Edel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/2/2019 στις 3:08 ΜΜ, jerry banana είπε επειδή παρακολουθώ συχνά τις προσφορές του public την προηγούμενη χρονιά το είχα δει στα 30 κάτι νομίζω μέχρι 40 .Προφανώς το public θέλει να το πουλήσει γιατί δεν πουλιέται, γιαυτό το δίνει χώμα.Δεν φημίζεται απο τα καλύτερα headsets τουλαχιστον στα 40 που το ειχα δεί με άλλα 40αρια,αλλά και στα 90 που είναι η αρχική του δεν θα το πρότεινα σε κανέναν.Προφανώς για 30 ευρώ αξίζει καθώς αντίπαλο δεν έχει σε αυτή τη τιμή.Αλλά να υπενθυμίσω σε όσους ενδιαφέρονται μην περιμένουν πολλά-πολλά απλά να κάνει κάποιος τη δουλειά του ασύρματα πχ ταινίες μουσική.Για παιχνίδια απο κριτικές που έχω δει δεν αξίζουν.Σε αυτό που ρώτησες εκθεσιακά δεν είναι ούτε και την προηγούμενη χρονιά ήταν απλώς θέλουν να τα σπρώξουν. ΥΓ:Πιστεύω επίσης πως επειδή κυρίως πουλιούνται για VR headset (γιαυτο εχουν και μεγαλο ανοιγμα με pads στην οροφη)είναι και ένας άλλος λόγος που δεν τα αγοράζει κανείς γιατί λίγοι ασχολούνται με VR. Δηλαδή αυτά μπορούν να αντικαταστήσουν τις άθλιες ψείρες που δίνει η σονυ με το vr της? Μου φαίνεται τόσο γκουμούτσα η μάσκα για να μπορείς να έχεις στο κεφάλι και ακουστικά ! εδιτ: Μόλις είδα βίντεο στο γιουτιουμπ, όντως δουλεύουν τέλεια, μακάρι να τα ξαναφέρει, θα το αγοράσω αμέσως Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Edel
jerry banana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Edel είπε Δηλαδή αυτά μπορούν να αντικαταστήσουν τις άθλιες ψείρες που δίνει η σονυ με το vr της? Μου φαίνεται τόσο γκουμούτσα η μάσκα για να μπορείς να έχεις στο κεφάλι και ακουστικά ! εδιτ: Μόλις είδα βίντεο στο γιουτιουμπ, όντως δουλεύουν τέλεια, μακάρι να τα ξαναφέρει, θα το αγοράσω αμέσως Nαι μπορουν να τα αντικαταστησουν καθως εκει ειναι το selling point τους,το ανοιγμα στην οροφη για να εισαι ανετος.Τωρα εαν ξαναβγουν σε παρομοια τιμη η χαμηλοτερη τσιμπησε τα αλλα πανω απο 30 οχι δεν αξιζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα