Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα σε όλους, Έχει δουλέψει κανένας την κάμερα Foscam FI9816P? Αν ναι, του έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα με την παρακολούθηση μέσω υπολογιστή να κρασάρουν συνέχεια τα plugins σε όλους τους broswers? Μου έφερε πελάτης την συγκεκριμένη την έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και τα plugins κάνουν προβλήματα, μία πάω να συνδεθώ και βάζω τα στοιχεία σωστά και μου λέει ότι είναι λάθος, μία πάω να κάνω εγγραφή και το κουμπί εγγραφής είναι νεκρό. Να πω ότι της έκανε αναβάθμιση του firmware της και μετά από καμιά εβδομάδα ξεκίνησε αυτή η ιστορία.
sstratos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εβαλε το σωστο firmware ?? και εμενα μετα απο upgrade μου εκανε τα ιδια. Εκανα 2 απανωτα reset απο το κουμπακι και εστρωσε. απλώς θελει πολυ ωρα πάτημα το κουμπι (30δευτ). Να την συνδεσεις με καλωδιο ethernet. οσο για τα plugins kai το ipcamera.exe , κατεβασε τα απο το foscam.com οχι τα ελληνικα σιτε. Επισης δουλευουν τα plugins μονο σε explorer!! εγω ανοιγω το ipcamera , παταω 2 κλικ στην καμερα , και μου ανοιγει το chrome , και εχω εγκαταστησει το " open to ie tab" Plugin , πατωντας το κουμπι μου το ανοιγει κανονικα
madrivermadonus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, linuxaki είπε Καλημέρα σε όλους, Έχει δουλέψει κανένας την κάμερα Foscam FI9816P? Αν ναι, του έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα με την παρακολούθηση μέσω υπολογιστή να κρασάρουν συνέχεια τα plugins σε όλους τους broswers? Μου έφερε πελάτης την συγκεκριμένη την έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και τα plugins κάνουν προβλήματα, μία πάω να συνδεθώ και βάζω τα στοιχεία σωστά και μου λέει ότι είναι λάθος, μία πάω να κάνω εγγραφή και το κουμπί εγγραφής είναι νεκρό. Να πω ότι της έκανε αναβάθμιση του firmware της και μετά από καμιά εβδομάδα ξεκίνησε αυτή η ιστορία. ναι την εχω. παιζει μονο με explorer και στο κινητο μονο με την εφαρμογη fopscam με το συννεφακι
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/2/2019 στις 11:32 ΠΜ, sstratos είπε Εβαλε το σωστο firmware ?? και εμενα μετα απο upgrade μου εκανε τα ιδια. Εκανα 2 απανωτα reset απο το κουμπακι και εστρωσε. απλώς θελει πολυ ωρα πάτημα το κουμπι (30δευτ). Να την συνδεσεις με καλωδιο ethernet. οσο για τα plugins kai το ipcamera.exe , κατεβασε τα απο το foscam.com οχι τα ελληνικα σιτε. Επισης δουλευουν τα plugins μονο σε explorer!! εγω ανοιγω το ipcamera , παταω 2 κλικ στην καμερα , και μου ανοιγει το chrome , και εχω εγκαταστησει το " open to ie tab" Plugin , πατωντας το κουμπι μου το ανοιγει κανονικα Το δοκίμασα αυτό που μου είπες δούλεψε για λίγο και πάλι τα ίδια. Με explorer μπαίνει αλλά όταν πάω να κάνω εγγραφή εμφανίζει αυτό στην φωτογραφία, βρήκα κάποιες ρυθμίσεις να κάνω στον explorer αλλά πάλι τα ίδια δουλεύει για λίγο. Reset της έχω κάνει άπειρα. Ψάχνοντας βρήκα μία έκδοση πίσω του firmware από αυτήν που έχει θα την περάσω και θα δείξει μήπως λυθεί το πρόβλημα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δοκίμασα να περάσω ξανά το firmaware παλιά ή καινούρια έκδοση και αυτή φρίκαρε και κόλλησε. Και φυσικά μια συνδέεται και μια όχι.
madrivermadonus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) σε αλλο υπολογιστη δοκιμασες; αν ναι πιθανο να ειναι προβλημα της καμερας... η καμερα ειναι συνδεδεμενη ασυρματα η με καλωδιο στο ρουτερ; αν με καλωδιο το ελεγξες; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από madrivermadonus
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, madrivermadonus είπε σε αλλο υπολογιστη δοκιμασες; αν ναι πιθανο να ειναι προβλημα της καμερας... η καμερα ειναι συνδεδεμενη ασυρματα η με καλωδιο στο ρουτερ; αν με καλωδιο το ελεγξες; Δοκίμασα σε 3 υπολογιστές με καινούρια καλώδια δικτύου. Είναι ενσύρματα πάνω στο router, με wifi δεν συνδέεται καν. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
madrivermadonus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, linuxaki είπε Δοκίμασα σε 3 υπολογιστές με καινούρια καλώδια δικτύου. Είναι ενσύρματα πάνω στο router, με wifi δεν συνδέεται καν. λογικα ειναι θεμα της καμερας. τα δοκιμασες ολα...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, madrivermadonus είπε λογικα ειναι θεμα της καμερας. τα δοκιμασες ολα... Έτσι κατέληξα και εγώ γιατί για να κολλάει να μην κάνει καν το firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα