Antigonos7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα ! Εχω 50αρα VDSL Cosmote. Παρατηρησα απο την σελιδα του router οτι το Attainable Rateε ειναι 36938/74464 kbps (Up/Down) Το ρουτερ που εχω τωρα ειναι το Speedport Entry 2i. Αυτο σημαινει πως με 100αρα συνδεση θα φτασω αυτους τους αριθμους κοντα ; Περισυ ειχα κανει αιτηση για 100αρα ειχε ερθει και το router αλλα ενω το Upload εχει παει στα 10 mbps κοντα το Down δεν ειχε ανεβει καθολου (49999 περιπου) και μου ειπε ο τεχνικος οτι φταινε οι γραμμες της πολυκατοικιας (πολυκατοικια 2005) Τι λετε με τρολλαρε;
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 μπορεις να παιξεις μεχρι 74841 οπως σου γραφει.στο περιπου. αν θες να πιασεις παραπανω ειναι MUST αυτο εδω. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 15 hours ago, Antigonos7 said: Καλησπερα ! Εχω 50αρα VDSL Cosmote. Παρατηρησα απο την σελιδα του router οτι το Attainable Rateε ειναι 36938/74464 kbps (Up/Down) Το ρουτερ που εχω τωρα ειναι το Speedport Entry 2i. Αυτο σημαινει πως με 100αρα συνδεση θα φτασω αυτους τους αριθμους κοντα ; Περισυ ειχα κανει αιτηση για 100αρα ειχε ερθει και το router αλλα ενω το Upload εχει παει στα 10 mbps κοντα το Down δεν ειχε ανεβει καθολου (49999 περιπου) και μου ειπε ο τεχνικος οτι φταινε οι γραμμες της πολυκατοικιας (πολυκατοικια 2005) Τι λετε με τρολλαρε; και ναι σε τρολλαρε και φαινεται απο τα χαρακτηριστικα της γραμμης.και αυτο που εχω βαρεθει να λεω ειναι οτι σπανια φταινε τα καλωδια της πολυκατοικιας.ΣΥΝΗΘΩΣ φταιει στο vdsl οτι υπαρχουν bridge taps και για αυτο βαζω το link της cyta που λεειγια την σωστη καλωδιωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα