txcellas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εχω μια μηχανή οπου την χρησιμοποιώ σχεδον καθε μέρα. Προσφατα μου εκανε παιχνιδια και εμεινε κανα 2 φορες. Την φορτισα σε εξωτερικο φορτιστη και ολα καλα. Ειναξ λογικο μεσα σε 2-3 χρονια να θελει αλλαγη? Εχω και συναγερμο αλλα δεν τον βαζω συνέχεια. Αξιζει νς βαλω imitation (μη γνησια)
Sfetsas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μετρησε την και δες μηπως εχεις καπου διαρροες. Εαν χανεις ρευμα με κλειστο διακοπτη κλπ πρεπει να βρεις τη διαρροη. Εαν οχι ειναι καιρος να την αλλαξεις μαλλον
TechnoState Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .... έχω το ίδιο πρόβλημα κ στις δύο μηχανές μου. Εμένα βέβαια με έχουν αφήσει λόγω ακινησίας (τώρα το χειμώνα δεν τις κυκλοφορώ πολύ) Ευτυχώς στο cbr μου με ένα φορτισμα, πήρε. Στο tiger όμως παρόλο που έμεινε όλο το βράδυ σε φορτιστή (η φόρτιση έγινε σε επαγγελματικό φορτιστή-σε συνεργείο ξαδέλφου) μιζαρε με δυσκολία κ μάλλον θα παραδώσει πνεύμα. Αυτός ο καιρός είναι ότι χειρότερο για τις μπαταρίες (ειδικά των μηχανών). Προσπαθώ κάθε μέρα, αν όχι να τις βγάζω (καιρού επιτρέποντος) τουλάχιστον να δουλεύουν κανα 10λεπτο...δεν βοηθάει τρελα ομως. Η ηλικία κ των δυο, πάνω-κάτω 2 ετών Είμαι κ εγώ σε αναζήτηση, προς το παρόν συμβατικών (οι λιθίου είναι ακόμα πανάκριβες).... έχει κανείς εμπειρία απο καλή εταιρία??? Τι μηχανή έχεις? (Σε νέες μηχανές, ακόμα κ με κλειστό διακόπτη θα υπάρχει μία ελάχιστη κατανάλωση, πχ ρολόι και ιμομπιλάιζερ σε μένα) Όταν λες ιμιτασιον τι εννοείς?? Καμία εταιρεία δεν κατασκευάζει η ίδια τις μπαταρίες των μηχανών της (τηρούν κάποιες προδιαγραφές πάντως) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από TechnoState
txcellas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Θεωρησα απο μπορει να ειχαν ιμιτασιον. Παω σημερα 5:30 να ξεκινησω με την μηχανη να παω στη δουλεια κ δεν επαιρνε. Η μεγαλύτερη ξενερα. Την φορτιζα σε εναν φορτιστη απο τα lidl ολο αυτον τον καιρο
TechnoState Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εντάξει μωρέ κ αυτοί κάνουν δουλειά (προσοχή: πάντα επίβλεψη κατά την φόρτιση). Δυστυχώς αν δεν υπάρχει κλειστός κ σχετικά "στεγανός" (απο πολύ κρύο, υγρασία κλπ) χώρος στάθμευσης, ακόμα κ με κουκούλες, είμαστε εκτεθειμένοι.
txcellas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Σε παρκινγκ την εχω. Οπως καινα εχει θα φυγει το 85ρι...
TechnoState Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, txcellas είπε Οπως καινα εχει θα φυγει το 85ρι... ... κατά μέσο όρο γύρω στα 60€ αν πιάνουν τα χέρια κ ξέρεις να την αλλάξεις μόνος... επιπλέον με κάποια: αλεν, δεκαρακι(η κάποιο σετ καριδακια/βοηθάει κ καστάνια), κατσαβίδι σταυρό (ανάλογα την περίπτωση) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από TechnoState
Joshua21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, txcellas είπε Εχω μια μηχανή οπου την χρησιμοποιώ σχεδον καθε μέρα. Προσφατα μου εκανε παιχνιδια και εμεινε κανα 2 φορες. Την φορτισα σε εξωτερικο φορτιστη και ολα καλα. Ειναξ λογικο μεσα σε 2-3 χρονια να θελει αλλαγη? Εχω και συναγερμο αλλα δεν τον βαζω συνέχεια. Αξιζει νς βαλω imitation (μη γνησια) Ε πόσο νομίζεις ότι αντέχουν οι μπαταρίες? Καμιά δεκαετία? 2-3 χρόνια είναι ο μέσος όρος ζωής τους. Επίσης όποτε μένει δεν είναι όλα καλά, με κάθε πλήρη αποφόρτιση η μπαταρία χάνει μήνες από τη ζωή της.
panoskatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Τον χειμώνα αν δεν κινείται η μοτοσυκλέτα και είναι και δύο -τριών χρονών είναι λογικό να τα φτύσει. Με φόρτιση μπορεί να συνέλθει αλλά θα πρέπει να κινείται τουλάχιστον ανά δύο τρεις μέρες αλλιώς στις 5 μέρες ξανά παπαλα. Δεν υπάρχουν ημιτασιον μπαταρίες. Υπάρχουν διάφορα είδη, κλειστού, τζελ κτλ αλλά και κινεζικές φθηνιαρες που για μοτοσικλέτες δεν αξίζει. Δυο βίδες με δεκάρι γερμανικό ξεβιδωνει κάποιος, αρνητικό και θετικό πόλο, δεν χρειάζεται καν η έκφραση πιάνουν τα χέρια σου! 1
txcellas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, TechnoState είπε ... κατά μέσο όρο γύρω στα 60€ αν πιάνουν τα χέρια κ ξέρεις να την αλλάξεις μόνος... επιπλέον με κάποια: αλεν, δεκαρακι(η κάποιο σετ καριδακια/βοηθάει κ καστάνια, κατσαβίδι σταυρό (ανάλογα την περίπτωση) Μα δεν παιρνουν εργατικα για να αλλαξουν μπαταρία. Ξερεις κανενα site να ψαξω μπας και βρω την μπαταρια μου φθηνότερα?
alkis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δοκίμασε να τη φορτίσεις σε 12v 1a, δηλαδή αργό φορτιστή ένα βράδυ, διαφορετικά πας σε άλλη. Καλά κράτησε. 2-3 χρόνια είναι ο μόνος ζωής.
txcellas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Έχει χρειαστεί μέχρι τώρα να τη φορτίσω τρεις φορές στο φορτιστή από αυτόν που εχω. επειδή έχω χάσει τη βίδα που συνδέει την μπαταρία με τους πόλους της μηχανής έβαλα αλουμινόχαρτο για να μην τρεμοπαίζει και το σφινωσα. Χτες τ βραδυ ειχα μπαταρια κ σημερα παπαλα. Παιζει με αυτο που εκανα να ξεφορτισε??
TechnoState Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ..... εγκληματικό το λιγότερο! ... αλλά αν έκανε κάπου σώμα, βραχυκύκλωμα..το λιγότερο καμμένες ασφάλειες έως μερική η ολική πυρκαγιά! Σταμάτα σε ενα συνεργείο, έστω κ αυτοκινήτων, για να σου στερεώσουν σωστά τον πόλο κ μην κάνεις πειράματα με αλουμινόχαρτο κ λοιπούς αυτοσχέδιους αγωγούς. Δεν αγοράζω απο Internet(για μπαταρίες πάντα) αλλά από συνοικιακά καταστήματα, για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες κλπ....για να ξέρω που θα ρίξω μολότοφ αν κάτσει στραβή. Δεν είπα ότι χρεώνουν εργασία για αλλαγή μπαταρίας.. αλλά εσύ μόνος (αν πιάνουν τα χέρια σου) θα το προσέξεις καλύτερα, θα βάλεις βαζελίνη στους πόλους, θα κάνεις πιο σωστό cable management....μπαταριάς μου είχε καταστρέψει το σπείρωμα σε μια απο τις βίδες της σέλας, σε παλαιότερη μηχανή μου Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από TechnoState
AristidisZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Ε πόσο νομίζεις ότι αντέχουν οι μπαταρίες? Καμιά δεκαετία? 2-3 χρόνια είναι ο μέσος όρος ζωής τους. Χμ, εμένα πάντως στη τελευταία μηχανή μου σε σχεδόν 12 χρόνια είχα αλλάξει μόνο μια φορά και την έδωσα χωρίς να έχει το παραμικρό (εμφανές) σημάδι ότι έχει "πέσει" Στη προτελευταία μηχανή πάλι από το 2004 έως το 2012 είχα αλλάξει μόνο μια φορά Btw πάντα είχα διαστήματα ακινησίας (των 10-15 ημερών βέβαια, όχι κάνα μήνα) 1
TechnoState Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε .....στη τελευταία μηχανή μου σε σχεδόν 12 χρόνια είχα αλλάξει μόνο μια φορά και την έδωσα χωρίς να έχει το παραμικρό (εμφανές) σημάδι ότι έχει "πέσει" ...από το 2004 έως το 2012 είχα αλλάξει μόνο μια φορά.... .... μάλλον σε έπιασαν κότσο κ σου πούλησαν κάποιο πυρηνοκινητο όχημα για μοτοσυκλέτα! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από TechnoState
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα