Tokyo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Καλά πηγαίνετε να χτίσετε κάνα καστράκι εκεί στο fortnite όσο εμείς θα παίζουμε πραγματικό BR. Το fortnite είναι πανεύκολο και πάλι καλά για σας που έχει χτίσιμο για να φαίνεται δύσκολο. Αγόρι μου καταλαβαίνεις ότι σε όλα τα άλλα br ΚΡΥΒΕΣΑΙ για να σκοτώσεις κάποιον η χοροπηδας σα Λαγός για να αποφύγεις τις σφαίρες ; Στο φορτναιτ το building το κάνει πιο δύσκολο γιατί αν ο άλλος είναι καλύτερος από εσένα έχεις λιγότερες πιθανότητες να κερδισεις. Από την απάντηση σου φαντάζομαι θα ήσουν από τους τύπους που δεν έχτιζαν και κρύβονται στον θάμνο μέχρι να φάνε σναιπερια από κάποιον απο τα 200μετρα. Πάλι καλά που θα πάτε σε Apex εσείς να γίνει ακόμα πιο δύσκολο το φορτναιτ. Ps. Κοίτα κάνα streamer σε solo squads να δεις τι είναι το building πχ Tfue
rallistas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Phoenix4 είπε Είσαι του 80, το 90 δεν είχε Quake και UT ; Δεν έχει σημασία η ηλικία σου αλλά εσύ, απλά δεν σου αρέσουν αυτά. Εχω την αισθηση οτι δε γινοταν αυτη η τρελα ή απλα δεν το βλεπαμε γιατι δεν υπηρχε αυτο το "ιντερνετ και προβολη παντου". Δε θυμαμαι να γινεται τοσος χαμος σε online και να τρεχουν ολοι σαν ακεφαλα κοτοπουλα μεσα στην πιστα.
teri23 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, billiboo είπε εγω εχω ερθει στο συμπερασμα οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι με δωρεαν παιγνιδια πια (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) , γεμιζουν κοσμο γιατι πολυ απλα ειναι τσαμπα , το community συνηθως ειναι toxic μεχρι εκει που δεν παει και γενικος ανεβαινουν παιγνιδια που εαν εκαναν εστω και 20 ευρω δεν θα ειχαν ουτε τους μισους ( βλεπε fortnite). στην περίπτωση του fortnite δεν ισχυει. ειχα πρόσβαση στην early access του ios. μου έδωσαν αρχικά 3 κωδικούς για να τους δωσω όπου θελω. απλα θα πω οτι πολλοί επιτήδιοι βγάλανε λεφτα απο αυτο. εγω τους έδωσα δωρεαν. πολλοί ζητούσαν κωδικό απελπισμένα και ηταν διατεθειμένοι να δωσουν πολλα λεφτα.
NotAliki177 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Tokyo said: Αγόρι μου καταλαβαίνεις ότι σε όλα τα άλλα br ΚΡΥΒΕΣΑΙ για να σκοτώσεις κάποιον η χοροπηδας σα Λαγός για να αποφύγεις τις σφαίρες ; Στο φορτναιτ το building το κάνει πιο δύσκολο γιατί αν ο άλλος είναι καλύτερος από εσένα έχεις λιγότερες πιθανότητες να κερδισεις. Από την απάντηση σου φαντάζομαι θα ήσουν από τους τύπους που δεν έχτιζαν και κρύβονται στον θάμνο μέχρι να φάνε σναιπερια από κάποιον απο τα 200μετρα. Πάλι καλά που θα πάτε σε Apex εσείς να γίνει ακόμα πιο δύσκολο το φορτναιτ. Ps. Κοίτα κάνα streamer σε solo squads να δεις τι είναι το building πχ Tfue Και αυτό το λες για καλό για τους νέους παίχτες? δεν καταλαβαίνεις ότι οι νέοι παίχτες αποθαρρύνονται και leavaroun? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από NotAliki177 1
Anuminas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, PeterMay είπε Τελευταιο παιχνιδι που αγορασα και πιστευω αξιζε τα λεφτα του. Doom 2016 Battle royale, DLC, microtra, loot boxes. Η μαυρη εποχη του gaming γιατι το battle royale ειναι κακό για το gaming; ένα ειδος vg ειναι, που άμα δεν σου αρέσει δεν το παιζεις. Απο την άλλη τα battle royale δεν αποτρέπουν απο την κυκλοφορία άλλα ειδη vg, κυκλοφορούν τα πάντα.
Edel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, rallistas είπε Εγω να πω τη χαζομαρα μου,σαν παλαιοτερης σχολης-γενιας?Ειναι δυνατον να μπορει καποιος να ευχαριστηθει παιχνιδια σαν κι αυτο που παιζονται με τετοιους ρυθμους?? Ειλικρινα το θεωρω πιο πολυ κουραστικο,παρα διασκεδαση,κι αν κρινω απο τα βιντεο που παιζουν, ο μεσος ορος ηλικιας ειναι 20-25. Δεν ειναι οτι ειμαι 50αρης.37 Ειμαι.Που ειναι τα ωραια real time strategy και τα FPS με το μυστηριο,που μεγαλωσαμε ρε παιδι μου...? Δεν μπορω να χωνεψω την τρελα και τον καταιγιστικο ρυθμο του multiplayer τα τελευταια χρονια. Γιατί να πληρώνουν σεναριογράφους, σκηνοθέτες κλπ για ένα παιχνίδι όταν με μια πίστα και 60 νοματαίους να τρέχουν γύρω γύρω να σκοτωθούν πλουτίζουν? 2
PeterMay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, Anuminas είπε γιατι το battle royale ειναι κακό για το gaming; ένα ειδος vg ειναι, που άμα δεν σου αρέσει δεν το παιζεις. Απο την άλλη τα battle royale δεν αποτρέπουν απο την κυκλοφορία άλλα ειδη vg, κυκλοφορούν τα πάντα. Δεν σχολιάζω μόνο τα battle Royale αλλα όλη την κατάσταση του σημερινού gaming. Τα παιχνίδια έχουν γίνει αργά, με τίτλους χωρίς θέμα και ουσία. Δεν μπορώ πχ να βρω τίτλο τόσο συγκινητικό όσο το Mass Effect ή ένα παιχνίδι με ωραίο OST που σε ανατριχιάζει κάθε φόρα που το ακούς (NeverWinter Nights). Δεν έπιασα το gaming από την αρχή οκ. Αλλα πρόλαβα Quake III Arena Millennium Racer Y2K και Fakk 3. Όταν περνάς την εφηβεία σου με Halo 2 και 3, Nwn, ME, Morrowind - παιχνίδια που είχαν τόσο μπόλικο περιεχόμενο που δεν τα βαριόσουν, είναι προσβλητικό να βλέπεις τους developers να σπαταλάνε χρόνο και χρήμα στο να αναπτύξουν μια πλατφόρμα online in game market, αντί να δημιουργήσουν ένα σωστό soundtrack η μια όμορφη ιστορία. Δυστυχώς τα ψευτο φρεε BR games δείχνουν ότι τα σημερινά παιχνίδια γίνονται με γνώμονα το σύντομο κερδος και όχι το μακροχρόνιο , ένας ακόμη λόγος που δεν έχουμε καινούργια episodic titles όπως half life αλλα μπαρούφες τύπου fortnite και overwatch 3
duende Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Tokyo είπε Αγόρι μου καταλαβαίνεις ότι σε όλα τα άλλα br ΚΡΥΒΕΣΑΙ για να σκοτώσεις κάποιον η χοροπηδας σα Λαγός για να αποφύγεις τις σφαίρες ; Στο φορτναιτ το building το κάνει πιο δύσκολο γιατί αν ο άλλος είναι καλύτερος από εσένα έχεις λιγότερες πιθανότητες να κερδισεις. Από την απάντηση σου φαντάζομαι θα ήσουν από τους τύπους που δεν έχτιζαν και κρύβονται στον θάμνο μέχρι να φάνε σναιπερια από κάποιον απο τα 200μετρα. Πάλι καλά που θα πάτε σε Apex εσείς να γίνει ακόμα πιο δύσκολο το φορτναιτ. Ps. Κοίτα κάνα streamer σε solo squads να δεις τι είναι το building πχ Tfue το ρεαλιστικο σε ενα br ειναι αυτο, να κινεισαι προσεχτικα, να καμουφλαρεσαι, να αξιοποιεις ο,τι μπορεις να βρεις γυρω σου για να επιβιωσεις. οχι να τρεχεις σα παλαβος χοροπηδωντας σε στυλ quake arena "χτιζοντας" ταυτοχρονα τοιχους και καστρα απο το πουθενα με το μαγικο ραβδακι για να προστατευτεις λες και παιζεις minecraft on steroids. να βαλουμε και spells αμα ειναι και κανενα ποκεμον να ριχνει flamethrower και earthquake, γιατι οχι? 😄 τεσπα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, απλως ελπιζω ο,τι momentum και χρηματα τους αποφερει η κινηση να τα αξιοποιησουν ωστε να βγαλουν ενα καλο titanfall 3 και οχι να το παρατησουν για αυτη την αηδια
LeonV12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Θελεις ρεαλιστικες μαχες;Παιζεις Battlefield,Θελεις arcade παιζεις COD,θελεις δυσκολο τερμα με τακτικες παιζεις CS,θελεις ενα παιχνιδι εισαι 10 χρονω και αμπαλος;;;Παιζεις fortnite και APEX.Ολα αυτα τα παιχνιδια που στηριζονται σε microtransactions ειναι προχειροδουλειες και δεν ειναι σε καμμια περιπτωση αξια να ασχοληθεις "σοβαρα". 3
PeterMay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, rallistas είπε Εγω να πω τη χαζομαρα μου,σαν παλαιοτερης σχολης-γενιας?Ειναι δυνατον να μπορει καποιος να ευχαριστηθει παιχνιδια σαν κι αυτο που παιζονται με τετοιους ρυθμους?? Ειλικρινα το θεωρω πιο πολυ κουραστικο,παρα διασκεδαση,κι αν κρινω απο τα βιντεο που παιζουν, ο μεσος ορος ηλικιας ειναι 20-25. Δεν ειναι οτι ειμαι 50αρης.37 Ειμαι.Που ειναι τα ωραια real time strategy και τα FPS με το μυστηριο,που μεγαλωσαμε ρε παιδι μου...? Δεν μπορω να χωνεψω την τρελα και τον καταιγιστικο ρυθμο του multiplayer τα τελευταια χρονια. Ο καταιγιστικος ρυθμος ειναι διαφορετικος με τον τοτε. Τo Quake III το έπαιζες για να βγεις, να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς και να ξαναβγείς - όλα αυτά σε 5-10 δευτερόλεπτα το πολύ. Ποιά είναι η διαφορά όμως; Το Unreal και το Quake πρόσφεραν strafe jumping, mouse precision και σύστημα μέτρησης ταχύτητας με τα πόδια - μικρά συστήματα που συντελούσαν στην γρήγορη action multiplayer φάση ,όμως υλοποιούνταν πάνω σε ένα απλό τρόπο παιχνιδιού. Ήξερες τι έπρεπε να κάνεις. Βγες βαρα ξανα βγες βαρα ξανα βγες βαρα ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΑΣ. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού σε κουράζει, αλλά επειδή είναι απλός μπορείς εύκολα να τον διασκεδάσεις. Ετσι όλο το παιχνίδι - εν τελει - δημιουργόταν με κρυφή ιδέα την διασκέδαση. Και η διασκέδαση ήταν ώριμη. Δεν μάθαινες κάτι καινούργιο! Πριν καν αγοράσεις το παιχνίδι ήξερες τι πρέπει να κάνεις και πως θα το κάνεις (και όχι μόνο σε fast paced multiplayer games, αλλα γενικά σε όλα τα τότε games). Τα καινούργια παιχνίδια, πήραν αυτή την φόρμουλα και την άλλαξαν. Ναι θα παίξεις το παιχνίδι αλλά πρώτα πρέπει να μάθεις να χτίζεις, να πηδάς να πυροβολάς να σκύβεις και να πληκτρολογείς μηνύματα στην ομάδα σου - όσο πυροβολάς τον εχθρό. Είναι too much για έναν παλιότερο, φυσικό να του φαίνεται περίεργο και ξένο. Τα καινούργια games σε βάζουν στην διαδικασία να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και αλληλεπιδράς με το ίδιο το παιχνίδι, διαγράφοντας έτσι την απλότητα και δυστυχώς την αγνή διασκέδαση. Δεν χαίρεσαι την διάρκεια, χαίρεσαι το τέλος (και αυτό αν βγήκες πρώτος). Και βλέπουμε το λοιπόν, παιχνίδια να γίνονται όλο και πιό περίπλοκα. Οι developers δεν θα βγάλουν ένα απλό παιχνίδι shooter. Θα βγάλουν ένα building strategy battle royale shooter. Δεν υπάρχει ποιά χώρος για ουσία ή συγκίνηση ή θέμα. Δεν υπάρχουν soundtracks, χαρακτήρες που δένεσαι και επεισοδιακούς τίτλους παύλα τριλογίες. Είμαι 22 και σε νιώθω. Ποιά παίζεις απλός για να παίξεις και όχι να σκεφτείς ή να νιώσεις ή να αγχωθεις ή να συγκινηθείς. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από PeterMay 1
ts0ts0s Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) έχοντας και εγω με τη σειρά μου γύρω στις 650-700 ωρες στο Pubg, μπορώ να πω οτι το παιχνιδι ειναι πολυ ενδιαφερον,λιγο οι server κλανουν που κ που αλλα ειναι αρχη και ειναι λογικο. ειναι διασκεδαστικο,με πολυ ωραια γραφικα,ωραια κινηση.Μακαρι να συνεχισει ετσι και να υπαρχει μονο εξελιξη. Οχι σα τους παπαρες στο Pubg που εχει 500 προβληματα και αντι να τα λυσουν βαζουν καινουριο οπλο και μηχανακι στα χιονια.(αν κ τολμω να πω δεν ειναι τοσο χαλια οσο πριν κατι μηνες). Γενικα η γκαμα στα παιχνιδια μου βασιζεται πολυ σε fps και αυτο το παιχνιδι μου βγαζει λιγο απο overwatch,blackops 4,pubg. μου χει φανει η διαφορα στο damage περιεργο λιγο αλλα συνηθεια ειναι κ αυτο. Σημαντικο note : Μακαρι να βαλουν και squad γιατι ετσι οπως ειναι τωρα παντα ενας απ τη παρεα μενει απ εξω. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από ts0ts0s 1
nero62 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, rallistas είπε Εγω να πω τη χαζομαρα μου,σαν παλαιοτερης σχολης-γενιας?Ειναι δυνατον να μπορει καποιος να ευχαριστηθει παιχνιδια σαν κι αυτο που παιζονται με τετοιους ρυθμους?? Ειλικρινα το θεωρω πιο πολυ κουραστικο,παρα διασκεδαση,κι αν κρινω απο τα βιντεο που παιζουν, ο μεσος ορος ηλικιας ειναι 20-25. Δεν ειναι οτι ειμαι 50αρης.37 Ειμαι.Που ειναι τα ωραια real time strategy και τα FPS με το μυστηριο,που μεγαλωσαμε ρε παιδι μου...? Δεν μπορω να χωνεψω την τρελα και τον καταιγιστικο ρυθμο του multiplayer τα τελευταια χρονια. Όλα αυτά τα δωρεάν Multiplayer είναι φτιαγμένα για αυτό το λόγο ακριβώς. Ο πιτσιρικάς που δεν έχει η αυτός που δεν θέλει να πληρώσει για να παίζει ένα παιχνίδι και που φυσικά δεν έχει ζήσει αυτή την εμπειρία που αναφέρεις είναι ο στόχος των εταιριών που τα κατασκευάζουν. Εμείς που έχουμε (υποτίθεται και αυτό εννοείται) θέλουμε καλά γραφικά, με ρεαλισμό με ήχο και με σενάριο για να μας ελκύσουν να παίξουμε. Κάτι που δεν έχουν κανένα από αυτά τα παιχνίδια (ακόμη και το pubg τα χάλια του τα μαύρα είναι σαν engine Και τεχνολογία) με αποτέλεσμα να έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας οι εγγεγραμμένοι χρήστες. Εν τω μεταξύ δεν έχει καμία σημασία το πόσοι είναι εγγεγραμμένοι αλλά το πόσοι μένουν στο πέρας του χρόνου και πόσες ώρες γράφουν μέσα σε αυτό. Το τελευταίο είναι η εγγραφή που θα κάνει κάποιος. Και εγώ από περιέργεια έκανα εγγραφή. Φυσικά μετά από 5 λεπτά Alt+F4 διότι ο φανατικός πιτσιρικάς που γράφει 20 ώρες την ημέρα είναι αδύνατον να τα βγάλεις πέρα μαζί του. Εμείς είμαστε από άλλο Θεό παιδιά... Θέλουμε να κάτσουμε με την ησυχία μας να παίξουμε farcry 5 η re7 (Και τώρα το 2 που είναι απίστευτα κουραστικό και καμία σχέση με το 7) η κάνα racing να χαλαρώσουμε για κάνα 2ωρο... το 2ωρο για τους πιτσιρικάδες είναι απλά ανέκδοτο και δεν τίθεται τέτοια περίπτωση ούτε καν να την καταλάβουν. Για αυτό λοιπόν το φαινόμενο μικρής ηλικίας οι περισσότεροι που παίζουν αυτές τις αηδίες (άποψη φυσικά μην με πάρετε από τα μούτρα) 2 ώρες πριν, PeterMay είπε Δεν σχολιάζω μόνο τα battle Royale αλλα όλη την κατάσταση του σημερινού gaming. Τα παιχνίδια έχουν γίνει αργά, με τίτλους χωρίς θέμα και ουσία. Δεν μπορώ πχ να βρω τίτλο τόσο συγκινητικό όσο το Mass Effect ή ένα παιχνίδι με ωραίο OST που σε ανατριχιάζει κάθε φόρα που το ακούς (NeverWinter Nights). Δεν έπιασα το gaming από την αρχή οκ. Αλλα πρόλαβα Quake III Arena Millennium Racer Y2K και Fakk 3. Όταν περνάς την εφηβεία σου με Halo 2 και 3, Nwn, ME, Morrowind - παιχνίδια που είχαν τόσο μπόλικο περιεχόμενο που δεν τα βαριόσουν, είναι προσβλητικό να βλέπεις τους developers να σπαταλάνε χρόνο και χρήμα στο να αναπτύξουν μια πλατφόρμα online in game market, αντί να δημιουργήσουν ένα σωστό soundtrack η μια όμορφη ιστορία. Δυστυχώς τα ψευτο φρεε BR games δείχνουν ότι τα σημερινά παιχνίδια γίνονται με γνώμονα το σύντομο κερδος και όχι το μακροχρόνιο , ένας ακόμη λόγος που δεν έχουμε καινούργια episodic titles όπως half life αλλα μπαρούφες τύπου fortnite και overwatch Μαζί σου. Όμως υπάρχουν και καλά παιχνίδια σημερινά αλλά είναι λίγα. Τώρα το τι τραβάει το αγοραστικό κοινό είναι αυτό που τους ενδιαφέρει τους developers. Δεν νομίζω να υπάρχει καλιτέχνης game developer που θα ενδώσει σε τίτλους όπως πολύ σωστά ανέφερες half life... Βασικά όπως είπα υπάρχουν αλλά είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. Ενώ έχω ξεκινήσει 1000 παιχνίδια τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω ξεχωρίσει το πολύ 10 (που φυσικά αφού τα τερμάτισα σπασμένα τα αγόρασα και αυθεντικά γιατί ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθεί ο developer για να σου δώσει και άλλους καλούς τίτλους. Αυτή είναι η αλήθεια και ωμή πραγματικότητα! 1
stafftw Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά οι περισσότεροι εδώ απλά αερολογείτε...Δεν έχω αγγίξει το apex από streamers (που όπως αναφέρθηκε έχουν πληρωθεί για να το διαφημίσουν) του fortnite είδα ότι είναι πολύ καλό. Τώρα αυτά για εύκολο κέρδος κτλ δεν ξέρω απο που πηγάζουν, ειδικά στο fortnite γίνεται δουλειά κάθε μέρα νέα skins,emotes, χοροι κτλ (εικαστικά θα μου πείτε αλλά αυτά ζητάει ο κόσμος και φαίνεται από τα έσοδα).Επίσης κάθε εβδομάδα κάνουν "balance" changes (κάτι που γίνεται και στο clash royale στα smartphones αν έχετε υπ'όψιν που και αυτό έχει αντίστοιχη επιτυχία) και αλλάζουν τα όπλα τα στατιστικά και προσθέτουν καινούρια πράγματα στο gameplay.Το wow που έπαιζα πριν κάτι χρόνια με επι πληρωμή μηνιαία συνδρομή τόσα balances ούτε προσπαθούσε να κάνει. Επίσης το οτι έχει τόσα στοιχεία για να δοκιμάσεις και να τελειοποιήσεις συνήθως είναι υπέρ του game.Έχει προστεθεί και team deathmatch για όποιον έχει πρόβλημα με το: πεθαίνεις και δεν ξανακάνεις respawn και έκει μπορείς να εκπαιδευτέις και στο παιχνίδι.Για να μη μιλήσω για το creative που αν δείτε τι μπορείς να φτιάξεις και πόσο μπορεις να ασχοληθείς με διάφορα minigames κτλ θα καταλάβετε. Όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω είναι δύσκολο μεν να το κάνεις master (και εγώ που είμαι 30 χρονών ακόμα χειρότερα😋) αν δεν εχεις 20 ώρες την ημέρα όπως τα πιτσιρίκια αλλά αυτο δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Γενικά κλασικοί έλληνες τα θέλετε όλα εύπεπτα.Για free to play game έχει πολλές επιλογές και αν είσαι fan των br είναι πολυ καλύτερο απο pubg είδικα για τα προβλήματα των server που έχω ακούσει Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από stafftw 1
Ηλίας_1988 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, ts0ts0s είπε έχοντας και εγω με τη σειρά μου γύρω στις 650-700 ωρες στο Pubg, μπορώ να πω οτι το παιχνιδι ειναι πολυ ενδιαφερον,λιγο οι server κλανουν που κ που αλλα ειναι αρχη και ειναι λογικο. ειναι διασκεδαστικο,με πολυ ωραια γραφικα,ωραια κινηση.Μακαρι να συνεχισει ετσι και να υπαρχει μονο εξελιξη. Οχι σα τους παπαρες στο Pubg που εχει 500 προβληματα και αντι να τα λυσουν βαζουν καινουριο οπλο και μηχανακι στα χιονια.(αν κ τολμω να πω δεν ειναι τοσο χαλια οσο πριν κατι μηνες). Γενικα η γκαμα στα παιχνιδια μου βασιζεται πολυ σε fps και αυτο το παιχνιδι μου βγαζει λιγο απο overwatch,blackops 4,pubg. μου χει φανει η διαφορα στο damage περιεργο λιγο αλλα συνηθεια ειναι κ αυτο. Σημαντικο note : Μακαρι να βαλουν και squad γιατι ετσι οπως ειναι τωρα παντα ενας απ τη παρεα μενει απ εξω. Θα βάλουν σίγουρα duo & solo συν ότι θα βάλουν rank για να μην είναι ραντομ οι μάχες με διαφορά ποιότητας παιχτών, αλλά για squads δεν είδα τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα