tolstoy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Θέλω να αγοράσω μία γραφίδα αφής για το κινητό για να κάνω κάτι σκίτσα. Φυσικά χρήματα για ipad pro συν την γραφίδα δεν υπάρχουν γι'αυτό λέω να δοκιμάσω μία γραφίδα αλλά χωρίς την ταμπλέτα. Σκέφτομαι για την Wacom σαν πιο γνωστή και αξιόπιστη εταιρία αλλά θέλω να ρωτήσω αν έχετε χρησιμοποιήσει τέτοιο πενάκι και τι πρέπει να ξέρω, τι προτείνετε κλπ. https://www.skroutz.gr/c/610/stylus-grafides-palmtops.html?from=catspan&keyphrase=wacom+pen
Voodooman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν έψαχνα αντικαταστάτη του Note 4 μου είχα ασχοληθεί αρκετά με το θέμα. Τελικά κατέληξα ότι το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα είναι το ίδιο το κινητό, πόσο καλής ποιότητας digitizer έχει. Εν προκειμένω, το LG G6 που έχω έχει, οπότε πάμε παρακάτω. Υπάρχουν τα απλά και τα active, τα active χρειάζοντια ηλεκτρική ενέργεια για να λειτουργήσουν. Εγώ αγόρασα αυτό, κυρίως γιατί παίρνει ΑΑΑ μπαταρία και δεν ήθελα να μπλέκω με φορτίσεις. Αποδείχθηκε εξαιρετικό και πολύ κοντά στο S-pen του Note, συνεχίζω να το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά και παραμένει εξαιρετικά εύχρηστο. Είναι μεγάλο, βαρύ και δεν ενσωματώνεται στο κινητό, αλλά είναι ό,τι πιο κοντινό σε αίσθηση ως προς τα Notes. Μετά από λίγο καιρό αγόρασα και αυτό από το eBay για δοκιμή. θα έλεγα ότι είναι μισό κλικ κάτω από το Gosin, αλλά και πάλι κάνει αξιοπρεπέστατα την δουλειά του, πιο ελαφύ, πιο μικρό και η φόρτισή του κρατάει πολύ καιρό. Αλλά ξαναλέω, νομίζω ότι το πιο σημαντικό κομμάτι της εξίσωσης είναι το digitizer του κινητού. ΥΓ. Να μία σημείωσή μου στο Google Keep, με το φτηνό stylus από το eBay. Χρειάστηκε δύο φορές να σβήσω δύο γράμματα, που δεν μου βγήκαν τόσο καλά. Τα γράμματα είναι πολύ μικρά και ο γραφικός μου χαρακτήρας είναι αυτός και στην πραγματικότητα. Με το Gosin έκανα ακόμη μικρότερα γράμματα και δεν χρειάστηκε να κάνω καμία διόρθωση, είναι ελαφρώς πιο ακριβές. Μία ακόμη λεπτομέρεια που δείχνει ίσως ότι το Gosin είναι πιο "σοβαρό": Το φτηνό συνεχίζει να λειτουργεί ακόμη και όταν το σβήσω, όχι βέβαια το ίδιο καλά, αλλά το Gosin, με το που θα το κλείσω, σταματά να γράφει. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Voodooman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα