage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 19 ώρες πριν, AnaSio93 είπε Θεσσαλονίκη ..ο ιατρικός Σύλλογος από την άλλη αν δεις στο σάιτ για καταγγελίες λέει θέλει επώνυμη καταγγελία και παραβολο 50 ευρώ . Δηλαδή και για να καταγγειλεις κάποιον ακόμα πρέπει να πληρώσεις Ρώτα τον δικηγόρο σου αν και πως μπορείτε να του χρεώσετε τα έξοδά σου. Σε έβαλε σε ιστορίες χωρίς να φταις οπότε οχι μόνο θα πληρώσει οτι σου πήρε αλλά και ότι πλήρωσες χωρίς λόγο όπως πχ δικηγορικά η δικαστικά έξοδα αν φτάσετε ως εκεί. 1
vagos789 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, mirrage είπε Ο ΟΑΕΔ για να σου δώσει λεφτά πρέπει να υπογράψεις αν ο ΄φιλος δεν υπέγραψε τότε πως αλλιώς πήρε τα λεφτά ο γιατρός? Επίσης όταν μπουν στον λογαριασμό σου λεφτά ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις και από που είναι. Δεν υπάρχει αναγνώριση λάθους, αν τα χρησιμοποιήσεις χωρίς να σου ανήκουν είναι υπαιξέρεση και αν κατατέθηκαν με υπογραφή που δεν την έβαλε ο νόμιμος δικαιούχος τότε είναι πλαστογραφία. Εσυ βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι ο φιλος ουδεποτε υπεγραψε και μετα το ξεχασε; Ανθρωποι ειμαστε,συμβαινουν αυτα. Στην περιπτωση μας ο γιατρος ισχυριζεται οτι η τραπεζα πηρε τα λεφτα (μεσω καποιας παγιας εντολης πιθανως) απο τον λογαριασμο του, αρα δεν ειναι τοσο καραμπινατο το θεμα της υπεξαιρεσης.Φυσικα τα λεφτα τα χρωσταει οτι και αν εγινε.
mirrage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Εσυ βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι ο φιλος ουδεποτε υπεγραψε και μετα το ξεχασε; Ανθρωποι ειμαστε,συμβαινουν αυτα. Στην περιπτωση μας ο γιατρος ισχυριζεται οτι η τραπεζα πηρε τα λεφτα (μεσω καποιας παγιας εντολης πιθανως) απο τον λογαριασμο του, αρα δεν ειναι τοσο καραμπινατο το θεμα της υπεξαιρεσης.Φυσικα τα λεφτα τα χρωσταει οτι και αν εγινε. Γι'αυτό είπα "αν ο φιλος δεν υπέγραψε" και "με τα δεδομένα που έχουμε". Επίσης λάθη τέτοια ΔΕΝ γίνονται και αν γίνουν πληρώνεις άμεσα δεν εξαπολύεις απειλές... 😉
AnaSio93 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, DrLo είπε Technically ... Ο όρκος του Ιπποκράτη δεν αναφέρει τίποτα και κατάχρηση χρημάτων, κλοπές Δεν είπα αυτό αλλα αν είναι έτσι και το να παίρνεις φακελάκι είναι οκ. Ηθικό είναι το ζήτημα και ένας δικηγόρος Δ λέει κανένας νόμος πως να ντύνεται αλλά δε θα πάει και με ξωπλατο στα δικαστήρια. Κάποια πράγματα ειδικά όταν έχεις κάποιο κύρος και έχεις ηθικούς φραγμούς δε τα κάνεις 32 λεπτά πριν, polaki είπε Προφανώς. Αλλιώς ο καθένας θα έκανε καταγγελίες έτσι για πλάκα, άλλη δουλειά δεν είχαν απτο να ψάχνουν ανυπόστατες καταγγελίες, το ίδιο και με της μυνήσεις στην αστυνομία. Αν έχεις στοιχεία ότι σε έβρισα, κάνε μου μήνυση να πληρωθείς σε 18 χρόνια. Αν δεν έχεις, θα λυπηθείς τα λεφτά σου, και ακόμα και αν όντως σε έβρισα αλλά εσύ δεν έχεις στοιχεία, δεν θα κάνεις τίποτα, αφού έτσι κ αλλιώς ποτέ δε θα βρεις το δίκιο σου. Άρα για ποιόν ακριβώς λόγο να κάνει κάποιος μήνυση και να τρέξουν δικαστήρια, αστυνομίες κλπ για κάτι που δεν θα έχει ποτέ αποτέλεσμα. Με τα λεφτά που ζητάνε, τουλάχιστον όποιος ΔΕΝ έχει στοιχεία κάθεται σπίτι του. Το θέμα δεν είναι αν θα πληρώσει για την καταγγελία, άντε και πλήρωσε. Το θέμα είναι τί αποτέλεσμα θα υπάρξει, και από ποιόν. Ακόμα και δικηγόρος να το τρέξει που λέτε μερικοί ότι θα δεχτεί να πληρωθεί απ'την αποζημίωση... που θα τον βρει τον δικηγόρο αυτόν, για να πληρωθεί ο δίκηγόρος πότε ακριβώς και για πόσα λεφτά? Εσείς αν ήσασταν δικηγόροι θα το κάνατε? Να τρέχετε επί ΜΗΝΕΣ ή και ΧΡΟΝΙΑ, για να πληρωθείτε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ? Σοβαρευτείτε λίγο πριν προτείνετε τα άκυρα. Πολλές τέτοιες ιστορίες δεν καταλήγουν πουθενά. Φυσικά και πρέπει να τιμωρηθεί ο επιτήδειος. Αλλά μιλάμε για 120€ x 6 μήνες δηλαδή 720€. Αξίζει το τρέξιμο? 'Ασε τα παραμύθια περί ηθικής και ιστορίες. Η ερώτηση μου είναι ξεκάθαρη, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ όλους αυτούς τους μήνες? ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ δεν θα αναλάβει την υπόθεση αυτή. Η άποψή μου? Τσάμπα κόπος. Τα λεφτά που κράτησε ο κύριος από τον ΟΑΕΔ είναι περίπου 1300 ευρώ . Αποδεδειγμένα. Τι 120 επί 6? Και φυσικά αξίζει . Έχω ήδη βρει δικηγόρο και το θέμα προχωράει κανονικά ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα