DsLmAnIaC Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζει να είναι το πιο φθηνό UltraWide WQHD monitor αυτή τη στιγμή. 21:9, 3440 x 1440, Freesync, VA Panel, 4 ms, 75 HZ. Δύο εκδόσεις: Samsung LS34J550WQUXEN 34-Inch LED Monitor - Dark Blue/Grey Samsung LS34J552WQUXEN 34-Inch LED Monitor - Dark Blue/Grey Και στις δύο αναφέρεται συχνότητα 75hz στο HDMI2 port. Πληρώνουμε σε λίρες + το κόστος μετατροπής που θα μας χρεώσει η τράπεζά μας. Ελλάδα από 470 ευρώ. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από matrixxx αφαιρεση referral απο το 2ο 2
xristakits Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Έχουν κάποια διαφορά οι 2 εκδόσεις? Δεν βρίσκω κάτι...
DsLmAnIaC Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, xristakits είπε Έχουν κάποια διαφορά οι 2 εκδόσεις? Δεν βρίσκω κάτι... Όχι απλά τις έχει και τις δύο σε προσφορά. Η νεότερη έκδοση λογικά είναι η δεύτερη αλλά δε βλέπω διαφορές στα χαρακτηριστικά τους.
Looter Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Έχει παίξει και φθηνότερα το Νοέμβρη https://www.hotukdeals.com/deals/samsung-ls34j550wquxen-34-inch-led-monitor-28999-amazon-3086771
MessatsuRoku Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 υπαρχει κανενα προβλημα στην αγορα μονιτορ απο αμαζον uk ? Στελνουν αγγλικες πριζες η θελει να εχουμε ανταπτορα?
DsLmAnIaC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε υπαρχει κανενα προβλημα στην αγορα μονιτορ απο αμαζον uk ? Στελνουν αγγλικες πριζες η θελει να εχουμε ανταπτορα? Λογικά αγγλική πρίζα θα έχει αλλά μπορεί ο κατασκευαστής να έχει συμπεριλάβει και τα δύο. Καλύτερα να ρωτήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών τους.
Looter Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και για όσους δεν έχουν κάρτα με καλή ισοτιμία , την αγοράζουν από το amazon.de με 5-6 ευρώ περισσότερα που θα τους τα φάει και με το παραπάνω η τράπεζα... https://www.amazon.de/Samsung-LS34J552WQUXEN-Reaktionszeit-WQHD-Bildqualität-dunkelblaugrau/dp/B07HLKSTN1/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1550016158&sr=8-1&keywords=S34J552WQU Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Looter 4
vadergr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) To εχω το μόνιτορ εδω και κανα δίμηνο. Απολυτο vfm. Για καθημερινή χρήση είναι οτι πρέπει. Μην περιμένετε προφανώς pre-calibrated προφιλ κλπ. Αν θέλετε, θα πρέπει να το φέρετε στα μέτρα σας απο τις ρυθμισεις του. Οπως σε ολα τα mid range samsung montors, το cycling μεταξύ των inputs ειναι ελαφρώς σπαστικό αφου δεν μπορείς να διαλέξεις απευθείας αυτο που θέλεις, αλλα πρέπει υποχρεωτικά να κανεις κύκλο, περνώντας με τη σειρά απο το καθε ένα. Δεν εχει και usb θύρες. Η βάση του ειναι αρκετά στιβαρή και αν και δεν ρυθμίζεται καθ' υψος, νομιζω οτι ερχεται με βολική ρυθμιση. Χωρις να εχω δοκιμάσει, εχω δει πολλές αναφορές οτι ανεβαίνει πολύ πανω και απο τα 100hz με custom profile. Συνολικά, ληστρική τιμή για επώνυμο 34αρι μονιτορ 1440p με καλο πάνελ. Απλα μην περιμένετε τις ευκολίες αυτών που έχουν 700+ ευρώ. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από vadergr 3 1
mcgerger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, vadergr είπε To εχω το μόνιτορ εδω και κανα δίμηνο. Απολυτο vfm. Για καθημερινή χρήση είναι οτι πρέπει. Μην περιμένετε προφανώς pre-calibrated προφιλ κλπ. Αν θέλετε, θα πρέπει να το φέρετε στα μέτρα σας απο τις ρυθμισεις του. Οπως σε ολα τα mid range samsung montors, το cycling μεταξύ των inputs ειναι ελαφρώς σπαστικό αφου δεν μπορείς να διαλέξεις απευθείας αυτο που θέλεις, αλλα πρέπει υποχρεωτικά να κανεις κύκλο, περνώντας με τη σειρά απο το καθε ένα. Δεν εχει και usb θύρες. Η βάση του ειναι αρκετά στιβαρή και αν και δεν ρυθμίζεται καθ' υψος, νομιζω οτι ερχεται με βολική ρυθμιση. Χωρις να εχω δοκιμάσει, εχω δει πολλές αναφορές οτι ανεβαίνει πολύ πανω και απο τα 100hz με custom profile. Συνολικά, ληστρική τιμή για επώνυμο 34αρι μονιτορ 1440p με καλο πάνελ. Απλα μην περιμένετε τις ευκολίες αυτών που έχουν 700+ ευρώ. Χρήσιμη αξιολόγηση! Να ρωτήσω όμως, ποιό από τα 2 έχεις; Επειδή παίζει καιρό η προσφορά στο Γερμανικό Αμαζον, το είχα ψάξει παλαιότερα. Αν θυμάμαι καλά (δεν θυμάμαι ποιά από τις 2) είχα διαβάσει ότι πάει μέχρι τα 90Hz, από κει και πάνω κάνει περίεργα flickerings, αναλόγως το κομμάτι. Αρκετά ψηλά, αλλά μέχρι εκεί όμως τα καλά νέα. Απ' οτι λένε κατά τα άλλα είναι μέτρια σε ποιότητα εικόνας και κατασκευής και νομίζω ότι διάβασα για λίγο ghosting στις σκούρες σκηνές και μικρή αλλοίωση χρώματος στα άκρα όταν κάθεσαι κοντά. Επίσης θυμάμαι αναφορές ότι αναβοσβήνει μερικές φορές. Ίσως να μην βοηθάει πολύ αυτό που σας γράφω, δεν είναι κακή επιλογή, θέλω να πω σίγουρα ψάξτε το πριν πάρετε και μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις διότι είναι μια budget 34άρα. Έχω καταλήξει ότι αν δεν θέλει κάποιος οπωσδήποτε μια 34άρα 1440p τότε καλύτερα να πάει σε μια ποιοτική 27άρα 1440p παρά σε μια μέτρια (ή "φθηνή") 34άρα. Αν κάποιος θέλει οποσδήποτε μια 34άρα 1440p, τότε είναι μια καλή vfm λύση με κάποιες παραχωρήσεις, αυτές που ανέφερα εγώ και ο φίλος "vadergr". Edit: Διαβάστε και εδώ για γνώμες χρηστών. Δεν θα το βρείτε έυκολα στο google search επειδή έχει λάθος το όνομα του μοντέλου (λείπει το "L"). https://www.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/comments/a22lg7/is_samsung_s34j550_a_good_uw_monitor/ Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από mcgerger
vadergr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Οπως γινεται συνηθως, υποψιαζομαι οτι ειναι το ιδιο μοντέλο και η διαφορα στο ψηφίο μπορεί να αφορα κάποιο χρώμα ή άλλη βάση ή απλα regional κλπ. Δεν θα εδινα σημασία σε αυτο. Την 550 εχω εγω. Επειδη ασχολούμαι με την εικόνα, να ανφερω οτι εγω τουλάχιστον δεν εχω παρατηρήσει κανενα απολύτως θέμα, πόσω μάλλον κατι που να αφορα ελάττωμα (πχ να αναβοσβήνει οπως αναφέρεις). Ουτε κατι ιδιαίτερο εχω δει στο πανελ. (εξεζητημενο clouding/banding/σκιες). Η ποιοτητα κατασκευής της ειναι midrange, οχι budget. Μπορω πχ να αναφερω οτι το μεγιστο επιπεδο φωτεινότητας ειναι χαμηλότερο απο τις hi end οθόνες αλλα δεν απασχολεί καθολου στη καθημερινή χρηση μιας και ειναι ηδη σε πολυ καλα επίπεδα. Για τον καθετο χρονισμό δεν εχω κατι αλλο να προσθέσω. Δεν ειμαι ανθρωπος που τα πειράζει αυτά. Σαν μετρο σύγκρισης εχω τις άπειρες επαγγελματικες ultrasharp που εχουν περάσει απο τα χέρια μου (η αντιστοιχη εχει τη διπλάσια τιμή απο δαυτη) και την 27αρα elite της HP. Πιστευω οτι δεν εχει να σκεφτεί καποιος κατι αν θελεις 34αρα 1440p χωρις να θελει να δωσει 700+ . Ουρανοκατέβατο δώρο ειναι... 4
mcgerger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δεν διαφωνώ σε αυτά. Όπως λένε και οι χρήστες στο link που έδωσα, έχει λίγο clouding και banding. Επειδή όμως πολλοί θα την πάρουν για gaming (δεδομένου του υψηλού refresh), γι αυτό και ανέφερα κάποια θέματα που λένε ότι πιθανόν να εμφανίζονται στο gaming με την λειτουργία freesync και ειδικά με overlcocking του refresh rate. Απ' όσα διαβάζω πάντως φαίνεται να πρόκειται για μια καλή vfm λύση στις 34".
DsLmAnIaC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ δυνατή επιλογή και όπως και να το κάνουμε το ultra wide από 34 ίντσες και πάνω είναι άλλο πράγμα στο Gaming αλλά και στο productivity. 18 ώρες πριν, xristakits είπε Έχουν κάποια διαφορά οι 2 εκδόσεις? Δεν βρίσκω κάτι... Samsung LS34J552WQUXEN 34-Inch LED Monitor - Dark Blue/Grey Q: What's the difference between this model ls34j552wquxen and ls34j550wquxen ? Answer this question A: As far as I can tell they're the same - I suspect that the different model numbers might be aimed at different markets/countries, or maybe a big retailer wanted a different part number to avoid having to "price match" ? Tony, Plymouth · 3 weeks ago Comments | Leave a Comment A: Samsung told me it's the same model and there was no difference. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα