marsele Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Είμαι ενα βήμα πριν την αγορά τηλεορασης από τα public με την προσφορά της επιστροφής 20% eurobank. Οπως αναφέρω στον τίτλο είμαι αναμεσα σε Lg και Samsung κι ενώ στην αρχή ήμουν πιο πολύ θετικός στο να πάρω την lg είδα την samsung qled στην ίδια τιμη και είμαι σε δίλημμα. Το μόνο που με προβληματίζει στην Samsung είναι το γνωστο θέμα που έχει στην αναπαραγωγή αρχείων από τον ενσωματωμένο media player (έλλειψη DTS codec). Νομίζω ότι σαν εικόνα και πάνελ με κέρδισε η samsung αλλά μου τα χαλάει λίγο η απουσία DTS codec.Υπαρχει περίπτωση σε μελλοντική αναβάθμιση να παίζει τα αρχεία με dts codecs;; Οποιαδήποτε βοήθεια και γνώμη δεκτή!!!!
TzortzisJosh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως έχει χιλιοειπωθεί, οι σειρές της Samsung Q6FN, Q7FN κατά πολύ μεγάλο ποσοστό φέρουν κατασκευαστικό ελάττωμα. Δεν θα πω περισσότερα πάνω σε αυτό, μπορείς να ψάξεις στο Forum για τα δεκάδες Post αναφορικά με τις τηλεοράσεις αυτές. Οπότε, αν σου άρεσε η Sk8100, τσίμπα την Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από TzortzisJosh
Ori Eros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μπες στο skroutz ριξε μια ματια στην lg 43uk6200 δες τα χαρακτηριστικά της και ποσα σχολια εχει κ θα καταλάβεις... Οσο αφορα για αλυσίδες... ΑΣΤΟ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
marsele Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Η επιλογή του καταστήματος public θα γίνει εάν καταλήξω στην lg 55sk8100 μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτώ την προσφορά επιστροφή eurobank 20%. Εάν προσανατολιστώ σε μια οικονομική λύση (περίπου 500 ευρώ budget) η lg 55uk6200, lg 55uk6500 θεωρούνται σαν value for money επιλογή;;;;; Σκεφτόμουν αν ανέβω σε ίντσες να κατέληγα στην Lg 60uk6200 (va panel) που βγαίνει έμμεσα με την προσφορά από τα public στα 500 ευρώ. (629 ευρώ μείον 20% επιστροφή). Κάτοχος lg 32 ιντσών είμαι αυτή την στιγμή και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την τηλεόραση. *Πάντως όντως το μοντέλο uk6200 έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα