Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι.. Η μόνη διαφορά είναι ότι για το δάνειο μου λέει και καλά  κατά λάθος μπήκαν εκεί τα λεφτά . Ότι και καλά έχει ένα λογαριασμό leasing και μπήκαν εκεί τα λεφτά και τα τράβηξε αυτόματα το δάνειο . Το οποίο είναι πέρα για πέρα βλακωδες γιατί πέραν του ότι δεν ισχύει γιατί άλλο λογαριασμό είχε δηλώσει στον οαεδ..αλλα και αλήθεια να ειναι ο ίδιος δήλωσε αυτό το λογαριασμό για να του το κατατεθει το ποσό άρα δεν έγινε κατά λάθος 

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, AnaSio93 είπε

Έτσι ακριβώς είναι.. Η μόνη διαφορά είναι ότι για το δάνειο μου λέει και καλά  κατά λάθος μπήκαν εκεί τα λεφτά . Ότι και καλά έχει ένα λογαριασμό leasing και μπήκαν εκεί τα λεφτά και τα τράβηξε αυτόματα το δάνειο . Το οποίο είναι πέρα για πέρα βλακωδες γιατί πέραν του ότι δεν ισχύει γιατί άλλο λογαριασμό είχε δηλώσει στον οαεδ..αλλα και αλήθεια να ειναι ο ίδιος δήλωσε αυτό το λογαριασμό για να του το κατατεθει το ποσό άρα δεν έγινε κατά λάθος 

παντως εισαι σιγουρος δεν εχεις υπογραψει τιποτα? μη σ χε πλασαρει κανα χαρτι και καλα για πρακτικη ή κατι αλλο και το υπεγραψες..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, AnaSio93 είπε

Και εγώ έχω σκοπό να το τραβήξω στο τέρμα γιατί πέραν του χρηματικού είναι και ηθικό το ζήτημα . Αν ο καθένας κάνει κάτι τέτοιο θα πλουτιζουν όλοι εις βάρος φοιτητών που προσπαθούν να πάρουν το πτυχίο τους και όλα μέλι γάλα.

Ακριβώς. Καλά θα κάνεις να τον καταστρέψεις, γιατί είναι βέβαιο ότι ένα τέτοιο καθίκι θα εκμεταλλευτεί κάποιον άλλο στη συνέχεια.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

παντως εισαι σιγουρος δεν εχεις υπογραψει τιποτα? μη σ χε πλασαρει κανα χαρτι και καλα για πρακτικη ή κατι αλλο και το υπεγραψες..

Δε θυμάμαι να έχω υπογράψει κάτι για αυτό και όταν το έμαθα ρωτήσα και τον λογιστή του χωρίς να πω ότι πήγα στον ΟΑΕΔ κλπ και μου το διαβεβαίωσε και ο ίδιος ότι δεν υπέγραψα και ότι θα υπογράψω και καλά όταν θα τα πάρω. Ζήτησα το χαρτί που υποτίθεται υπέγραψα και όταν το πάρω θα αποδειχθεί αν είναι δικιά μου η υπογραφή .. δύσκολα να μου πλασαρε κάποιο χαρτι έτσι γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν το είχε προγραμματίσει ότι θα κρατήσει τα λεφτά εξ αρχής. Απλά ίσως επειδή πέρασε πολύς καιρός και μια ο λογιστής δεν κατέθετε τα χαρτιά μια μου έλεγε δεν μπήκαν δε ξέρω γιατί κλπ , ίσως πίστεψε ότι δε θα το ψάξω και θα το αφήσω έτσι . Δε φαντάστηκε ότι θα πάω σε δικηγόρο κλπ

Δημοσ.

Ο γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζεται βοηθο και δεν πληρωνει. Ειναι αδικο τωρα να τον βαλεις να πληρωσει. Δεν επρεπε να πας τζαμπα. Τωρα που να τα βρει ο ανθρωπος?....

• Confused 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Ο γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζεται βοηθο και δεν πληρωνει. Ειναι αδικο τωρα να τον βαλεις να πληρωσει. Δεν επρεπε να πας τζαμπα. Τωρα που να τα βρει ο ανθρωπος?....

Είπε δε θα πληρώσει κάτι παραπάνω από το επίδομα του Οαεδ. Κανονικά δίνεις όσα ο ΟΑΕΔ συν 200 ευρώ πχ κάπου εκεί τον μήνα . Μου είπε δε χρειάζομαι άτομο για να δίνω τα 200 ευρώ και είπα οκ μου λέει θα πάρεις μόνο το ποσό του οαεδ το οποίο είναι 1200κατι ευρώ . Δέχτηκα και όχι μόνο τελικά δε μου έδωσε το ποσό αυτό αλλά το εισέπραξε και το χρησιμοποίησε στο δάνειο. Δεν είπα να τα βρει από καπου. Κατατέθηκε το ποσό στο λογαριασμό του και το ξοδεψε

Επεξ/σία από AnaSio93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει ωραια ιστορια... αλλα το INSOMNIA δεν της αξιζει!
Εισαι απευθειας για νυχτερινο δελτιο!

Εννοειται πως πρεπει να τον πελεκησεις....

Επεξ/σία από tz3s
  • Like 1
Δημοσ.

Στον Ρουβίκωνα όλο και θα έχουν 2-3 απτη νομική να περάσουν απτο ιατρείο να του εξηγήσουν πως αυτό που κάνει δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tz3s είπε

Ενταξει ωραια ιστορια... αλλα το INSOMNIA δεν της αξιζει!
Εισαι απευθειας για νυχτερινο δελτιο!

Εννοειται πως πρεπει να τον πελεκησεις....

Εδώ με απείλησε ότι θα μ κάνει μήνυση για συκοφαντία χωρίς καν να βγω στο δελτίο .. φαντασου τι θα λέει μετά . Θα δω τι θα πει στο δικηγορο μου  σημερα που θα τον πάρει τηλ μια τελευταία φορά.. αν συνεχίσει να λέει θα τα δώσω μήνα μήνα να φτάσω σε σημείο να περάσει άλλος ένας χρόνος για να τα πάρω και ΑΝ, θα το κυνηγησω ακόμα και σε αυτό το σημείο που λες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι διαβάζω είναι συνήθης πρακτική .Καμία δικαιολογία για τέτοια καθάρματα εκμεταλλευτες πρέπει να το κυνηγήσεις . Και πες σε ποιο σύλλογο είναι Αθηνών ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Από ότι διαβάζω είναι συνήθεις πρακτική .Καμία δικαιολογία για τέτοια καθάρματα εκμεταλευτες πρέπει να το κυνηγήσεις . Και πες σε ποιο σύλλογο είναι Αθηνών ;

Ισως θα μπορουσε να κανει και καταγγελια στον Ιατρικο Συλλογο Αθηνων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς υπάρχουν και αρμόδιοι υποτίθεται ακριβώς για υποθέσεις και υπάρχει και δωρεάν γραμμή καταγγελιών . Πατουλη ακούς ; :P -αλλά μη περιμένεις μόνο από κει 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Από ότι διαβάζω είναι συνήθης πρακτική .Καμία δικαιολογία για τέτοια καθάρματα εκμεταλλευτες πρέπει να το κυνηγήσεις . Και πες σε ποιο σύλλογο είναι Αθηνών ;

Θεσσαλονίκη ..ο ιατρικός Σύλλογος από την άλλη αν δεις στο σάιτ για καταγγελίες λέει θέλει επώνυμη καταγγελία και παραβολο 50 ευρώ . Δηλαδή και για να καταγγειλεις κάποιον ακόμα πρέπει να πληρώσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγγραφη καταγγελία στο υπουργείο και στον ιατρικό σύλλογο για πλαστογραφία και απάτη, αφού πρώτα περάσεις από δικηγόρο.

Παρτου και τα σώβρακα

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...