Salvation81 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Είμαι τελικά από προχτές σε φάση ολιγοήμερης αναμονής για αναβάθμιση από 24/1 ----> σε 50/5 και ταυτόχρονα μετάβαση σε voip. Σήμερα παρατηρώ στο ρούτερ αυτό, χωρίς ωστόσο να έχω λάβει μήνυμα ενεργοποίησης της νέας υπηρεσίας. Επιπλέον και σε speedtest και διάφορα downloads που κάνω, φαίνεται ότι είναι ακόμη σε 24/1. Πώς γίνεται αυτό? Γίνεται να κλειδώνει το ρούτερ 49999/4996 ενώ στην πραγματικότητα δουλεύει ακόμη σαν 24/1? Καλα το οτι θα σου ερθει μηνυμα δεν ειναι σιγουρο, εμενα απο 50 στα 100 δεν μου εστειλαν ποτε μηνυμα απλα εγινε.
turbat0s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Καλα το οτι θα σου ερθει μηνυμα δεν ειναι σιγουρο, εμενα απο 50 στα 100 δεν μου εστειλαν ποτε μηνυμα απλα εγινε. Το sms είναι το λιγότερο, καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι από το πρωί το ρούτερ κλειδώνει 50/5 αλλά παρόλα αυτά η γραμμή ακόμη συμπεριφέρεται σαν 24/1 (speedests, downloads) Υπάρχει εξήγηση?
Salvation81 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, turbat0s είπε Το sms είναι το λιγότερο, καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι από το πρωί το ρούτερ κλειδώνει 50/5 αλλά παρόλα αυτά η γραμμή ακόμη συμπεριφέρεται σαν 24/1 (speedests, downloads) Υπάρχει εξήγηση? Φανταζομαι επανεκινηση στο μοντεμ σου εχεις κανει σωστα; Αν ναι δεν ξερω τι μπορει να φταιει, εμενα και απο ADSL οταν πηγα σε 50αρα και απο 50αρα σε 100αρα επιανα οσα συγχρονιζε το μοντεμ.
Mpatz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Σήμερα έγινε αλλαγή από Adsl σε VDSL της Nova.. Και τελικά δεν έχω τίποτα.. Ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ.. Μια χαρά.. Καλά τρεχάματα.. Μπλέξαμε
Salvation81 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Mpatz είπε Σήμερα έγινε αλλαγή από Adsl σε VDSL της Nova.. Και τελικά δεν έχω τίποτα.. Ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ.. Μια χαρά.. Καλά τρεχάματα.. Μπλέξαμε Εβαλες το νεο ρουτερ; Θεωρητικα επρεπε να σου στειλουν VDSL VOIP.
Mpatz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εβαλες το νεο ρουτερ; Θεωρητικα επρεπε να σου στειλουν VDSL VOIP. Μου έστειλαν ρουτερ αλλά είναι το κλασικό που έχει και η βονταφον.. zxhn h168n.. Δεν νομίζω να είναι voip.. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από Mpatz
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Mpatz είπε Μου έστειλαν ρουτερ αλλά είναι το κλασικό που έχει και η βονταφον.. zxhn h168n.. Δεν νομίζω να είναι voip.. Ισως να ειναι βλαβη γραμμης, να σου εβαλαν VOIP και να μην σου εστειλαν τετοιο modem το θεωρω λιγο δυσκολο.
filipN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, divo είπε [...] Αυτο που κερδιζει ο συνδρομιτης οτε ειναι αν εχει 24αρι και εχει καμπινα στη περιοχη του να ποιανει 20-24 μια και θα ειναι σε καρτες vdsl με προφιλ 24αρι. οποιος και αν εχει βαλει καμπινα στη περιοχη ολοι μπορουν να δώσουν vdsl απο την ιδια καμπινα. Αυτό που υποστηρίζεις: - Συμβαίνει σε όλους τους συνδρομητές του ΟΤΕ που είναι μακριά από το αστικό κέντρο αλλά κοντά σε νέα καμπίνα (KV); - Δεν συμβαίνει σε κανέναν από όσους παίρνουν από αστικό κέντρο;
Mpatz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Salvation81 είπε Ισως να ειναι βλαβη γραμμης, να σου εβαλαν VOIP και να μην σου εστειλαν τετοιο modem το θεωρω λιγο δυσκολο. Τους πήρα ξανά.. Voip δεν είναι η γραμμή, οπότε αναμονή για τεχνικό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα