Daemonos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ήταν ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Μούμα και όλο έκλαιγε.Πάει ένας τύπος και τη ρωτάει: -Τι θέλεις; -Τίποτα. -Θες γλειφιτζούρι; -Όχι. -Θες αγκαλίτσες; -Όχι. -Θες έρωτα; -Ναι. Ηθικό δίδαγμα: Μούμα θες έρωτα... -------------------------------- Τι εύχεσαι σε 2 λεσβίες που παντρεύονται; Βίον ανθό-strapon. ------------------------------- -Α τι ωραίο σκυλάκι! Πως το φωνάζετε; -Στοπ. -Στοπ;;; -Ναι, είναι διασταύρωση.... ------------------------------- Που έχει την πούτσα ο αστακός; Στον λογαριασμό. ------------------------------- Είναι δύο νάνοι. Λέει ο ένας νάνος στον άλλο νάνο: -Τι ώρα λες νάνε; ------------------------------- Πότε γιορτάζουν οι βρυκόλακες; Του Άι-Light (Twilight... με τη 2η το έπιασα γαμώ τη κουλτούρα μου) ------------------------------ - Να κεράσω ένα ποτό; είμαι ο Βασίλης.. - Δε νομίζω - Ποιος είμαι τότε; ------------------------ -Καλώς ήλθατε κύριε Δώνη στο θαλάσσιο πάρκο μας -Ουάου, απίστευτο είναι! Έχετε και χέλι; -Ναι, αλλά έχουμε μόνο ένα... Ένα το χέλι Δώνη ------------------------ Σε μέντιουμ: - Ξέρετε, τον τελευταίο καιρό, δεν νιώθω και πολύ καλά. - Το βλέπω, μόλις μπήκες κατάλαβα ότι σου έχουν κάνει μάγια. - Μάγια;;; Και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό;;; - Φυσικά μπορούμε. Αλλά χρειάζεται να κάνεις μια μικρή θυσία, αλλιώς δεν θα λυθούν. - Τι θυσία; - Πρέπει να σε τσιμπήσει μια μέλισσα. - Μέλισσα;; Δεν παίζει αυτο...έχω αλλεργία! Κύριε μου διαλέξτε...Μάγια ή μέλισσα --------------------------- Πηγαίνουν 2 τράγοι σε ένα μπαρ να πιούνε ποτό. Τους βλέπει ο μπαρμαν και γουρλώνει τα μάτια, αλλά σαν σωστός επαγγελματίας τους παίρνει παραγγελία. - Παρακαλώ, τί θα θέλατε;. - Βάλε μας από δύο τζίν Bombay τον καθέναν, λένε οι τράγοι. Τους σερβίρει ο μπαρμαν κανονικά. Μετά από 5 λεπτά τον φωνάζουν και του λένε να τους βάλει από δύο τζίν Bombay πάλι. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ ώσπου ήρθε η ώρα να φύγουνε οι τράγοι. Πριν φύγουνε τους λέει ο μπαρμαν, - Εντάξει, δεν πρόκειται να σχολιάσω το γεγονός ότι είστε δύο τράγοι που πίνετε στο μπαρ μου, αλλά η απορία μου είναι γιατί παραγγέλνατε από δύο Bombay κάθε φορά; Και απαντάνε: Αφού είμαστε αποδυοbombay τράγοι! ----------------------- -Ρε η Μαρία με κανε delete. -Και μενα ρε φίλε. -Είναι γυναίκα deletηριο. ----------------------- -φίλε,τι καις; Βενζίνη η ντίζελ; -Βενζίνη -Αντε γαμησου.Εσυ,φίλε,τι καις; -Ντίζελ. -Μπράβο!!! Φίλε τι καις διακρίσεις. --------------------- Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Daemonos
Προτεινόμενες αναρτήσεις