Istros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Stamer είπε Εννοείς οτι σε 5 χρόνια θα έχουμε "αυτό που πραγματικά έλειπε"? Τέλος πάντων... το ερώτημα είναι τι χρειαζόμαστε πραγματικά απ'όλα αυτά... Έχουμε χάσει την μπάλα από συσκευές και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί (το καταλαβαίνω μόνο από την μεριά της επιχείρισης) Υπάρχουν πολλές συσκευές και ανταγωνισμός και αυτό είναι καλό γιατί έχουμε πολλές επιλογές σε καλές τιμες.Θεωρω ότι το foldable είναι μια μεγάλη καινοτομία και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν μεγάλη οθόνη και φορητότητα μαζί.Ηδη έχουμε φτάσει στις 7" ιντσες σε λίγο θα θέλουμε βαλιτσακι για να κουβαλάμε κινητό μαζί μας ίσως με την αναδιπλούμενη συσκευή το γλιτώσουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, JcD είπε Για τις edge οθόνες μιλάς? Ένα κάρο κατασκευαστές τις υιοθέτησαν, η δε τρύπα υιοθετήθηκε πριν καν βγουν τα αντίστοιχα Samsung στην αγορά. Για την αηδία αυτή λέει: Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Plapoutas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, Istros said: Μην είσαι κακος.Το προσπαθει Αυτό που πρέπει να θυμάσαι -και εδω θα είμαστε για να σε περιμένουμε να τοποθετηθείς- είναι το πόσο καιρό θα χρειαστείτε για να αντιγράψετε το foldable design που θα παρουσιάσει η Apple! 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Plapoutas είπε Για την αηδία αυτή λέει: Α ε με το μπαρδον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Man2015 είπε ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ κ.συντάκτη. Μιλήστε και λίγο Ελληνικά, μη ντρέπεστε. 1 ώρα πριν, billdanos είπε Το τελικό "ν" παραμένει όταν η επόμενη λέξη αρχίζει από "κ, π , τ, μπ, ντ, γκ, τζ, ξ, ψ" 😛 2 ώρες πριν, billdanos είπε Yeah right... Την κατακρεούργησες την έννοια της λέξης! 😛 Τι έγινε ρε παιδιά στο τέλος θα γράφουμε και διαγώνισμα Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Αυτό που πρέπει να θυμάσαι -και εδω θα είμαστε για να σε περιμένουμε να τοποθετηθείς- είναι το πόσο καιρό θα χρειαστείτε για να αντιγράψετε το foldable design που θα παρουσιάσει η Apple! 😛 ΧΑΧΑΧΑΧ (χωρίς να απευθύνομαι στο πραγματικό σχόλιό σου) μου θύμισες τώρα κλασσικούς χαρακτήρες (Darth vader, Zurg από toy story κ.λ.π.) και γενικά τέτοιους "σατανικούς" κακούς που λένε "Until we meet again [όνομα ήρωα εδώ]!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Κα να κουμπώσεις σε αυτό το πράγμα Windows πω πω τι έχει να γίνει...τι όχι; Μάγκες έλειπε αυτό σχόλιο. Στο θέμα S10 δεν θα έχει τίποτα ουαου πιστεύω η αναδιπλούμενη συσκευή δεν ξέρω πόσο μπορεί να κοστολογηθεί ώστε να αξίζει η αγορά της ,αν μας το πουλάνε 1699 γιατί κάποιος να μην αγοράσει ένα surface Μίρκο να κάνει την δουλειά του που είναι εύκολο στην μεταφορά και να μην έχει την συσκευή του 6+ ιντσες στην τσέπη(ναι ναι ναι μεγάλη οθόνη- φορητότητα αλλά μάγκες Android θα τρέχει...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Για την αηδία αυτή λέει: Για τυπου s7 edge μιλαω, καθρεφτακια σε ιθαγενεις. Που χρειαζεται η edge οθονη σε ενα κινητο? Μονο για εντυπωσιασμο και τιποτα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 11 minutes ago, Stamer said: ΧΑΧΑΧΑΧ (χωρίς να απευθύνομαι στο πραγματικό σχόλιό σου) μου θύμισες τώρα κλασσικούς χαρακτήρες (Darth vader, Zurg από toy story κ.λ.π.) και γενικά τέτοιους "σατανικούς" κακούς που λένε "Until we meet again [όνομα ήρωα εδώ]!" Μα πρέπει να ειναι αφελής κάποιος για να πιστεύει πως ένα μοντέλο σχεδιάζεται και είναι έτοιμο για κυκλοφορία μέσα σε μερικούς μήνες ή ένα χρόνο! Οι μεγάλες εταιρείες (και προφανώς και η Apple όπως είδαμε σε διάφορες πατέντες που έχει καταθέσει για foldable) δουλεύουν εδώ και χρόνια πάνω σε τέτοιες συσκευές και ο μόνος περιορισμός κάθε φορά είναι η διαθέσιμη τεχνολογία που υπάρχει κάθε στιγμή. Από τη στιγμή που οι foldable οθόνες είναι έτοιμες για μαζική κυκλοφορία, ο κάθε κατασκευαστής θα προσπαθήσει να φτιάξει το τελικό του προϊόν όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί. Δεν "ζηλεύω" αυτόν που βγάζει πρώτος ένα νέο προϊόν αλλά αυτόν που θα βγάλει κάτι που θα είναι πρακτικό, όμορφο και θα μου αρέσει! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Για τυπου s7 edge μιλαω, καθρεφτακια σε ιθαγενεις. Που χρειαζεται η edge οθονη σε ενα κινητο? Μονο για εντυπωσιασμο και τιποτα αλλο Υπέροχα, όπως προείπα λοιπόν αρκετοί κατασκευαστές τις υιοθέτησαν, και Ναι για εντυπωσιασμό και μόνο, γουστάρουμε όταν πληρώνουμε ακριβά τα τηλέφωνα μας να δείχνουν και όμορφα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Radiatedsoul είπε Για τυπου s7 edge μιλαω, καθρεφτακια σε ιθαγενεις. Που χρειαζεται η edge οθονη σε ενα κινητο? Μονο για εντυπωσιασμο και τιποτα αλλο Οι οθόνες Edge, s6 + s7 ήταν όντως τραγικές με τις καμπύλες. Αυτες των s8 + s9 με την μικρή καμπύλη μια χαρά είναι ουσιαστικά δεν έχεις Bezel ορατό στα πλάγια. Που χρησιμεύουν; Εμένα προσωπικά δεν μου χρησιμεύουν πουθενά, θα έλεγα πιο πολύ αισθητική είναι η καμπύλη και όχι εργονομική. Επίσης δεν θα ήθελα να είχα το πλαϊνό Bezel των iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν "ζηλεύω" αυτόν που βγάζει πρώτος ένα νέο προϊόν αλλά αυτόν που θα βγάλει κάτι που θα είναι πρακτικό, όμορφο και θα μου αρέσει! Συν υπογράφω, σαν το νοτς ένα πράμα! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από JcD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Μα πρέπει να ειναι αφελής κάποιος για να πιστεύει πως ένα μοντέλο σχεδιάζεται και είναι έτοιμο για κυκλοφορία μέσα σε μερικούς μήνες ή ένα χρόνο! Οι μεγάλες εταιρείες (και προφανώς και η Apple όπως είδαμε σε διάφορες πατέντες που έχει καταθέσει για foldable) δουλεύουν εδώ και χρόνια πάνω σε τέτοιες συσκευές και ο μόνος περιορισμός κάθε φορά είναι η διαθέσιμη τεχνολογία που υπάρχει κάθε στιγμή. Από τη στιγμή που οι foldable οθόνες είναι έτοιμες για μαζική κυκλοφορία, ο κάθε κατασκευαστής θα προσπαθήσει να φτιάξει το τελικό του προϊόν όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί. Δεν "ζηλεύω" αυτόν που βγάζει πρώτος ένα νέο προϊόν αλλά αυτόν που θα βγάλει κάτι που θα είναι πρακτικό, όμορφο και θα μου αρέσει! Ναι συμφωνώ με αυτά που λες. Πάντως απλά σχολίασα γιατί είχε πλάκα όπως του έγραψες. Μάλιστα το έκανα και visualize στο μυαλό μου. Εσυ με μαύρη στολή Vader (ή κάτι τέτοιο) και με λευκό apple logo στο θώρακα να λες "we shall destroy you forces of Istros!". Εγώ κλασσικά τα καλαμπουρίζω και τα περισσότερα, τι να κάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 3 minutes ago, Plapoutas said: Οι οθόνες Edge, s6 + s7 ήταν όντως τραγικές με τις καμπύλες. Αυτες των s8 + s9 με την μικρή καμπύλη μια χαρά είναι ουσιαστικά δεν έχεις Bezel ορατό στα πλάγια. Που χρησιμεύουν; Εμένα προσωπικά δεν μου χρησιμεύουν πουθενά, θα έλεγα πιο πολύ αισθητική είναι η καμπύλη και όχι εργονομική. Επίσης δεν θα ήθελα να είχα το πλαϊνό Bezel των iPhone. Στο "μάτι" και από σχετικά μακριά οι edge πλευρές των Samsung ήταν εντυπωσιακές. Στην πράξη όμως όχι και τόσο μιας και είχες μια παραμόρφωση στα χρώματα και το λειτουργικό δεν ήταν και τόσο "έξυπνο" ώστε να αγνοεί τα τυχαία αγγίγματα όταν κρατάς το τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Αυτό που πρέπει να θυμάσαι -και εδω θα είμαστε για να σε περιμένουμε να τοποθετηθείς- είναι το πόσο καιρό θα χρειαστείτε για να αντιγράψετε το foldable design που θα παρουσιάσει η Apple! 😛 Φοβερο design,5G το 2020 δεν θα προλαβαίνει η Huawei να μοιράζει powerbanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα