pagos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.εχω το εξής σύστημα και ενδιαφέρομαι να μάθω πόσο πάει παραπάνω το CPU Μου. Intel 6700k CPU Mobo z270x gaming 9 Gpu gtx 980 4gb Τροφοδοτικό 1250 watt ocz gold edition Ψύξη corsair h100 . Μνήμες corsair 16gb 2400 Αυτή τη στιγμή τρέχει στα 4.6ghz με load line calibration στο turbo και τα ρεύματα στο 1.35v.στα 4.7 δοκίμασα μέχρι 1.4v άλλα έχω blue screen. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο η είναι το όριο του συγκεκριμένου cpu εκεί? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από pagos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεν έχεις κάνει delid,είσαι ήδη στα θερμικά όρια Τώρα πιο συγκεκριμένα σε αυτό που ρωτάς,να ξέρεις πως σε αυτά τα τσιπακια θες περίπου 0.05v για κάθε 100mhz. Εκεί που βλέπεις πως θέλει περισσότερο σημαίνει πως είσαι στα όρια. Ίσως δηλαδή για 4.7 να θες από λίγο έως πολύ περισσότερο από 1.4. Κάτσε όπως είσαι καλύτερα γιατί και θα "ψηθεί " και δεν έχει και ουσιαστικό νόημα .Καλύτερα προσπάθησε να ανεβάσεις τις μνήμες,αν παίρνουν βέβαια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν έχω μπει σε διαδικασία delid. Δε το ξέρω καλά και δεν έχω δοκιμάσει.οι μνήμες θέλουν αλλαγή.ειναι από παλιό prozect και είναι στα 2133 με xmp στα 2400.τώρα στα 1.4v 4.7ghz έβγαλα περίπου 8 λεπτά stress test aida 64 .όμως όπως είπες έπαιζε στα όρια. Θα το αφήσω 4.6 με προοπτική αγοράς αργότερα 7700κ και ίσως φτάσω στα 5ghz. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από pagos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα